Sådan skriver du hurtigere på mobiltelefontastatur uden at se ved hjælp af Fleksy

Hvem vil ikke gerne være i stand til at skrive mere flydende med vores mobils tastatur? Vi bringer dig en løsning på dette problem. I dag skal vi lær, hvordan du skriver hurtigere på mobiltelefonens tastatur uden at se brugen af ​​Fleksy.

Spørgsmål om tastaturfunktioner er et af de mest almindelige. Vi får hele tiden forespørgsler om, hvordan man fjerner tastaturvibrationer, sætter en tallinje, gemmer alt, hvad jeg skriver osv.

I dag skal vi lære dig hvordan skriv uden at se og flydende med dit tastatur ved hjælp af Fleksy. Det er en applikation til mobile enheder, der konstant fornys, hvilket giver os flere hjælpeprogrammer.

Nu, uden videre, lad os se, hvordan Fleksy fungerer, et meget nyttigt værktøj.

Indeks
  1. Sådan skriver du hurtigere på tastaturet med Fleksy
  2. Sådan bruger du Fleksy-appen på min enhed til at skrive hurtigere

Sådan skriver du hurtigere på tastaturet med Fleksy

Før vi begynder at forklare, hvordan du bruger dette tastatur, skal du have Fleksy-appen installeret på din mobilenhed. Han er tilgængelig til Android og iOS operativsystemer i den officielle Play Butik og Apple Store.

Når du har installeret det, skal du give det de nødvendige tilladelser for at kunne fungere normalt.

Når du gør det, vises et tekstfelt på din mobilskærm for at fortælle dig, at uanset hvad du skriver fra nu af ved hjælp af Fleksy herunder adgangskoder, kreditkortnumre og andre personlige oplysninger.

Du skal klikke på Accepter nederst i tekstboksen for at fortsætte. Det eneste, der er tilbage, er at aktivere det. Glem ikke at du kan til enhver tid deaktivere og aktivere denne funktion ved at udføre den samme procedure fordi de er reversible handlinger.

Lad os se, hvordan du aktiverer det. For at gøre dette skal du gå til dine enhedsindstillinger, repræsenteret ved tandhjulsikonet. Derfra får du adgang til sprog og tekstinput.

Når du er inde, skal du klikke på undermenuen Tastatur. Den næste ting vil være at gå ind i Current Keyboard-sektionen og aktivere kontakten på Fleksy-sektionen. På denne måde vil du allerede have denne funktion aktiv på din enhed.

Sådan bruger du Fleksy-appen på min enhed til at skrive hurtigere

I dette afsnit vil vi forklare, hvordan du bruger Fleksy på din enhed til at skrive hurtigere . Du skal konfigurere applikationen på det sprog, du normalt bruger. Desuden kan du tilføje forskellige temaer til dit tastatur, som at ændre farven eller formatet på bogstaverne (du kan endda skrive specialtegn).

For at udføre alle disse handlinger skal du have adgang til Fleksy-appen. I den første fane øverst på skærmen, under Temaer, kan du se de forskellige temamuligheder, du har. Du kan vælge for nogle.

I den anden fane, i Indstillinger, skal du vælge sprog og den type tastatur, du vil bruge. Du kan vælge at vælge mere end ét, hvis du normalt bruger mere end ét sprog.

For at vælge sprogene skal du trykke et par sekunder på hvert af dem, så de downloades.

Nu skal du bare begynde at bruge det. Når du begynder at skrive, kan du glide fingeren hen over tastaturet uden at løfte det. Øverst i det vil du have forskellige ordmuligheder.

Eller ved at trykke på tasterne, vil du se forskellige ord, der kan dannes. Denne applikation har et forudsigende tastatur konfigureret, som vil blive bedre, efterhånden som du bruger det.

For at ændre ordene kan du stryge til venstre eller højre og se mulighederne.

Nu hvor alt er sat op, og du ved, hvordan du bruger det, skal du øve dine fingre og maksimere browsingtiden med denne metode for at skrive hurtigere på tastaturet.

Hvis du har yderligere spørgsmål om nogle andre funktioner på din enheds tastatur, kan du besøge vores side Miracomosehace.com og se nogle af de tilgængelige tutorials. Husk at vi med jævne mellemrum uploader artikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up