Sådan installeres et 32-bit program på en 64-bit Windows-computer

Hvor mange gange er det sket for internetbrugere, at de bliver forvirrede, når de downloader et program? Fra i dag, ingen tvivl mere! Her på miracomosehace.com, dit ultimative uddannelsessted, bringer vi dig en praktisk artikel til at lære: hvordan man installere et 32 ​​bit program på en 64-bit Windows-computer.

Indeks
  1. Er det muligt at installere et 32-bit program på en 64-bit Windows-computer?
    1. Forskelle mellem 32-bit og 64-bit arkitekturer
  2. Trin til at installere et 32-bit program på en 64-bit Windows-computer

Er det muligt at installere et 32-bit program på en 64-bit Windows-computer?

Ja, hvis det er muligt, men ellers ikke. Selvom 64-bit er meget hurtigere og i stand til at håndtere mere RAM, understøtter nogle programmer stadig kun 32-bit arkitektur ; Årsagen er, at udviklerne i øjeblikket ikke har lavet den respektive 64-bit opdatering af deres programmer.

Men der sker ikke noget, fordi moderne operativsystemer inkluderer funktionen til at køre 32-bit applikationer i 64-bit arkitektur, dette opnås, når Windows, når det installeres, opretter to program filsystemer på samme computer.

I det 32-bit filsystem, der blev oprettet, er det gemt som Program Filer (x86) så Windows kan identificere et 32-bit program og levere den nøjagtige ".dll"-fil til at køre det pågældende program.

Forskelle mellem 32-bit og 64-bit arkitekturer

De tidlige 1990'er CPU'er brugte en 32-bit arkitektur, hvilket betyder, at deres databus havde kapacitet til at håndtere 32 bit ad gangen. Efterhånden som teknologien udviklede sig, dukkede 64-bit processorer op på markedet.

Disse nye processorer har en 64-bit databusbredde, hvilket betyder, at de er mindst dobbelt så hurtige som deres 32-bit modstykker. For at udnytte mulighederne for 64-bit processorer begyndte operativsystemer at frigive 64-bit versioner.

Trin til at installere et 32-bit program på en 64-bit Windows-computer

Forudsat at du skal bruge et ældre program eller af en eller anden grund ikke er opdateret med den nye arkitektur; Følg disse trin for at godkende JEG' installation af 32 bit program på 64-bit Windows:

  1. Tryk samtidigt på: "Windows" (tast) + "S", hvilket vil aktivere genvejen "Søg". Skriv "Kontrolpanel", og vælg det, når det vises blandt mulighederne. Vælg indstillingen "Programmer" og derefter "Aktiver eller deaktiver Windows-funktioner".
  2. Udfyld feltet "Internet Information Services" og klik på "Accepter". Vent på, at Windows er færdig med at aktivere funktioner. Når processen er fuldført, skal du aktivere genvejen: "Søg". Tryk samtidigt på: "Windows" (tast) + "S". Når søgemaskinen vises, søg efter "Internet Information Services" igen og klik på den første mulighed.
  3. Dobbeltklik på indstillingen "Desktop" i venstre panel. I "Ansøgningsgrupper". I menusektionen, der blev vist til højre. Klik på "Avancerede indstillinger". Klik på "Aktiver 32-bit applikationer". Klik på menuen "Falsk værdi" for at få vist den. Vælg "True" og klik på "OK". Færdig!

Nu, geninstaller denne app og nyd det i fulde drag; så ikke mere hovedpine ved at prøve at installere et 32-bit program på en 64-bit Windows-maskine.

Efterlad os dine kommentarer og forslag på en respektfuld måde, husk, at en måde at takke os på er at Del denne artikel med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up