Sådan overføres filer fra pc til Android uden USB-kabel - så nemt er det

Selvom det i øjeblikket er nødvendigt at bruge kabler til at forbinde din mobile enhed til din pc. Der ydes betydelige bidrag til at udrydde denne afhængighed af kabler for altid. Det er af denne grund, at vi nedenfor præsenterer følgende tutorial, så du lærer at overføre filer fra pc til Android uden USB-kabel, så enkelt.

Mobiltelefonen er blevet et uundværligt værktøj til det daglige arbejde, hvor vi kan registrere vigtig information.

Men når jeg også bruger pc'en som arbejdsredskab til at udføre mine projekter i programmer som Word eller Power Point. Så, hvordan man overfører filer fra pc til Android uden USB-kabel, problemfrit.

I den følgende artikel vil du lære simple tricks til at opnå for at kunne overføre filer fra pc til Android uden USB-kabel. Og dette kommer du til at gøre på en yderst enkel måde og uden komplikationer af nogen art. Det er på tide, at du springer ind i teknologien og anvender disse enkle trin, og du kan lægge kablerne til side.

Sådan overføres filer fra pc til Android uden USB-kabel

Den følgende metode vil vi forklare dig, så du kan overføre filer fra pc til Android uden USB-kabel. Vi vil ikke bruge en WiFi-forbindelse, det vi skal bruge er at installere en applikation på din mobiltelefon. Denne app hedder qrSend og du kan downloade den fra Play Store.

Efter at have installeret applikationen på din mobiltelefon, går du fra din computer til play store, søg efter qr Send applikationen. Og du vil lede efter følgende fil https://trojka.no/qr/ du vælger det, og det vil tage dig til en anden webside. På denne side finder du mulighederne for installation og download.

Du vil gå ned på siden, og du vil lede efter qrSend Installer (Windows), dette hvis dit operativsystem er Windows. Du kan også tjekke ud, hvilket kræver, at du downloader Java Runtime Environment og giver dig mulighed for at hente det fra et link. Disse filer skal downloades til din pc, disse filer er helt gratis.

Efter at have downloadet disse filer til din computer og downloadet applikationen til at overføre filer fra pc til Android uden USB-kabel på din mobiltelefon, fortsætter vi som følger. Du finder de downloadede filer på din pc og fortsætter med at installere dem. Du vælger qsSend og laver et klip for at starte installationen.

Derefter vises et vindue, og du vil klikke på knappen Næste, derefter installere og til sidst afslutte, installationen er meget hurtig. Så fortsætter vi med at installere Java, vi vælger det, og installationsvinduet vises, vi klikker på installationsknappen, derefter OK, og installationen af ​​programmet begynder.

Til sidst vil vinduet dukke op, som fortæller dig, at Java er blevet installeret, og du vil nu klikke på Luk. Og programmet til overføre filer fra pc til Android uden usb-kabel vil være på din computer Så simpelt er det.

Sådan bruger du Pass Files-appen

Nu er det næste skridt, vi skal gøre, at bruge appen til at kunne overføre filer fra pc til Android , for dette skal vi kun søge efter den fil eller mappe, som vi ønsker at overføre fra computeren til pc'en. Når vi finder filen eller mappen, markerer vi den med musen, laver et godt klip, et vindue med muligheder åbnes og vi skal vælge Send til.

Når du vælger Send til, vises et andet vindue, og her vil vi vælge qrSend ved at lave klippet. Når det er gjort, vises en Qr-kode på skærmen, som vi scanner med vores mobil. Dernæst skal vi tage vores Android-enhed, søge efter appen og vælge den ved at trykke på den.

Til sidst trykker vi på det kameraformede ikon i applikationen, og så trykker vi på Ja. Det vil bede os om at downloade en qr-læser , for at trykke på Play Butik, derefter for at installere og til sidst for at acceptere. Installationen er færdig, vi vender tilbage til qrSend-applikationen, vi trykker på kameraet og nu kan vi scanne koden.

Alle dine filer bliver overført til din mobil, og du kan hurtigt og nemt overføre dine filer uden komplikationer uden at skulle bruge et USB-kabel.

Indeks
  1. Sådan overføres filer fra pc til Android uden USB-kabel
  2. Sådan bruger du Pass Files-appen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up