Sådan optager og optager du 4K Augmented Reality-videoer

Augmented reality er blevet meget berømt i de senere år, især drevet af fremkomsten af ​​mere kraftfulde enheder. Har du nogensinde undret dig over, hvordan du optager og laver augmented reality-videoer 4K ? Her viser vi dig den nemmeste måde at gøre det på.

Løbet af augmented reality har eksisteret i årtier, men det var først for et par år siden, at denne teknologi begyndte at ramme det gennemsnitlige forbrugermarked. I dag kan du endda få adgang til det via din mobiltelefon.

Hvis du vil lære mere om nyttige tutorials til din mobiltelefon, kan du være interesseret i information som denne Sådan vælger du den bedste oplader til din Android- eller iPhone-mobil. Tutorials som disse finder du os på vores Miracomosehace-side.

Indeks
 1. Hvad er Augmented Reality?
 2. Sådan optager og optager du 4K Augmented Reality-videoer
  1. Begynd at bruge appen

Hvad er Augmented Reality?

I de senere år er der dukket flere applikationer op, der har gjort udtrykket populært augmented reality , men nogle mennesker er alvorligt i tvivl om, hvad AR er, og det første du skal vide er, at det er forskelligt fra virtual reality. Hvis du undrer dig over, hvad augmented reality er, er du kommet til det rigtige sted, for vi får dig hurtigt ud af din tvivl.

AR eller augmented reality beskrives som den teknologi, hvor en bruger kan se gennem teknologiske enheder såsom smartphones eller computere, tilføje virtuel information, såsom karakterer eller dyr i realtid.

Denne procedure udføres normalt gennem vores kameraskærm smartphone . Augmented reality-apps giver os mulighed for at se skabninger og karakterer gennem vores kameraskærm.

Uden tvivl en af ​​de mest populær af de seneste år relateret til augmented reality er pokemon go , en applikation, der var baseret på denne teknologi for at skabe et sjovt og genialt spil. Der er dog andre måder at drage fordel af disse typer funktioner på.

Sådan optager og optager du 4K Augmented Reality-videoer

Den nemmeste måde at få en augmented reality-oplevelse på er at downloade en app, desværre er de fleste af dem betalt. Alligevel er der fra valgfag ledig der fungerer fremragende, ligesom den vi vil præsentere for dig i dag.

Den app, vi taler om, er Motion Stills, en fremragende og enkel app, der lader dig lege med denne populære augmented reality-teknologi. Applikationen er gratis, og du kan begynde at bruge den til enhver tid, følg disse trin:

 1. Det første skridt til at bruge denne fantastiske app er at Hent for at gøre dette skal du blot søge Motion Stills i Play Butik eller få adgang til den direkte via følgende link MS RA.
 2. Når du har downloadet appen, kan du begynde at bruge den med det samme og have masser af sjov med dens mange augmented reality-animationer.
 3. Det første trin er at konfigurere den maksimale kvalitet, hvormed vores enhed kan optage videoer. For at gøre dette skal du klikke på gear placeret vedover og til højre for ansøgningen.
 4. Indstillingerne indre ændre GIF kvalitet i den bedste opløsning. På samme måde skal du aktivere indstillingen Gem delte klip i galleriet .
 5. Når denne proces er fuldført, kan du begynde at bruge appen

Begynd at bruge appen

Når du har konfigureret appen, kan du begynde at bruge den til at lave sjove augmented reality-videoer. Processen er meget enkel.

 1. Du finder augmented reality i Ra-tilstand skift til denne tilstand.
 2. I denne modalitet finder du adskillige figurer af dyr, andre væsener og ting, som du kan bruge i dine augmented reality-videoer. Det vil også være muligt ændre størrelse som du ønsker.
 3. Efter at have sat billedet op, er det tid til at optage sjove videoer. Til dette skal du blot trykke på optageknappen, indtil du er færdig med din video .
 4. Alt, hvad du har gemt i appen, bliver gemt i galleriet, og du kan sende det til dine venner og familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up