Hvad er dataroaming på min mobiltelefon, og hvad er det til?

Det kan være, at når du går til et andet sted, uden for dit hjem eller det centrale område af din by, uanset om det er et land eller en provins, vil du være skåret i på grund af manglende datasignal eller for at foretage et opkald; Men vidste du, at der er en måde at forblive forbundet på trods af ingen dækning? Ja, det er virkelig meget nemt, hold godt fast og fortsæt med at læse denne artikel for at vide mere om dataroaming.

Indeks
  1. Hvad er dataroaming, og hvad er det til?
  2. Hvordan aktiverer man dataroaming?
  3. Hvorfor deaktivere det?
  4. Hvad er hjemmeroaming?

Hvad er dataroaming, og hvad er det til?

Data app omrejsende er lidt kendt, men meget nødvendigt. Men hvad er det? Det er simpelthen en enheds evne til at foretage og modtage opkald eller andre telefontjenester i et andet land eller stat .

Ved at aktivere det, vil du være i stand til at få adgang til alle medieapplikationer såsom: e-mails, WhatsApp, internetforbindelse osv. Uanset hvor du er, fordi roaming opfange signalet fra telefonselskabet eller internet, som har den største dækning på det tidspunkt.

Du skal dog tage højde for, at når du bruger roaming, vil der blive genereret en ekstra omkostning for din telefonindkomst, fordi den kun kan bruges fra et andet land, men det vil spare dig for at blive uden at kommunikere med dine kære, kolleger eller hvad som helst du mangler.

Hvordan aktiverer man dataroaming?

Det er meget nemt at begynde at bruge dataroaming derfor hjælper vi dig i dag med at lære, hvordan du gør det på en nem måde.

  1. Først skal du have adgang til din mobil enhed og indtast derefter afsnittet "indstillinger", når du går ind der, se efter muligheden "mobilnetværk".
  2. Når du først er der vil du finde fanen "dataroaming", hvis den ikke er aktiveret, skal du aktivere den, så vil den bede dig om en bekræftelse .
  3. Når du bekræfter, skal du at genstarte din telefon for at drage fordel af dataroaming.

Hvorfor deaktivere det?

Mens du rejser og aktiverer din dataroaming, vil du måske indse, at det beløb, der opkræves for din telefoni, er meget højt, og du ønsker at deaktivere din dataroamingtjeneste. For at udføre denne handling skal du gøre det samme som når du aktiverer den, du skal kun indtaste og deaktivere nævnte data.

Hvis du bare ikke vil modtage roamingopkald, skal du aktivere offlineindstillingen. Hvordan? Nå, du bliver nødt til at indtaste "indstillinger" igen og derefter "mobilnetværk", når du er der, vil du finde denne "offline" mulighed for at aktivere den, og på denne måde vil du ikke modtage nogen internationale opkald fører til en højere omkostning for din telefoni.

Vi anbefaler, at du bruger Wi-Fi-netværk, når du rejser til et andet land, da det vil reducere udgifterne. Da dataroaming-tjenesten kan koste dig meget mere, vil du have netværk fuldstændigt, når du bruger Wi-Fi ledig og de genererer mindre dataforbrug.

Hvad er hjemmeroaming?

National roaming fungerer sammen med 3 telefoner, Tigo, Movistar og selvfølgelig. Hvis du har disse 3 telefoner i dit land, kan du være sikker på det ved at aktivere roaming i et område uden dækning af din linje, og hvis en af ​​de to andre er tilgængelig, vil du kunne regne med alle de relevante tjenester; internet, e-mail; og endda foretage videoopkald med forskellige apps. For at gøre dette skal du have tigo telefoni trio-chippen og dermed kunne udnytte tjenesten fuldt ud.

Som du kan se, er der flere fordele ved at bruge data under roaming og nogle mindre, men det vil være op til hver enkelt, om de bruger disse data eller ej. Vi håber, at disse oplysninger er meget nyttige og vil hjælpe dig til træffe den bedste beslutning når du rejser uden for eller inden for dit land. Efterlad os i kommentarerne din mening om dette emne og del oplysningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up