Sådan sender og modtager du tekstbeskeder mellem enheder via Bluetooth

I dag er det muligt at tale med andre mennesker på internettet. Men hvad nu hvis vores mobiludlejning slutter, og vi ikke er tæt på en Wi-Fi-forbindelse? Nå, det er muligt at opretholde kommunikation via Bluetooth, for dem skal du vide, hvordan det fungerer og brugen af ​​Bluetooth. Af denne grund vil vi i denne artikel vise dig hvordan man sender og modtager tekstbeskeder mellem enheder via Bluetooth. Og vi vil også fortælle dig, hvilke apps der er de bedste til det.

Indeks
 1. Sådan sender og modtager du tekstbeskeder mellem enheder via Bluetooth
 2. De bedste apps til at sende sms'er mellem enheder via Bluetooth
  1. Bridgefy
  2. Luft kat

Sådan sender og modtager du tekstbeskeder mellem enheder via Bluetooth

For at udføre denne proces er der flere alternativer. Vi vil dog først fortælle dig om den, hvor i nogle tilfælde du behøver ikke at downloade tredjepartsapps . Denne metode involverer brug af din mobils native messaging-app. For at gøre det skal du følge disse trin:

 1. Aktiver Bluetooth korrekt på begge mobiler og par dem.
 2. Åbn beskedapplikationen på den afsendende mobil. Ikke alle er kompatible med denne metode på Android så vi anbefaler at downloade Google Mail-appen, som er.
 3. Åbn en chat og vælg den SMS, du vil sende. Tryk derefter på de tre prikker, der er i den øverste højre del af grænsefladen. Tryk derefter på "Del".
 4. I menuen, der vises, skal du vælge "Bluetooth" og klikke på navnet på den modtagende enhed.
 5. På den mobil, der skal modtage SMS'en, skal du acceptere dataoverførslen. Når processen er fuldført, skal du vise meddelelsesmenuen og vælge den modtagne besked. Det vil være blevet sendt som en .HTML-fil, du skal derfor bruge en browser for at se den .

På denne måde kan du sende og modtage SMS-beskeder mellem enheder via Bluetooth ved hjælp af besked-appen på din mobil. Faktisk, det er ikke den mest behagelige eller bekvemme måde at gøre det på , fordi det har nogle ulemper. For eksempel:

 • Der kan kun sendes én SMS ad gangen.
 • Beskeder kan ikke ses i modtagermobilens beskedapp, og de gemmes heller ikke der. Det kan være ubehageligt, især når du leder efter det.
 • Det er ikke ikke særlig sikker fordi, hvis den transmitterende mobil er inficeret af malware, vil den blive overført til den modtagende mobil.
 • Det er ikke kompatibelt med nogle enheder.

Af denne grund, hvis du vil undgå disse gener, kan du downloade et program, der giver dig mulighed for at udføre den samme proces, men på en mere behagelig måde. Hvis du har en Samsung-mobil, der ikke forbinder til Bluetooth, skal du løse dette problem.

De bedste apps til at sende sms'er mellem enheder via Bluetooth

Den største fordel ved at have en applikationsbutik på vores mobiler er, at vi har adgang til tusindvis af applikationer, da deres udvikling er decentral. Det betyder, at enhver udvikler kan lancere en idé, der bryder ny vej inden for deres respektive felt.

Det er præcis, hvad der skete med telekommunikation. I dag kan du downloade apps, der giver dig mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder SMS mellem Bluetooth-enheder via en formular til hurtigt, nemt og bekvemt . Derfor fortæller vi dig nu om de to bedste.

Bridgefy

Denne applikation, tilgængelig til Android og iOS, letter kommunikationen mellem mobiler ved hjælp af Bluetooth-netværket , så internetadgang er ikke påkrævet. Den har 4 kommunikationsmåder; de mest interessante er:

 • Peer-to-Peer-tilstand: du kan chatte privat med andre, der er inden for 100 meter.
 • Mesh-tilstand: udvider kommunikationsområdet ved at bruge Bluetooth-signalet fra andre mobiler som en repeater-antenne. På denne måde vil person 1 kunne tale med person 3, hvis signalet forstærkes af person 2. Dette øger rækkevidden fra 100 til 200 meter. Og operationen kan fortsætte på ubestemt tid så længe der er enheder med Bluetooth aktiveret.

Luft kat

Ledig kun til iOS , denne applikation giver dig mulighed for at sende krypterede tekstbeskeder til enheder i nærheden via Bluetooth. Ligesom den forrige er det nødvendigt, at begge parter har installeret applikationen for at kunne kommunikere.

En af dens store fordele er, at ligesom den tidligere ansøgning, du behøver ikke at være forbundet til internettet over mobildata eller Wi-Fi for at det virker.

Vi håber, at denne artikel hjælper dig, og at du kan sende dine beskeder, selv når du forbinder to Bluetooth-enheder på samme tid på Android, så nyd det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up