Sådan finder du ændrede filer efter dato - hurtigt og nemt

Windows giver os mulighed for at gemme en stor mængde filer uden problemer eller begrænsninger og bestille dem, som vi ønsker. Dette er en af ​​de egenskaber, som de fleste brugere af dette operativsystem nævner, og det er dets tilpasning. Og på samme måde kan vi få adgang til disse filer på forskellige måder. Det er derfor, vi lær, hvordan du finder ændrede filer efter dato, hurtigt og nemt.

At kunne have en protokol til at kunne finde filer gemt på vores computer er meget nødvendigt. Og endnu mere, når du kan have hundredvis af filer, med varieret indhold. På den måde kan en hurtigere og mere organiseret søgning gennemføres, så vores dyrebare tid ikke går til spilde.

Windows har altid forsøgt at tilbyde sine brugere forskellige, nemme og bekvemme måder at få adgang til en fil, hvis de ikke kan huske navnet. For eksempel kan vi søge og finde filer baseret på deres udvidelse. Som du kan se, er der mange måder at gøre det på, så vil vi vise dig en anden hvordan man finder filer, der er blevet ændret efter dato.

Indeks
  1. Sådan finder du filer, der er blevet ændret efter dato
  2. Trin til at finde filer, der er blevet ændret efter dato

Sådan finder du filer, der er blevet ændret efter dato

Fil Explorer Windows er et af de meget brugte værktøjer til at søge efter filer på ethvert drev på vores pc. Takket være det kan vi udføre forskellige filtre, søge og finde den ønskede fil. Enten efter type, navn, udvidelse, oprettelsesdato osv. men det kan stadig være lidt svært, hvis vi har en stor mængde filer.

Vi har allerede talt om alsidigheden af Windows og dens explorer kan ikke være en undtagelse, og den samme applikation stiller et meget praktisk værktøj til vores tjeneste.

Takket være den kan du søge efter en fil ved hjælp af dens dato skabelsen, den dato hvornår det blev ændret eller efter datointerval. Så hvis vi ikke har data såsom dit navn, udvidelse, rute eller type, kan vi appellere til disse data.

Trin til at finde filer, der er blevet ændret efter dato

Så vi kan søge efter filer, der har været ændret efter dato , vi skal gøre følgende, først skal vi gå til Windows Stifinder. Ved at være der, vil vi positionere os på søgemaskinen, og vi klikker. Når dette er gjort, vil den følgende Dato Ændret mulighed vises øverst i browseren.

Nu vælger vi det for at vise os flere muligheder for søge efter filer afhængigt af datoen, hvor de blev ændret. Blandt de forskellige muligheder kan vi se, I dag, I går, Denne uge, Sidste uge, Denne måned, Sidste måned, I år, Sidste år. Du kan vælge en af ​​dem, og den vil vise os et tidspunkt i søgefeltet.

Vi kan også sætte pris på, at der kommer en lille kalender frem, hvor vi direkte kan angive den nøjagtige dato for ændringen. Vi kan også angive et specifikt tidsinterval for browseren til at søge efter filen. I søgefeltet kan vi skrive følgende kommandoer for at forbedre søgningen.

Du kan skrive kommandoen ændringsdato : og vi angiver et tidsrum til at udføre søgningen eller vi kan sætte oprettelsesdatoen i søgemaskinen: så angiver vi intervallet eller datoen, og vi starter derfor med at søge efter filen. Dette er de to forskellige måder at finde filer, der er blevet ændret efter dato.

Som vi har set hidtil, er de muligheder, vi kan have for at søge efter enhver fil på vores computer, meget forskellige. Og vi vil altid have en bekvem måde at gøre det på, hvis vi ikke har bestemte data. Og så afslutter vi denne tutorial, som var ansvarlig for at vise dig hvordan man finder filer, der er blevet ændret efter dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up