Hvordan kan jeg nemt tage et fuldskærmbillede på en webside?

At tage skærmbilleder er blevet en ganske almindelig skik for at gemme information, så det er det mest almindelige at ville tage en fuldskærms-optagelse af en webside.

Det er en lignende proces som at tage et skærmbillede på en Huawei Android-mobiltelefon eller at tage et skærmbillede på Xiaomi Mi Note 10. Der er ingen måde at blive viklet ind.

Men måske er mange brugere stødt på et problem, og det er, takket være den traditionelle metode er det ikke muligt at gruppere hele siden .

Simpelthen, hvad der er fundet optages visuelt på computerskærmen, så vil der være en måde at fange hele nettet på?

Ja, der er flere måder at opnå dette på. Derfor besluttede vi at bringe de 2 bedste procedurer til at udføre nemt og alt efter hvor det er.

Indeks
  1. Min browser er Google Chrome
    1. Hvordan bruges fuld skærmoptagelse?
  2. En mindre specifik mulighed for at tage et fuldskærmsbillede

Min browser er Google Chrome

For dem, der er faste brugere af tjenesterne i denne browser, skal det siges, at Chrome selv har en udvidelse, der letter det, vi leder efter.

Intet bedre end at have en værktøj direkte i standardbrowseren for at kunne tage et fuldskærmsbillede på en hjemmeside.

Så til at begynde med er det vigtigt at præcisere, at navnet på denne komponent ikke er andet end " Helsides skærmbillede “, og det er meget nemt at bruge.

Men først skal du få det. Dette kan gøres ved at søge efter det i Chrome Webshop eller ved at klikke direkte her. Klik derefter på den blå knap til højre for navnet, som siger " Føj til Chrome “.

Derfor vil browseren spørge dig, om du vil installere udvidelsen, så du klikker på » Tilføj udvidelse “.

Efter at have ventet på bekræftelse og vellykket installation, genereres et kameraikon på proceslinjen i Chrome nær brugerbilledet.

Hvordan bruges fuld skærmoptagelse?

Det er meget enkelt, du skal bare være på den webside, hvor du vil tage et fuldskærmbillede, og klikke på ikonet for » Helsides skærmbillede eller kameraet.

Programmet vil derefter analysere informationen på nettet og vise fremskridtene i en fane øverst til højre på skærmen.

Til sidst kommer et nyt browservindue frem, hvor vi kan se optagelsen i fuld skærm, og de forskellige muligheder, som udvidelsen præsenterer.

Disse vil være placeret i en bar eller menu øverst til højre, og blandt mulighederne er " Download billede (PNG) », « Download PDF », « Slet billede ", etc.

Det næste trin vil være at vælge den, der passer bedst til dine behov, samt følge retningslinjerne fastsat af Chrome.

En mindre specifik mulighed for at tage et fuldskærmsbillede

Dernæst vil vi tale om et værktøj, der fungerer til forskellige browsere, blandt andet Internet Explorer , Opera , firefox og ja, Chrom .

Det er derfor en mindre specifik mulighed end den forrige, men lige så funktionel. Dette er et plugin, der, som vi sagde før, har bred kompatibilitet.

Hendes navn er ildskud og det kan findes ved at søge efter det på Google, søge efter det i browseren eller direkte få adgang til dets officielle websted.

Det du skal tage højde for er, at det er en Pro-version, så det er ikke gratis det vil sige, at du skal købe tjenesten.

Men når man taler direkte om, hvordan det virker, giver det dig mulighed for at fange hele skærmen på hele sider eller en bestemt sektion.

At kunne gemme det i en række forskellige formater, hvorfra vi kan fremhæve forskellige typer billeder som f.eks BMP, PNG, JPG og GIF såvel som i PDF.

Udover det, og en af ​​dens bedste funktioner, er, at den har en indbygget editor. Han ... ikke vil derfor ikke være nødvendigt at ty til tredjepartsprogrammer at foretage justeringer.

For eksempel kan du ændre størrelse, fjerne elementer fra optagelsen, beskære, sløre, fremhæve, tilføje tekst og mere.

Som yderligere information bliver denne funktion nu genopfundet, det er tilfældet med skærmbilledet med 3 fingre på en Huawei mobiltelefon. På denne måde undgås slid på telefonknapperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up