Hvordan indstiller eller opdaterer jeg min Android TV Box's tid og dato på startskærmen

Hvis du er en af ​​dem, der synes det dit gamle fjernsyn ikke har adgang til enhedens funktioner, tager du fejl. Jeg fortæller dig, at Android TV Box kan tilpasses til ethvert fjernsyn, fordi netop denne enhed er skabt til dette. Selvfølgelig har nutidens tv'er mindre problemer med at oprette forbindelse til disse typer enheder, fordi de er smarte modeller.

Ideen med at bruge denne enhed er, at du ønsker, at dit TV skal kunne afspille forskellige medieformater. Og sandheden er, at vi alle ønsker at have et fjernsyn, at selvom det er gammelt, kan vi få adgang til ethvert program. Denne har en HDMI-udgang, hvor den Android TV Box er tilsluttet, der gør dit TV til et Smart TV.

Det skal bemærkes, at Android TV Box ikke er det samme som Android TV, de er forskellige, hvordan? Da de giver adgang til applikationer, er Android TV kun til tv, Android TV Box tilbyder også andre applikationer som f.eks streaming.

Indeks
 1. Hvilke andre apps giver dig mulighed for at downloade Android TV Box?
 2. Hvordan opdaterer jeg tidspunktet og datoen for min Android TV Box?
  1. Opdater automatisk
  2. Indstil dato og klokkeslæt manuelt

Hvilke andre apps giver dig mulighed for at downloade Android TV Box?

Mange applikationer, som om det var en tablet eller en mobiltelefon, denne enhed er storslået, fordi du også kan oprette forbindelse til internettet, bruge et tastatur og en mus via Bluetooth.

Det er fantastisk, fordi du gennem en applikation kan bruge din mobiltelefon som en fjernbetjening, en anden meget interessant applikation er, at du kan blokere uanstændige ord, indtaste parametre og blokere stødende ord. Du kan endda blokere indhold, der er upassende, eller som du ikke ønsker, at andre skal se, blot ved at aktivere det sikre søgefilter.

Du kan blokere adgangen til din applikation, som er aktiveret indenfor sikkerhedsmuligheder og begrænsninger , indtast en pinkode, bloker også konti, tag skærmbilleder og hvad vi ønsker, vis mere indhold på den inaktive skærm. Der er også en række apps, som du kan have til din Android TV Box-enhed gratis for at have det sjovere.

Hvordan opdaterer jeg tidspunktet og datoen for min Android TV Box?

Som nævnt ovenfor kan du foretage køb, og når du foretager betalinger, tid og dato skal være korrekte.

Af denne grund er vi nødt til at sætte eller opdatere det, for at gøre det automatisk eller manuelt, når vi vil justere dato og klokkeslæt automatisk, følg disse trin:

Opdater automatisk

 1. Se efter fjernbetjeningen, uanset om det er den, der er programmeret i din mobiltelefon eller ej, se efter knappen, der siger HJEM og tryk på den.
 2. Gå til Indstillinger eller Indstillinger på startskærmen, instruktionerne ændres afhængigt af dit tv's menuindstillinger.
 3. Trin 3. Tryk på Generelt eller Enhedsindstillinger, så vises dato og klokkeslæt automatisk dato og klokkeslæt, tryk.
 4. Du skal bekræfte, at den automatiske justering er aktiveret på forhånd, ellers vil der ikke blive foretaget ændringer.
 5. Hvis du bemærker, at autotune-indstillingen er deaktiveret, skal du kontrollere hvis dato og klokkeslæt er korrekt.
 6. Tjek tidszonen hvis du bruger et særligt netværk som VPN, er tidspunktet muligvis ikke korrekt.

Indstil dato og klokkeslæt manuelt

Når vi ønsker at udføre denne proces manuelt, skal du sørge for at udføre følgende enkle og nemme trin.

 1. Kig efter fjernbetjeningen uanset om det er den, der er programmeret i din mobiltelefon eller ej, så find knappen, der siger HJEM, og tryk på den.
 2. På startskærmen skal du åbne parametre eller parametre ændres instruktionerne afhængigt af dit tv's menuindstillinger.
 3. Tryk på generelle eller enhedspræferencer, så vises dato og klokkeslæt, derefter automatisk dato og klokkeslæt, tryk på OFF . Til sidst skal du indstille datoen og klokkeslættet manuelt i henhold til den korrekte tidszone eller klokkeslættet afhængigt af det land, du er i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up