Tabulerende maskine: hvad er det, og hvad er det til i computing? Hvordan det virker?

Opfundet i 1980 af Herman Hollerith , er tabuleringsmaskinen kendt som en af ​​de første artefakter inden for databehandling. Designet til behandling af data fra folketællingen taget i USA for år 1890.

Og så bruges det inden for regnskabsområdet og andre faglige områder, hvilket udvider dets handlingsrum. Vi vil tale om tabulatormaskinen i dette afsnit, jeg inviterer dig til at fortsætte med at læse dette vidunderlig historie om tabuleringsmaskinen.

Indeks
  1. Hvad er tabulatoren?
  2. Hvorfor er det? Hvordan det virker?
  3. geringsmaskindele

Hvad er tabulatoren?

Tabuleringsmaskinen blev skabt i 1890, på det tidspunkt var den det blev opfundet for at hjælpe med folketællingen i landet. Denne maskine kunne reducere dataanalysetiden, realisere mekaniseringen af ​​processen og gøre den hurtigere. Selv før du kan installere Microsoft Office online under Windows 10, repræsenterer maskinen naturligvis hovedalternativet.

Af denne grund var tabuleringsmaskinen en revolution inden for databehandling, da man på det tidspunkt troede, at man gjorde denne proces manuelt ville tage omkring 10 år.

Når du brugte tabulatoren til at lave tællingen, tog det kun omkring 6 måneder at fuldføre processen. På det tidspunkt var tabulatoren ansvarlig for at udføre processen mekanisk.

Da processen var færdig, lød en alarm, og et andet kort blev isat. Derfor er arbejdere kunne placere de komplette tabelblade i afhængigt af den type oplysninger, der gives. Noget som et ultimatum svarende til indstilling af sengetid eller sengetidsalarm på iPhone iOS.

Tabulatorens funktion er som sådan at behandle information med en mekanisk binær metode, i øjeblikket observerer vi det samme i datalogi, men på en computeriseret måde.

Hvorfor er det? Hvordan det virker?

Du skal vide, at tabulatoren på det tidspunkt fungerede med kviksølv, hulkortene blev placeret oven på tanken, hvor kviksølvet var. Over de to kabler var placeret i form af en fjeder, disse var ansvarlige for at finde de steder, hvor kortet blev udstanset. På disse gennemborede steder, kviksølv blev indgivet for at angive den nøjagtige placering af piercingen.

I tilfælde af at der ikke er hul i kortet, kunne disse kabler ikke gemme nogen form for information på kortet. På denne måde var det muligt at registrere information på kortet, og derfor kunne tabelrapporter opnås hurtigere end at udføre manuelt arbejde.

Maskinen havde en binært læsesystem , blev disse oplysninger gemt på kortet baseret på de tidligere oplyste oplysninger. Det blev hovedsageligt brugt til hurtigt at tage folketællinger, men senere blev det perfektioneret til brug i regnskabet, det kunne læse mere end 250 kort i minuttet.

Omkring et år senere blev det yderligere forfinet at tilføje tilføjelsesfunktionen. Derfor begyndte det at blive brugt i erhvervslivet og opnåede meget gode resultater. Succesen fra tabulatoren nåede frem til 1940'erne da mekaniske elementer blev erstattet af elektroniske elementer, hvilket indvarslede computeralderen.

geringsmaskindele

I delene af fanemaskinen er spilleren, der blev brugt til at duplikere resultaterne af kortene. Tælleren også kendt som lommeregneren, hvor kortene blev placeret, så de skulle være tælles aritmetisk og nøjagtigt.

Et andet element var klassificeringen, som blev brugt til at placere kortene i en bestemt rækkefølge, så de mulige udfald kunne gøres op. Det var utvivlsomt mere kompliceret end at oprette dokumenter, dias og regneark i Google Docs eller endda bare udskrive en Gmail-e-mail eller et billede fra en Android-mobiltelefon.

Tabulatoren, som måske var den vigtigste del af maskinen, da det var muligt at give den endelige information om tidligere dataindtastning.

Et andet element, der havde forskellige funktioner, var interleaveren. Men det vigtigste er at bestille og organisere, i rækkefølge, kort, der er blevet hullet. Elementet, der beskæftigede sig med input fra den mekaniserede proces, var kortlæseren. Det er her du indtaster kortet, der indeholder informationen med de data, du skal placere i tabellen.

I dag er tabulatoren en computerstyret elektronisk proces. Det kan siges, at de binære koder, der hjælper i computerfeltet, allerede er installeret direkte i computerprogrammer. Derfor behøver du ikke længere bekymre dig om at oprette binære koder for at bruge programmer eller oprette applikationer. For det sker automatisk af programmerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up