Hvad er de vigtigste forskelle mellem 4G- og LTE-netværk?

Fremtiden for telekommunikation ser ud til at være uendelig med store muligheder, så det vil være meget overraskende at leve i nuet og dets vækst. Det er ubestrideligt, at teknologi har gjort vores liv nemmere over tid.

Og hvis telefonteknologier i første omgang kun tillod transmission og modtagelse af beskeder eller opkald, er dette forbedret. Da det var muligt, at vores enheder havde en struktur, der giver dig mulighed for at manipulere dataforbindelsen.

Selvom forbindelseshastighederne tidligere var meget langsomme, er de nu blevet forbedret takket være opfindelser som f.eks 4G og LTE. I denne artikel vil vi vise dig lidt mere om disse to sidste og de vigtigste forskelle mellem disse to netværk.

Indeks
  1. Hvad er 4G?
  2. Hvad er LTE?
  3. Hvad er de vigtigste forskelle mellem 4G- og LTE-netværk?

Hvad er 4G?

Denne efterfølger til 2G og 3G repræsenterer netværket af fjerde generation (4G) i forbedret mobiltelefonteknologi til offentligheden. Dens forskel fra tidligere generationer er dens forbindelsesadgangshastighed såvel som dens avancerede ydeevneteknikker såsom MIMO og OFDM.

Dette skyldes det faktum, at den har en hastighed på mere end 301 Mbit/s, hvilket tillader bred mobilitet af mobildata. Desuden præsenterer det et helt system og netværk i sin struktur, hvilket indebærer, at det er baseret på IP-protokollen.

Det tillader data- og stemmeoverførsel samt instant messaging og brug af din e-mail når som helst. Det, der gør dette netværk ideelt, er, at du kan foretage videoopkald i høj kvalitet og streaming i høj opløsning.

Desuden, da han har en høj dataoverførselshastighed, det giver dig mulighed for at se film og serier uden afbrydelser. Denne teknologi er implementeret i smartphones og trådløse modemer, så uanset hvilken du bruger, får du en god forbindelse. Et firma, der skiller sig ud i 4G er Vodafone, du kan besøge deres websted og finde ud af mere om dette firma.

Hvad er LTE?

Det er det engelske akronym for Langsigtet udvikling , er det standarden for kommunikation, der foregår trådløst. Denne teknologi komplementerer dit telefonkommunikationsnetværk og udvider dets båndbredde. Det tilbyder offentligheden en højhastigheds-datatransmissionstjeneste til mobile enheder og dataterminaler.

Præsenterer en standard Udviklet UTRAN (E-UTRAN) reducerer udstyrsomkostninger og kompleksitet præsenterer en innovativ radiogrænseflade til 3G. Ved lav latenstid er transit af høje hastigheder mulig, derudover er det lettere at implementere blandt operatører.

Hvis du vil vide mere om dette emne, inviterer vi dig til at klikke på følgende artikel: Hvad bruges 4G LTE til, og hvilken teknologi er LTE eller 4G hurtigere?

Hvad er de vigtigste forskelle mellem 4G- og LTE-netværk?

Med denne artikel søger vi at fjerne tvivl om dette emne, så din viden om forholdet øges. Selvom LTE kan bruges i forbindelse med 4G, er de ikke det samme i telekommunikationsverdenen. Marketing for disse to produkter forvirrer og præsenterer ofte offentligheden for ideen om, at de er ét produkt.

Forvirringen begynder, da begge bruger den samme protokol, som kom fra 3G i deres hastighedsforbedringer. Nu tilbyder 4G hurtigere hastighed end 1 GB mens LTE har en svingende hastighed på 170 Mbps afhængigt af dens antenner.

Det vil sige, at hvis du planlægger at downloade et billede eller en video ved hjælp af LTE, vil downloadhastigheden være betydeligt langsommere end med 4G. Det skal bemærkes, at LTE-standarden blev skabt for at imødekomme offentlighedens behov for en mere effektiv forbindelse. Du kan også aktivere eller tvinge din smartphones 4G-forbindelse.

Antyder, at det kun er en komplementær teknologi for enhver generation, inklusive 4G . Lad dig ikke narre af denne falske reklame, der forsøger at sælge dig ideen om, at disse er synonymer og ikke et team. Hvad er nu de vigtigste forskelle mellem 4G- og 5G-netværk? Vi efterlader dig denne artikel, der forklarer emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up