Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer Autotune? - Brug tip

Ved du hvad er Autotune? Du har sikkert hørt om forskellige programmer til at modificere stemmen både på din mobiltelefon og på din pc, og det er her Autotune er til stede, men du ved måske ikke med sikkerhed, hvordan det virker, eller til hvad det specifikt er skabt til. Bare rolig, i denne artikel vil vi afklare alle disse tvivl om et par sekunder.

Generelt kan vi tale om dette program som et taleprocessor , som var designet til alle, der ønskede at ændre deres stemme med specielle effekter. I denne artikel vil vi forklare mere detaljeret, hvordan det virker, og hvad dette værktøj designet til computere handler om.

Indeks
 1. Hvad er AutoTune, og hvad bruges det normalt til?
 2. Fordele ved Autotune
 3. Ulemper ved at bruge Autotune

Hvad er AutoTune, og hvad bruges det normalt til?

Kendt som Autotune, er det en software hvem bruger fra funktioner af lydbehandling hvormed dens hovedopgave er at modificere stemmen og de forskellige aspekter af en lyd.

Dette gør det muligt at rette forskellige ufuldkommenheder eller også visse unøjagtigheder, som normalt opstår under optagelse. På denne måde er det muligt at skjule virkeligheden af ​​lyden lidt og alt takket være lidt redigering.

Et af de bedste eksempler vi kan give på, hvad dette program symboliserer, er at sammenligne det med Photoshop, som er et program fokuseret på retouchering af forskellige typer billeder, men i tilfældet med Autotune taler vi udgave på lydformat.

Den måde, det fungerer på, er ret rudimentær, men mange producenter og folk i musikbranchen besøger det normalt, hvis de har brug for nogen af ​​dets eksklusive funktioner. Det er derfor, mange brugere downloader og bruger dette redigeringsprogram hver dag.

Takket være den popularitet, som dette program har opnået, takket være opfindelsen af ​​dette program, er andre programmer af denne stil blevet skabt, som søger at løse forskellige problemer med stemmemodulering.

Fordele ved Autotune

 • Dette er en redigeringsprogram og manipulation på samme tid, hvis brugsværktøjer er subtile, hvormed kvaliteten af ​​det musikalske nummer kan forbedres, selv ved vokal niveau, uden at ændringerne bemærkes i sporet.
 • Takket være fremskridtene og populariteten af ​​dette program er det ret almindeligt, at vi nu finder hundredvis af nye værktøjer i applikationen, som hjælper os på vej til redigering lyd.
 • Det bruges generelt som et af de mest effektive midler til at skabe kunstnerisk udtryksevne og derfor også som et specifikt supplement til forskellige opgaver af kunstnerisk karakter.
 • Det bringer meget mere variation i udgaven ud over at favorisere udforskningen af ​​forskellige miljøer og musikalske rytmer inden for det samme album.
 • Det bruges til at være i stand til at give brugerne forskellige typer af spektakulæritet og storhed i visse tilfælde viser sig
 • Det hjælper med at rette forskellige specifikke fejl, som uden hjælp fra dette specifikke program ville være nødt til at gentage arbejdet flere gange.

Ulemper ved at bruge Autotune

 • Forskellige kunstnere begrænser overdrevent den ekstreme brug af dette værktøj og lidt eller intet er tilbage af kunstnerens væsen i album .
 • For at få en meget mere fyldestgørende brug kræves der normalt nogle plug-ins, som kan få forskellige numre til at ligne hinanden.
 • I musikkens verden, Autotune har en vis grad af stigmatisering, som overskygger sangeren, når nogle mennesker finder ud af, at han er blevet brugt. Dette skyldes, at det er underforstået, at kunstneren ikke har de egne evner til at kunne producere sine egne sange uden hjælp fra nævnte element.
 • Her er nogle af de vigtigste grundlæggende ting, du bør vide om dette program. Selvom det har bred popularitet, der går forud for det, bør dets brug være det kontrolleret og ikke misbruge dets værktøjer eller tjenester .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up