Hvordan tænder, slukker eller genstarter man en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen? - Meget let

Tænd/sluk-tasten på enhederne er den, vi bruger mest til dagligt, hvad enten det er for at låse den op, for at se tiden eller blot for at bruge den, du kan endda afslutte opkald med knappen tændt. Hvis du ikke kan mere tænde, slukke eller genstarte en mobiltelefon med tænd/sluk-knappen, vi vil fortælle dig, hvordan du kan løse det.

Der er forskellige måder at gøre dette på, afhængigt af om du vil slukke det, genstarte det eller bare tænde det. Lad os se, hvordan vi går videre i hvert enkelt tilfælde.

Indeks
  1. Sådan slukker eller genstarter du en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen
  2. Sådan tænder du en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen hurtigt og nemt

Sådan slukker eller genstarter du en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen

For at slukke eller genstarte en mobiltelefon uden tænd/sluk-knap, vi er nødt til at oprette en ny menu ved hjælp af en apk, som du kan få helt gratis fra dens webside i browseren.

En af dem er hurtig opstart, for at din mobil kan fungere ordentligt, skal den være rootet. Du skal downloade den, installere den og give den de nødvendige tilladelser, for at den kan fungere normalt.

Så skal du blot tilgå applikationen og vælge mellem en af ​​måderne til sluk eller genstart din enhed:

  • Genstart, med dette genstarter din mobil som den plejer.
  • Gendannelse, for at gendanne fabriksindstillingerne. Husk at du gør dette, dataene i det interne lager vil blive slettet.
  • Bootloader. Det er en softwarestartknap, som du eksperimenterer med, inden du starter forfra.
  • Sluk, t eller mobil slukker helt.

Du kan tilføje genvej fra denne applikation til startskærmen for at få adgang til den meget hurtigere eller, i tilfælde af iPhones, tilføje den til Dock for altid at rette den på alle skærme.

En anden mulighed er at downloade Buttons Remapper. Med den kan du oprette en menu til at slukke eller genstarte din mobil. Du behøver ikke at roote din enhed for at bruge den, og det bedste er, at du kan få det fra den officielle Play Store og Apple Store.

Dens hovedfunktion er at udskift tænd/sluk-knappen med en af ​​lydstyrkeknapperne (+) eller (-). Det kan du gøre ved at ændre funktionen af ​​de fysiske knapper .

Når du har installeret det, skal du åbne det og aktivere dets tjenester i den første mulighed. Vælg derefter Kort og langt tryk for Lydstyrke (+). I Key, vælg Lydstyrke op.

Aktiver derefter Langt tryk og vælg en estimeret varighed. Hermed opnår vi dette ved at holde lydstyrketasten nede, nedluknings- og genstartsmenuen aktiveres på din mobilskærm.

Til sidst skal du vælge Handling og vælge Power menu. På denne måde, når du trykker på lydstyrketasten (+) i den anslåede tid, aktiveres menuen. Det eneste du skal gøre er at trykke på skærmen alt efter om du vil slukke eller genstarte din mobil.

Sådan tænder du en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen hurtigt og nemt

I modsætning til tidligere metoder, når din computer er helt af, det kan du ikke genoplive uden apps. Der er dog to måder at tænde enhver mobiltelefon på uden den meget simple tænd/sluk-knap.

Det er et fantastisk værktøj, hvis din tænd/sluk-knap er ødelagt eller rodet. For at gøre dette skal du have:

  • Mobiltelefonopladeren og et stik el
  • Skruetrækker eller urnål.

Afhængigt af hvad du har opnået, vil du udføre proceduren som følger.

I det første tilfælde skal du have opladeren tilsluttet stikkontakten. Tilslut opladeren til mobilen, indtil batteriopladningsikonet vises på skærmen. Fjern det med det samme.

Her er en vigtig detalje, du må ikke lade mere end tre sekunder gå, ellers vil din mobiltelefon ikke tænde.

Til det andet tilfælde skal du bruge urværksskruetrækkeren og sætte den ind i nulstil port . Det er et lille punkt, som er på siderne af mobilen. Du skal gøre dette omhyggeligt, indtil mobilskærmen tænder.

Vi håber, at denne guide til, hvordan du tænder, slukker eller genstarter en mobiltelefon uden tænd/sluk-knappen, har været nyttig for dig.

Det anbefales stærkt at tage dit udstyr med til en teknisk service i tilfælde af skade på tænd/sluk-nøglen. Nå, disse metoder fungerer ganske godt, selvom med længere tids brug, du kan ende med at beskadige andre komponenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up