Hvad er CMBL filer, og hvordan kan jeg åbne dem?

Som bruger af operativsystemer bør du vide, at der er et stort antal filer med forskellige udvidelser, og disse har en særlig form for at kunne åbne dem. Nogle af dem er kompatible med Windows- eller Mac-systemer såsom IPA-filer. I dette tilfælde vil vi tale om en lidt kendt udvidelse, og i den følgende artikel skal vi du at vise hvad er og hvordan åbner man filer med en CMBL-udvidelse?

Først skal vi forklare hvordan består -en fil med en CMBL-udvidelse og det er intet andet end en Logger Pro-datafiltype, og den kan indeholde alle slags analytiske oplysninger, videoer og regneark. Det er meget almindeligt brugt i skoler og universiteter af deres studerende til at registrere eksperimentelle data og matematiske formler.

Selvom alle disse tekniske forklaringer kan virke forvirrende, og du måske ikke forstår, hvordan disse typer filer kan ses. Det kan vi fortælle dig disse filer er baseret på XML men hvad betyder det?

Nå, filredigerere som Notepad kan læse det, som du kan se, er alt om de forskellige tekstudvidelser, der findes, meget interessant.

Indeks
  1. Hvad er og hvordan åbner man filer med en CMBL-udvidelse?
  2. Sådan åbnes disse CMBL filer

Hvad er og hvordan åbner man filer med en CMBL-udvidelse?

Gratis teksteditorer, som Windows Notesblok også er kendt, er gode til at læse filer med denne udvidelse. Men du kan også bruge et hvilket som helst andet fritekstprogram, du kan. Selvom det er muligt, at en browser kan åbne en fil med en CMBL udvidelse og vis den i browseren som en tekstfil,

Men det er muligt, at når du prøver at åbne denne type fil med en CMBL-udvidelse, kan forvanskede tegn blive vist på de midler, der er beskrevet ovenfor. I disse tilfælde anbefales det at bruge programmet Logger Pro, så filen viser et forståeligt format.

Selvom vi kan fortælle dig, at et andet program, du kan bruge, er Vernier GraphicalAnalysis iOS. Det er gratis og kan åbne filer af denne type, men de vil ikke altid vise dig al den information, filen indeholder.

Selvom det er vigtigt at huske på, er det følgende, at der er filer med CML-udvidelser, som kan forveksles med filer med CMBL-udvidelse.

De har intet med hinanden at gøre, CML-filer indeholder normalt data med kemisk sprog og er krypteret af Crazy Machine Lab og CrytoMailer. Og det betyder, at det ikke har noget med formater at gøre af Logger Pro-filer . Og det betyder selvfølgelig, at det ville være umuligt at åbne en fil med en CML-udvidelse med dette program.

Sådan åbnes disse CMBL filer

Dernæst vil vi vise dig tre løsninger, som du kan anvende, hvis du vil åbne en fil med CMBL-udvidelse. Og først og fremmest kan du downloade et program, der giver dig mulighed for at åbne det, og vi anbefaler det. Pro datalogger. Dette er den bedste mulighed for at åbne disse typer filer.

Hvis du har downloadet programmet og stadig ikke kan åbne det, skal du muligvis oprette korrekte filtilknytninger . For at gøre dette importerer den ikke det operativsystem, du bruger, du skal bare højreklikke på CMBL-filen. Denne handling vil generere en menu, og du vil vælge Åbn med og derefter vælge Logger Pro Data-applikationen eller en anden lignende applikation.

Hvis du brugte de tidligere løsninger og ikke kunne få adgang til filen, anbefaler vi at bruge File Magic. Det er ikke mere end en universel software viewer og det er muligt at åbne og se filen, uanset om den er i binært format eller ej. Men denne sidste mulighed vil helt sikkert være mere end nok til se dine filer med en CMBL-udvidelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up