Hvordan indsætter eller sætter man PI-symbolet på computerens tastatur?

PI-symbolet repræsenterer ikke kun sekstende bogstav i det græske alfabet . Det er også en hovedpine, når det kommer til at indsætte det i tastaturet på computer, bærbar eller elektronisk enhed. I denne tekst nedenfor vil vi vise dig forskellige måder at indsætte eller sætte PI-symbolet på computerens tastatur.

Selvom hvornår vi taler om brevet PI (π), vi henviser til en af ​​de mest anerkendte fysiske og matematiske konstanter i verden. I den krævende computerverden er der ingen konsensus blandt store producenter og udstyrsproducenter om at udpege dette meget værdsatte symbol med et mellemrum på tastaturer.

Paradoksalt nok, ligesom det var svært at estimer den nøjagtige værdi, som dette symbol repræsenterer , da det refererer til et irrationelt tal (sammensat af uendelige decimaler), har det også været vanskeligt at forene kriterierne blandt OEM'er for at tildele det en position på tastaturet. I dag viser vi dig, hvordan du sætter PI-symbolet på dit pc-tastatur.

Indeks
  1. Hvad er IP?
  2. Hvordan sætter man PI-symbolet på dit computertastatur?
  3. Pi i et Word-dokument
  4. Nysgerrighed om symbolet Pi

Hvad er IP?

Når vi taler om PI, er det første, der kommer til at tænke på, et af de mest kendte og udbredte decimaltal i de fysiske og matematiske videnskaber: 3,141592 . Det anvendes som en konstant eller et tal i flere matematik- og fysikopgaver.

Denne værdi, hvis nøjagtighed endnu ikke er blevet bestemt, selv med brugen af ​​det mest sofistikerede cybernetiske computerudstyr på planeten, angiver en konstant for euklidisk geometri og henviser til forholdet mellem længden af ​​en omkreds og dens diameter.

Hvad angår det specifikt symbolske, PI er det sekstende bogstav i det græske alfabet , svarende til bogstavet P, som tilfældigvis også er det 16. bogstav i vores alfabet. Etymologisk refererer Pi til betydningen af ​​periferi eller perimeter.

Hvordan sætter man PI-symbolet på dit computertastatur?

Som nævnt er der ingen aftale om at tildele et fælles rum til dette symbol eller græske bogstav på computerens tastatur. I øjeblikket, det hele afhænger af det operativsystem du har .

I tilfælde af Windows-operativsystemet, uanset hvilken version du har, er trinene som følger: Klik på funktionstasten "vinduer + og skriv derefter ordet charmap i den boks, der vises, og accepter.

Du vil se en sektion med en menu med symboler og tegn i de forskellige alfabeter. Du kan søge efter dem manuelt eller via søgemaskinen placerer du PI-symbolet, og når det vises, kan du med en copy-paste-operation placere det, hvor du vil.

Hvis du vil lære, hvordan du sætter PI-symbolet på din Mac computers tastatur, skal du bare trykke på knappen "Option" , og gør samtidig parallelt det samme med bogstavet P på tastaturet. Når den frigives i forening, vises Pi-symbolet.

PC- og telefonregnere har allerede dette nummer indbygget, så du kan bruge det, hvis du vil løse et problem, men hvis du vil løse mere komplicerede ligninger, kan du oprette en videnskabelig lommeregner inde fra Notesblok. Eller du kan søge efter de bedste videnskabelige lommeregnerapp-muligheder til din telefon.

Pi i et Word-dokument

Vi viser dig den nemme måde at placere Pi-symbolet i et Word-dokument. I hovedfunktionslinjen åbner du "Indsæt", og i venstre ende af bjælken vil du se "Symboler". Du åbner dette vindue, som vil føre til en menu med en forskellige symboler, hvor bogstavet Pi optræder vælger du det og klikker på "Indsæt".

Når du har integreret dette symbol i dit tastatur, kan du meget nemt bruge det i Excel dokumenter, og dermed hurtigere kunne skrive dine ligninger og matematiske operationer, når din ligning er klar, anbefaler vi at du bruger Solver i Excel for at i stand til at løse det.

Nysgerrighed om symbolet Pi

Vidste du, at symbolet Pi siden 2009 har haft sin egen festdag? Ja, det er den 14. marts, hvor bogstavet Pi fejres i USA.

Men hvem først fejrede denne dato som National Pi Day, var den amerikanske videnskabsmand Larry Shaw . For 30 år siden fejrede denne fysiker denne dag og valgte den på grund af måned/dag tilfældigheder (måden de skriver datoer på i dette land), som er 3/14, da intet tilfældigt. Denne gang viser vi dig, hvordan du sætter PI-symbolet på dit computertastatur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up