Sådan tilsluttes en spillekonsol til en HDMI-pc-skærm

At have en videospilkonsol i øjeblikket er noget, der er blevet en trend. Derfor har de fleste mennesker mindst én konsol, som de kan nyde deres fritid med; men det er også vigtigt at lære processen til tilslut konsollen til en skærm .

Konsoller giver brugerne mulighed for at have det sjovt gennem spil, men hvis du ikke har et tv at tilslutte konsollen til, skal du ikke bekymre dig, for du kan tilslutte den til pc-skærmen.

Det er en simpel procedure, der skal udføres for at kunne nyde videospillene på skærmen på den computer, du har, du skal bare kontrollere input fra begge computere og har forbindelsen.

Indeks
  1. Hvordan tilsluttes en HDMI PC-skærm til en videospilkonsol?
  2. Tilslut videospilkonsollen til pc'en ved hjælp af en konverter

Hvordan tilsluttes en HDMI PC-skærm til en videospilkonsol?

Ved du, at det er muligt at spille med PlayStation 4-konsollen på din pc? Ja, det er muligt at nyde videospil fra monitorskærmen.

For at tilslutte en konsol til en pc-skærm skal du først kontrollere videoindgange tilgængelig på PC.Hvis han har VGA eller DVI, du kan kontrollere, hvilken type kabel der skal tilsluttes.

Så du kan finde kablet HDMI til DVI da kablet er HDMI 2-kompatibelt i tilfælde af at du har en opdateret videospilkonsol, såsom PlayStation 4, for at kunne projicere dens digitale output til en skærm.

Der er også HDMI til VGA-adapterkablet, men du skal være forsigtig, for du skal tjekke, at HDMI-udgangen ikke er standard, men version 2 for at være kompatibel med den nye spillekonsol, da PlayStation 4 har en output HDMI 2-video version.

Så kan du oprette PlayStation 4-forbindelsen ved hjælp af HDMI til DVI-kablet, så HDMI-enden forbindes til konsollen og DVI'en til skærmen.

Så kan du tænde for PlayStation 4, og så skal du ændre monitorskærmens indgang, så den er indstillet til "digital" ; på nogle skærme sker ændringen digitalt og på andre skal det ske manuelt.

Når du har gennemført dette trin, kan du finde PlayStation-menuen på pc-skærmen, hvilket er en simpel procedure.

På samme måde kan proceduren udføres med HDMI til VGA-kablet, hvis VGA indgang er placeret bag på computeren, skal du desuden tjekke at kablet er korrekt, for på nogle computere virker det ikke.

Tilslut videospilkonsollen til pc'en ved hjælp af en konverter

I første omgang skal computeren tjekkes for at finde den rigtige skærm, og konsollen skal også tjekkes, fordi de gamle ikke har en HDMI-indgang, så det er nødvendigt at implementere hjælp fra en konverter for at kunne etablere forbindelsen korrekt.

Det er nødvendigt at have hjælp fra en konverter, hvis konsollen ikke har det nødvendige input, derfor hjælper konverteren med at konvertere fra HDMI til DVI for at forbinde til skærmen.

Så du skal bare tilslutte kablet fra konsollen til konverteren hvilket er meget simpelt, du skal bare tjekke at farverne på kablerne passer til konverteren så der ikke er fejl.

Sammen kan du tilslutte HDMI kablet til konverteren og den anden ende DVI eller VGA til skærmen, kablet vælges efter computerens input. Derudover, for at skabe forbindelsen, er det anbefales at betale for udstyr .

Endelig kan videospilkonsollen og skærmen tændes for at udføre den ønskede proces. Så hvis du kun har én indgang, kan du vise videospilkonsollens muligheder på monitorskærmen.

Det er en simpel procedure, du skal bare bruge for at kontrollere, hvilken indgang skærmen har for at vælge kablet. Du skal også se, om konsollen har en HDMI-indgang, normalt har nye konsoller indgangen, men gamle konsoller har ikke, af denne grund er det nødvendigt at bruge konverteren.

Du kan også være interesseret, Sådan bruger du tastatur og mus til at spille på PlayStation 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up