Hvad er en EXO fil, og hvordan åbner jeg en? Let

Filudvidelser er meget almindelige, når du ønsker at komprimere eller omdanne et bestemt dokument til et andet for bedre brug. Findes der nogle gode udvidelser i øjeblikket, såsom dem, der fungerer med FAX (FAX; hvis du ikke ved, at det er en FAX-fil, skal du vide det) og andre, der er designet til at indeholde anden information som EXO, men, hvad er en EXO, og hvordan åbner jeg en?

Hver type fil forankret til en udvidelse er altid specifik til, hvad det indeholder, og dets oplysninger varierer afhængigt af et formål. Som forventet, hvis hver fil har en foruddefineret egenskab, er det klart, at hver af dem læses af pc'en eller den personlige enhed gennem et program eller en applikation udviklet til at understøtte formatet.

Indeks
  1. Hvad er en EXO fil, og hvordan åbner jeg en? Kend nogle grundlæggende punkter
  2. Hvordan åbner man denne type fil nemt?

Hvad er en EXO fil, og hvordan åbner jeg en? Kend nogle grundlæggende punkter

EXO-filer eller filer med en EXO-udvidelse er dem, der i deres struktur indeholder et lille fragment af en video YouTube som sådan. Det betyder, at det er en type videofil, som i kombination med andre dokumenter i samme format kan afspilles på samme tid.

For at parafrasere er det bogstaveligt talt en større fil, der gennem forskellige processer, er opdelt i mindre "bidder" til opbevaring . Disse dokumenter oprettes, når du åbner, downloader eller anmoder om en video på YouTube uden at have adgang til internettet.

Som sådan er filer med EXO-udvidelse kan kun afspilles på YouTubes Android-app, når alle dele er samlet. Da de oprindeligt blev hentet fra den nævnte applikation, giver det mening, at deres handling sker gennem det, så det ikke repræsenterer yderligere komplikationer for brugeren.

Hvad er en EXO fil, og hvordan åbner jeg en? Trin for trin får han et svar, der er det grundlæggende dem, der definerer dette format som en lille del af video komprimeret til en enkelt fil, og at ved at samle alle de andre dele, der svarer til det primære multimediedokument, kan det ses via Youtube.

For at tydeliggøre konteksten bruger YouTube denne mekanisme til at bekæmpe ulovlig aktivitet med at dele videoer uden dit forudgående samtykke. Det vil sige, at du nemt kan downloade en video uden internetforbindelse, men den bliver straks fragmenteret i flere .exo-filer, komprimeret og krypteret. Youtube samler dog hele videoen igen, når brugeren åbner filen.

Hvordan åbner man denne type fil nemt?

Dit eneste alternativ er at henvende sig til YouTube på Android. Alligevel er der nogle forhindringer, du skal overveje for at udføre denne procedure.

Ikke alle lande har denne særlige mulighed for downloade videoer uden adgang til et internetnetværk, kun Indien, Indonesien og Filippinerne. Efter samme tendens er ikke alle videoer på YouTube tilgængelige uden internettet på grund af geografiske begrænsninger.

I betragtning af denne lille detalje .exo-filer åbnes automatisk med programmet. Så længe de førnævnte begrænsninger ikke overtrædes, er processen naturligvis øjeblikkelig, og du behøver ikke at flytte en finger ud over at åbne filen på YouTube.

Det skal bemærkes, at for at afslutte beskyttelsen af ​​din viden om, hvad en EXO-fil er, og hvordan man åbner en, skal du forstå, at det ikke er muligt at erhverve dem fra din personlige computer, da det er en sti, der kun kan gennemses gennem YouTube-appen . til Android. Så hvis du vil, kan du downloade eller downloade 4k-videoer fra YouTube uden nogen programmer (i tilfælde af at du ikke har appen til Android).

Der er også sjældne undtagelser, hvor en fil med en EXO-udvidelse indeholder en vis mængde tekst i sin struktur. Det er sådan, med programmer som notesblok på din computer, vil du være i stand til at åbne den uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up