Løsning: 'Min mobiltelefons interne lager eller hukommelse siger, at den er fuld og ikke har noget'

Når du overvejer at købe en telefon, hans hukommelse spiller en grundlæggende rolle i beslutningstagning. Nå, i øjeblikket kræver mobilapps meget hukommelse, både RAM og intern hukommelse.

Derfor er et af de mest almindelige problemer, når du bruger vores telefoner, når vores mobiltelefon fortæller os, at hukommelsen er fuld. Det mest frustrerende er hvornår vi installerede næsten ikke noget .

Disse antyder ikke, at det er et problem eller en fejl. Imidlertid, der er en løsning på dette. Her vil vi fortælle dig, hvad du kan gøre, når min mobiltelefonlager eller interne hukommelse siger, at den er fuld og ikke har noget.

Indeks
 1. Hvorfor vises min mobiltelefons interne lager eller hukommelse som fuld og har ingenting?
 2. Løsning: "Min mobiltelefons interne lager eller hukommelse siger, at den er fuld og ikke har noget"
  1. Tjek hukommelsesstatus
  2. Frigør hukommelse
  3. Ryd cache
  4. Installer en hukommelsesoptimering

Hvorfor vises min mobiltelefons interne lager eller hukommelse som fuld og har ingenting?

Det er helt normalt, at når du bruger vores telefon, sender den os en besked om, at lageret el intern hukommelse er fuld når vi ikke har mange filer eller programmer installeret på vores enhed.

Ligeledes er et almindeligt svar at tro, at det er en telefonfejl. Når det i virkeligheden er os, der tager fejl. Nå det sker pga vi er ikke klar over mængden af ​​ledig plads i vores hukommelse.

Nu skyldes denne forvirring, at de apps, vi bruger på vores telefon gemme data, mens vi bruger dem . Disse data og filer er nødvendige for at spare tid og internetdata, når du har brug for det igen.

Ligeledes, disse filer downloades i baggrunden og vi ved normalt ikke, hvor meget plads de bruger på vores enheder, før vi får at vide, at hukommelsen er fuld.

Nå, dette problem skyldes vores mangel på kontrol over baggrundsdownloads apps vi har installeret. Og det er altså ikke endnu en fejl.

Løsning: "Min mobiltelefons interne lager eller hukommelse siger, at den er fuld og ikke har noget"

Den mest effektive løsning på dette problem er permanent at frigive de data, der er gemt af de programmer, vi installerer. Så vi kan at have vores hukommelse så fri som muligt . Der er dog applikationer, hvis brug kræver yderligere data, som ikke er nævnt på installationstidspunktet.

Derfor skal vi nøje undersøge, om applikationer, som vi har installeret på vores enhed er af denne type. En anden meget god mulighed er at downloade lite apps.

Nå, i øjeblikket, mange apps har deres lite-versioner , blandt hvilke vi finder Facebook Lite og Messenger Lite . Som ikke gemmer data permanent på vores telefon.

Selvom der ikke er mange yderligere tiltag, vi kan tage i denne forbindelse Her kan vi nævne nogle af måderne til at løse telefonens interne hukommelse fuld besked.

Tjek hukommelsesstatus

Dette er det første skridt at tage, fordi det er nødvendigt vide, hvilke filer der holder vores hukommelse fuld . Nå, på denne måde kan vi finde og administrere dem direkte. De trin, der skal følges, er:

 1. For at starte er vi nødt til det gå til opsætning af vores enhed.
 2. Derefter går vi til afsnittet om generelle indstillinger.
 3. Vi klikker på Opbevaring.
 4. Nu viser telefonen os procentdel af filer, der optager hukommelse af vores enhed.

Frigør hukommelse

Tidligere kunne vi tjekke, hvad der optager hukommelsen på vores enhed. Det skal vi nu slette disse filer . Husk selvfølgelig, at det skal være filer, du ikke besøger eller har brug for. Trinene er som følger:

 1. Vi går ind i filhåndtering .
 2. Vi finder filerne som staten af Hukommelse vi har det kigge på .
 3. Vi fortsætter med at fjerne dem, for dette kan vi vælge dem alle på én gang eller én efter én.
 4. Til kontrollere, at der er frigivet plads på enheden kan vi kontrollere hukommelsesstatus igen.

Ryd cache

Hvis du ikke har mange apps installeret, skyldes problemet de data, som er lagret af dem, du allerede har. Nå, en måde at frigøre noget af den plads på er at rydde cachen. L' genvundet plads vil ikke være meget . Men det afhænger af, hvor meget tid du bruger på at bruge disse apps.

Installer en hukommelsesoptimering

Dette er en app, der frigør automatisk plads i din hukommelse eller manuelt. Disse filer er midlertidige kopier og repræsenterer ingen interesse for driften af ​​systemet eller applikationerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up