Sådan programmeres en mikroprocessor med dens programmeringssprog

Hvad er en mikroprocessor De er programmerbare enheder, de kan udføre logiske og aritmetiske operationer , med input og output transmission. På markedet finder du forskellige typer mikroprocessorer med specifikke egenskaber, nogle hurtigere end andre, afhængigt af dine specifikationer og design.

Arbejder du med programmering, kan du både finde den mikroprocessor du leder efter i netbutikker og i en fysisk elektronikbutik. En af anbefalingerne er at vælg en mikroprocessor med en intern oscillator så du behøver ikke at søge efter et eksternt ur senere.

Alt elektronisk udstyr indeholder mikroprocessorer, disse gør det muligt at arbejde, og noget er supereffektivt, fordi de indeholder mere end én kerne.

Indeks
 1. Sådan programmeres en mikroprocessor fra din pc
 2. Anbefalinger til programmering af en mikroprocessor
 3. Funktioner af en mikroprocessor

Sådan programmeres en mikroprocessor fra din pc

Der findes forskellige typer integrerede kredsløb med forskellige egenskaber og specifikationer, alt efter hvilke elementer de har, dog guider vi dig her i programmeringen.

 1. Først skal du have en analog signal mikroprocessor modulator , for at skifte signalet til digital tilstand og dermed opnå pulsbreddemodulation. Selvfølgelig skal du downloade dataarket til din mikroprocessor, så du kan se de specifikationer og koder, du skal bruge for at programmere den.
 2. Bemærk programmet i IDE (Integrated Development Environment) af softwaren i Assembler-sprog, fordi det sprog, der dechifrerer mikroprocessorerne, er maskinsproget. For at hjælpe dig, se databladet, der hører til chippen, der er nøgleordene, guiden og hjemmesiden, hvor du skal henvende dig.
 3. Brug IDE, tjek programmet og integrere det i mikroprocessorprogrammet , ved hjælp af muligheden; simuler koden på pc-skærmen. Dette er vigtigt for at forhindre en fejlagtig procedure [e1] forekommer ikke.
 4. En universel stand-alone programmør tilsluttes din pc, seriel port med et stik, der tillader justering 60-pin mikroprocessor . Fjern derefter mikroprocessoren fra sit kredsløb ved hjælp af ZIP, for at undgå at beskadige tapperne på chippen, brug derefter stikket, og du vil have en forbindelse.
 5. Tilslut programmet til din mikroprocessor, vælg programmeringstilstand fra IDE-softwaremenuen, slet det gamle og indtast det nye.

Anbefalinger til programmering af en mikroprocessor

Programmering er interessant og lidt komplekst, men det er så nyttigt i hverdagen, at ethvert råd altid er værdifuldt:

 • Hensigten er at lære uden at forårsage skade på arbejdet, brug den kendte trykløse teknologi med ZIF i fatningerne. Dette giver dig mulighed for hurtigt og nemt at udskifte din mikroprocessor for at forhindre beskadigelse af kredsløbsbenene.
 • Ved hvilken processor du har i din pc og hvor mange kerner den har, du kan observere det ved at søge i din computers processormodel.
 • Brug IDE-simulatoren til at filtrere dit program.
 • Hvis den mikroprocessor du har har en glasflade ovenpå, hvor hukommelsen er, kan du kun slette den med UV-lys. Til dette, han kræver en UV-lampe og i 20 minutter vil det blive overført, alt afhængig af programmets størrelse.

Funktioner af en mikroprocessor

Selvom mikroprocessorer varierer i design, ligner deres funktion en hjernes, tillader input og output af information . I sit kompleksitetssystem er det muligt at behandle beregninger fra operativsystemets basisberegninger, også dem der styres eksternt.

Det er imponerende at se hvordan makroinformation omdannes til aritmetiske procedurer på få sekunder, hvorfor disse chips er meget eftertragtede. I øjeblikket er der mikroprocessorer, der har op til 8 kerner, hvilket giver dig mulighed for at oprette flere applikationer og udføre samtidig arbejde med højere ydeevne.

Udnyt alle dine Windows 10-processorkerner ved blot at aktivere dem, for hver dag bliver mikroprocessorerne mindre, men veldrevne. Vi opfordrer dig derfor til at bruge disse oplysninger til at fungere, og til at programmere din mikroprocessor, vi håber, at disse trin vil være meget nyttige og effektive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up