Hvordan man nemt hæver eller overfører penge fra Skrill til min bankkonto

Hvis du for nylig har åbnet en digital konto hos Skrill, men du ikke ved, hvordan du overfører pengene til din bankkonto, skal du ikke bekymre dig med blot et par trin, du vil være i stand til at overføre dine penge; Fortsæt med at læse denne artikel, hvor vi vil forklare hvordan du hæver eller overfører penge fra Skrill til din bankkonto på en nem måde .

Indeks
 1. Trin til at overføre penge fra Skrill til en bankkonto
 2. Detaljer at huske på, når du bruger Skrill

Trin til at overføre penge fra Skrill til en bankkonto

Når du modtager penge på din Skrill digitale konto, bliver du ikke opkrævet nogen form for kommission, men når du overfører penge fra din Skrill digitale konto til din bankkonto, du vil blive opkrævet en kommission som er en fast sats for hver transaktion, som Det er lige meget om beløbet du overfører er højt eller lavt, det vil altid være den samme sats.

Det er vigtigt, at du, før du foretager en transaktion, bekræfter din Skrill-konto, så du kan modtage og overføre store beløb. De bankkonti, du registrerer hos Skrill, skal være personlige, dvs. ejernavnet skal svare til ejeren af ​​Skrill-kontoen.

 1. Gå til den officielle Skrill-side.
 2. Når du er på den officielle side, log ind på din Skrill-konto ved at indtaste din e-mailadresse eller mobiltelefonnummer og adgangskode.
 3. Når du er på din konto, skal du gå til sidemenuen i venstre side af skærmen og vælge "Udbetaling".
 4. Nu vil du se "Udtræk" sektionen på skærmen, hvor du vil finde flere muligheder for at hæve som bankkonto, mobil tegnebog eller sende til e-mail eller mobiltelefon; men du finder hovedsageligt bankkontomuligheden (kontoen blev registreret, da du åbnede din konto).
 5. Klik på indstillingen "Træk tilbage nu" under udtrykket bankkonto.

 6. I dette nye afsnit vil du se de bankkonti, du tidligere har gemt. Men hvis du vil bruge en anden konto, som du ikke har registreret, kan du klikke på muligheden "+ Tilføj bankkonto" som ligger under de bankkonti du har registreret.
 7. Vælg den bankkonto, du vil overføre dine penge til, og klik på "Næste".
 8. I næste afsnit skal du først skriv beløbet du ønsker at fortryde, vælg derefter den type dokument, du vil bruge til at validere transaktionen, og skriv for det tredje nummeret på det dokument, du har valgt. For at fortsætte processen, klik på "Næste".
 9. Du vil nu se oversigten over den transaktion, du er ved at foretage, bekræfte, at dataene er korrekte, og kontrollere det kommissionsbeløb, som Skrill vil opkræve dig for transaktionen. Du vil også blive opkrævet en kommission for at veksle penge i landets valuta.
 10. Når du har kontrolleret alle data, skal du klikke på "Bekræft".
 11. Et pop op-vindue vises på skærmen, hvor du skal Indtast dit kodet FYRRETRÆ 6 cifre for at bekræfte transaktionen (denne PIN-kode blev oprettet, da du åbnede din Skrill-konto). Klik på "Bekræft".
 12. Dine penge er blevet sendt til bankkontoen, og de vil blive betalt inden for 1-5 hverdage.

Detaljer at huske på, når du bruger Skrill

 • Du kan også hæve dine penge via VISA, MasterCard eller en mobil pung men disse muligheder er ikke tilgængelige i alle lande.
 • Hvis du ønsker at overføre dine penge til andre digitale tegnebøger såsom PayPal eller Payeer, skal du bruge en mellemmand, der giver dig mulighed for at modtage og sende penge mellem forskellige tegnebøger, fordi du ikke kan gøre dette direkte; du kan bruge for eksempel AirTM platformen.
 • Når du foretager hævninger fra Skrill til bankkontoen, skal du huske på, at du vil blive opkrævet en provision at ændre dollars til landets valuta; Derfor er det ikke praktisk at foretage udbetalinger flere gange om dagen, fordi du vil bruge mange penge på kommission, prøv at hæve alle de penge, du har brug for i én transaktion.
 • Det er gratis at oprette en konto i Skrill, men du skal huske på, at hvis du ikke får adgang til din konto en gang om året, skal du betale et inaktivitetsgebyr.

Skrill er en fremragende digital tegnebog, der giver dig mulighed for at modtage og overføre penge hurtigt og nemt uden at skulle bruge en masse penge på kommission; du kan også bruge dens applikation til at foretage enhver transaktion fra din mobil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up