Sådan kender eller ser du dækningskortet over Telcel, Movistar, AT&T og Unefón virksomheder i Mexico

De er en del af vores daglige liv, vi har brug for dem til enhver tid, uden dem vil vi ikke være i stand til at sende nogen form for besked endsige foretage et opkald, hvis du allerede har fanget det ved, vi taler om telefonselskaberne .

Hovedformålet med disse telefontjenesteudbydere er at yde telekommunikationssupport samt muligheden for at tilbyde tjenester fokuseret på data- og telefonabonnementer i forskellige områder af dit land eller din region.

Der er et stort antal virksomheder, der fokuserer på disse tjenester, hvoraf nogle ejer meget af det store mexicanske territorium, og tilbyder deres fordele i hele landet.

Den måde, disse telefonselskaber formår at øge deres brugere på, er ved at fokusere på kvaliteten af ​​deres muligheder, den support og de værktøjer, der skal tilbydes, og dermed demonstrere et exceptionelt image til alle deres kunder eller potentielle brugere og skabe et tillidsbånd foran offentligheden.

Inden for disse virksomheder, kun nogle foretrækkes af borgerne på grund af deres store styring af omtale i hele Mexico, og demonstrerer dermed alle de positive egenskaber og kvaliteter, som det kan tilbyde sine kunder.

Nogle dækker en stor del af det nationale territorium, mens de andre alternativer på den anden side kun er til stede på de vigtigste steder i regionen, for eksempel i hovedstæderne og turistcentre.

Nedenfor vil vi fortælle dig alt om de mest efterspurgte telefonselskaber i landet, men endnu vigtigere, vi vil forklare, hvordan man opnår og kan vise kortet over datadækning og telefonplaner for disse virksomheder i hele det mexicanske territorium.

Bliv hos os, og du vil vide alt om disse operatører, så du på denne måde ved perfekt, hvilken der kan tilbyde dig de bedste tjenester og muligheder i henhold til dine behov.

Indeks
  1. Hvordan kan man se Telcel-dækningskortet?
  2. Movistar dækningskort
  3. Se Unefóns dækningskort
  4. Lær AT&T-dækningskortet at kende

Hvordan kan man se Telcel-dækningskortet?

Telcel er et af de vigtigste telefonselskaber i det mexicanske territorium, og det er også et af de mere til stede i landet.

Det første skridt at tage for at se dataene og telefondækningskortet i dit område vil være at gå direkte til Telcels officielle hjemmeside. Når vi er der, vælger vi menuindstillingen, der vises øverst på skærmen. Dette vil vise en liste, hvori vi vælger "Hvem er Telcel".

Efter at have gennemført dette trin vil vi blive præsenteret for en ny portal hvor vi vil se en lille boks med værktøjer og muligheder, vil vi vælge "Corporate". Igen vil vi være i stand til at se en liste over muligheder, og der vil vi vælge "Dækningskort". Alt du skal gøre er at vælge din by og se, om den har Telcel 2G, 3G eller 4G dækning.

Movistar dækningskort

På samme måde som med Telcel bliver vi nødt til at få adgang til den officielle Movistar-side, derfra vælger vi "Kundeservice" og derefter "Dækningskort". Når dette er gjort, går vi ind i vores by, eller vi vil blot se dækningskortet som dette telefonselskab tilbyder os, som vil differentiere zonerne i 4G, 3G og 2G med forskellige farver.

Se Unefóns dækningskort

Når vi kommer ind på den officielle side af Unefón, vil proceduren være meget lettere siden denne mulighed vil være hovedindstillingen i starten af ​​webportalen . Vi kan finde det øverst på skærmen i en boks kaldet "cover", vi vil fortsætte med at vælge det. Derefter vil vi blive præsenteret for alle de datadækningskort, som dette firma tilbyder afhængigt af tjenesten, om det er 4G, 3G eller 2G.

Lær AT&T-dækningskortet at kende

Dette telefonselskab præsenterer en officiel side med sine tjenester og et nationalt dækningskort. Når vi kommer ind i det, vi vil kunne se 4G-, 3G- og 2G-zonerne over hele landet identificeret med forskellige farver. På denne måde vil vi være i stand til at indse, at den dækning af at & t netværket, som vi vil kunne opnå ved at være i vores område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up