Hvad er en opdatering, og hvilke typer opdateringer findes i øjeblikket? Definition og eksempler

Vi er til stede i en verden, hvor ordet opdatering er almindeligt. Men ved du hvad hvad er en opdatering og hvilke typer opdateringer der findes ? Så taler vi om det, hvad det betyder, og hvad det egentlig indebærer.

Alle vil altid være opdateret, leve i nuet, med det nyeste, følge en mode, bede om mere og mere. Dette kan anvendes på forskellige områder af det personlige liv.

Men i denne artikel vil vi hovedsageligt referere til alt relateret til teknologi, computersystemer og internettet . Hvor vi vil referere til opdateringer på software- og hardwareniveau.

Indeks
  1. Hvad er en opdatering
  2. Hvorfor det er vigtigt at holde dine operativsystemer, programmer og apps opdaterede
  3. Hvilke typer opdateringer findes. Eksempler

Hvad er en opdatering

En opdatering er en proces, hvorved en genstand, ting eller person opdaterer sig selv med det, der er til stede, noget nyt.

Denne definition, inden for teknologi og internet, bruges til at vise nye versioner af programmer , operativsystemer eller applikationer, der indeholder forbedringer i deres funktionalitet, funktioner, værktøjer, rettelser, browserhastighed, lagerkapacitet eller hvad der er tilgængeligt for dig. ankomme.

Det opdateringer blev oprettet primært for at kunne løse problemer der opstår under brug og inkorporerer forbedringer i systemer, der forhindrer dem i at blive forældede.

Hver dag er flere og flere virksomheder dedikeret til verden af ​​computere og teknologi. Det betyder, at da der er så meget udbud, nogle gange endda større end efterspørgslen, bliver de mere konkurrencedygtige hver dag og ønsker at tilbyde det mest innovative.

Hvorfor det er vigtigt at holde dine operativsystemer, programmer og apps opdaterede

Dette er en stor debat, der opstår mellem konservative og progressive, fordi opdateringer er nødvendige. For enhver, der afviser ændringerne, må vi desværre fortælle dig, at opdateringerne er ekstremt vigtige.

Nå, da forskellige operativsystemer, programmer eller applikationer udvikles, er det udviklerne og brugerne selv, der opdager nogle fejl i deres drift. Dette er grunden til, at nogle opdateringer forårsager problemer for enheder.

For at gøre dette skaber de patches for at kunne gemme sikkerhedsforholdene. Nå, ofte som dagene går, bliver visse detaljer mere indlysende og trænger til forbedring.

Alle virksomheder har en cyklus til at gennemgå deres systemer og implementere nye forbedringer i deres produkter. Dette vil udelukkende afhænge af hver enkelt og de produkter, de tilbyder.

Nogle, især dem, der er dedikeret til app-udvikling, udgiver normalt betaversioner. Disse er, som navnet antyder, test- eller pilotversioner, så visse brugere kan få adgang til dem.

Det er en god måde at hjælpe udviklere med at finde potentielle fejl i deres operativsystemer, før de frigiver en ny opdatering.

Patches eller opdateringer forudsætter en løsning på de fejl, der er opdaget af programmørerne i de versioner, der betragtes som officielle eller aktuelle.

Hvilke typer opdateringer findes. Eksempler

Selvom der er uendelige opdateringer, kan vi klassificere dem i tre hovedkategorier:

  • Vigtige opdateringer. De er afgørende for korrekt drift og funktion af systemet. De omfatter stabilitets- og ydeevneforbedringer. For eksempel styresystemer, applikationer og pc-programmer.
  • Anbefalede opdateringer . De er ikke nødvendigvis nødvendige, men de involverer en forbedring af systemet. Det er f.eks. tilfældet med applikationer eller programmer.
  • Valgfri opdateringer. De repræsenterer ikke forbedringer i dit system, selvom de tilføjer nye funktioner og værktøjer. Vi kan for eksempel nævne tilfældet med mobile enheder, husholdningsapparater eller hardwareværktøjer.

Der er risici, der kan opstå, hvis du ikke har opdateret og du har den afventende. Blandt dem kan vi citere nogle, der refererer til sikkerhedssystemet, såsom:

  • Worm eller Trojan virus
  • Udbytter
  • malware
  • Sårbarheder

Dette er grunden til, at vi skal undgå at have malware på vores enhed, der kan skade dem permanent.

Vi håber, at denne artikel var nyttig for dig. Husk, at det er vigtigt, at du altid holder dine opdateringer opdateret.

En fordel ved computere med Windows-operativsystem er, at dette operativsystem bringer Windows Update, som er ansvarlig for opdatering af programmer, selvom Windows Update nogle gange har problemer, såsom at sidde fast i forsøget på at finde nye filer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up