Sådan overføres eller overføres musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev

Den digitale verden vokser med stormskridt, over tid udvikler den sig og tilpasser sig nye nye trends. Af denne grund er det ekstremt vigtigt at være opmærksom på hver af fremskridtene.

I dag er det muligt at gøre ting, som tidligere var utænkelige. Et eksempel på dette er, at vi i øjeblikket kan flytte filer fra intern hukommelse til et SD-kort. Derfor er det vigtigt at kende de trin, der er involveret i at udføre denne type proces.

Ellers kommer det tidspunkt, hvor noget skal gøres og ikke kan lade sig gøre, fordi man ikke ved, hvad den relevante procedure er. For eksempel noget så simpelt som at optage en cd eller gemme musik i en hukommelse .

På den anden side er det kendt, at midlerne vedr gemme musikfiler er mange. Blandt de mest almindelige er cd'er og for nylig hukommelseskort.

Indeks
  1. Hvorfor er det nødvendigt at overføre musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev?
  2. Trin til at overføre musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev

Hvorfor er det nødvendigt at overføre musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev?

Måden at lytte til musik på har ændret sig, og i dag er det ikke det samme som for et par år siden. Stigningen i teknologiske fremskridt og den stadig mere indgroede brug af mobile enheder har påvirket dette. Tidligere blev cd'er brugt hyppigere til at afspille de sange og musik, du kunne lide mest. Til dette er det nødvendigt at har en computer udstyret med en cd-afspiller og i stand til at gengive det format, den har.

I øjeblikket er det mere almindeligt at afspil musik fra mobile enheder , bare hav hovedtelefoner, tilslut dem og nyd god musik. Endnu bedre, vi kan tage det med os, uanset hvor vi går.

Men for at dette kan ske, er det nødvendigt, at musikken eller musikfilerne gemmes på en micro sd eller direkte på enheden, så de kan tages med os, uanset hvor vi er.

Hvis du ikke har den musik, du ønsker på mobilenheden, men på en cd, er det nødvendigt at lave en proces med overføre CD til SD-kort , og når det er gjort, skal du sætte SD-kortet i mobiltelefonen. Dette er en meget enkel handling, og denne artikel vil lede dig gennem trinene til at overføre musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev.

Trin til at overføre musik-cd til SD-kort eller USB-flashdrev

Det første og vigtigste er at have en computer, det vil være essentielt at kunne overføre filerne fra CD'en til hukommelsen. Når du har en computer, skal du sæt cd'en i drevet af CD'er computer.

På denne måde må du vente at computeren genkender cd'en, det næste trin vil være at gå til filerne på computeren. Dernæst skal indstillingen "Udstyr" vælges, som er placeret i listen i venstre side af skærmen.

På denne måde kan du se cd'en, så skal du dobbeltklikke på den, for at kunne se sangene. Straks vises standardafspilleren, der er tilgængelig, i den øverste højre del af vinduet, du skal vælge "Gå på biblioteket" .

Det næste trin vil være at vælge de sange, du vil overføre til USB- eller SD-lagerhukommelsen. Øverst skal du vælge "Kopier fra cd" , skal du vente på, at kopieringsprocessen er fuldført. Det næste trin er at indsætte SD-hukommelsen eller USB-flashdrevet, så skal du i venstre del af vinduet vælge "Album"-indstillingen. Og find albummet, der blev oprettet tidligere.

Til sidst skal du vælge alle sangene og trække dem til den indstilling, der siger USB eller SD . Øverst til højre skal du vælge "Start synkronisering", og det er det.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Var du i stand til at overføre musik-cd til SD-kort ved hjælp af disse trin? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up