Sådan fjerner eller deaktiverer du indgående opkald i fuld skærm

Har du nogensinde lavet en aktivitet på din mobil, som at se en video eller spille et spil, og pludselig får du en uønsket opkald, der fylder hele skærmen og afbryder det, du laver ?

Hvis svaret er ja, bringer vi dig denne gang nogle alternativer til at slippe af med den irriterende fuldskærm, der overvælder din telefon og forhindrer dig i at udføre andre aktiviteter.

Hvis du har en enhed android med et operativsystem lig med eller større end 5.0, kan du konfigurere din mobil, så når du modtager et opkald, du modtage en notifikation på den lille side af skærmen i stedet for at dække hele din enheds skærm.

Den store fordel ved denne mulighed er, at vi kan gøre det swipe besked, hvis vi ikke kan deltage og at vi kan fortsætte det, vi plejede at gøre regelmæssigt. En meget nyttig mulighed, hvis vi kører, ved hjælp af GPS på vores mobil, fordi opkaldet ikke dækker hele skærmen, og vi kan fortsætte med at se ruten uden problemer.

Indeks
  1. Sådan deaktiveres fuld skærm for indgående opkald på Samsung
  2. Andre måder at deaktivere fuld skærm for indgående opkald

Sådan deaktiveres fuld skærm for indgående opkald på Samsung

For at kunne deaktivere fuldskærmstilstand på en Samsung-enhed, er det første du skal gøre at gå til applikationen telefon og der vil det være nødvendigt at trykke på de tre punkter i øverste højre hjørne.

Når der er vi nødt til at gå til indstillingerne og se efter muligheden Opkald i pop op-vinduet og aktivere den. Denne funktion viser indgående opkald i et pop op-vindue, dvs. som en notifikation i stedet for fuld skærm.

Husk, at denne funktion er aktiveret, når du bruger en anden applikation, så hvis telefonen er inaktiv, vil den klassiske fuldskærm blive vist, når du modtager et opkald.

Hvis denne opsætning ikke virker for dig, eller du bare ikke får muligheden, har din enhed sandsynligvis et andet operativsystem. I dette tilfælde er den første ting at gøre at gå til indstillingerne.

I indstillingerne skal du kigge efter applikationsmuligheden, og når du er der, skal du trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælge indstillingen Se Android-systemapps.

På dette tidspunkt bliver vi nødt til at gå ned til hvor telefonen er. Vi trykker på denne mulighed for at se ansøgningsoplysningerne.

Til sidst bliver vi nødt til at gå ned til sektionen, der siger Avanceret og deaktivere indstillingen Indstillinger, der kan vises. Hvis din enhed ikke vises med dette navn, skal du trykke på den kaldede indstilling Se ovenfor og deaktiver tilladelse.

På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at et indgående opkald fylder hele din mobilskærm. Næste gang du modtager en, vises en lille notifikation, hvor du kan deltage, afvise eller bare springe det over ved at skubbe notifikationen til siden.

Andre måder at deaktivere fuld skærm for indgående opkald

Hvis din mobil af en eller anden grund ikke har funktionen til at lave en notifikation, når der kommer et opkald, bliver du nødt til at ty til en meget nyttig applikation kaldet Kald popOut .

Denne applikation er ansvarlig for at oprette en notifikation, hvis et opkald kommer ind på vores enhed, hvilket forhindrer fuld skærm og sparer os for afbrydelser.

Vi bliver nødt til at downloade og installere denne applikation, som er tilgængelig i Play Butik. Når den er installeret, åbner vi den, og den forud etablerede konfiguration vil være den, der er angivet; dog kan vi ændre muligheder såsom at arbejde med alle eller nogle af applikationerne, den størrelse og placering af meddelelsen på skærmen.

Når der kommer et opkald, vil der dukke en lille cirkel op med meddelelsen, som slet ikke vil afbryde det, vi laver med vores enhed. Hvis vi lader notifikationen holdes nede i et par sekunder, springer flere muligheder til os over : afvise, besvare, viderestille eller slå opkaldet fra . På samme måde som vi kan blokere eller slå lyden fra for indgående opkald og videoopkald fra whatsapp Hvis det er nødvendigt.

Denne applikation er meget nyttig for alle enheder, der ikke kan udføre denne funktion selv. Han er meget let og bruger ikke meget batteri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up