Hvad er de bedste annonceblokkere til pc?

Har du nogensinde været generet af at annoncere i surfer på internettet så bør du læse følgende information relateret til Hvad er de bedste annonceblokkere til pc?

Så fortæller vi om annonceblokkere eksisterende for pc-platformen, en gyldig mulighed, hvis du ønsker at browse uden reklame. Følgende programmer er tilgængelige til Windows og andre platforme, så du kan finde et, der opfylder dine behov.

Indeks
  1. Hvad er en annonceblokering?
  2. Hvad er de bedste annonceblokkere til pc?
    1. AdBlock
    2. Opera
    3. AdFender

Hvad er en annonceblokering?

Som navnet antyder, kalder vi en annonceblokering ethvert program eller udvidelse, der blokerer for reklamer, der konstant vises på vores computere, når du surfe på internettet.

Det er et anbefalet værktøj, hvis du føler, at reklamer konstant invaderer dig, som det sker i nogle applikationer, der kan blokere annoncer og mange sideannoncer.

Der er måder at blokere eller fjerne annoncer på Android og iOS, men også på pc. Hvis du undrer dig over, hvilke apps der er bedst til at blokere annoncer på din computer, kan du læse følgende information.

Hvad er de bedste annonceblokkere til pc?

De programmer, som vi vil præsentere for dig nedenfor, er klassificeret blandt bedste annonceblokkere til pc . Prøv dem nu og vælg den, der passer dig bedst:

AdBlock

Det er umuligt at starte en liste over annonceblokkere uden at navngive den berømte AdBlock, utvivlsomt en af ​​de bedst kendte annonceblokkere, og årsagerne til dens succes er mange.

AdBlock fungerer meget effektivt , blokering af annoncer fra flere websteder, hvilket er særligt nyttigt for jævn internetbrowsing. En af fordelene ved denne populære software er, at den fungerer på flere platforme, idet den kan installeres i browsere som Firefox eller Opera. Faktisk er dette også en af ​​de bedste måder at fjerne annoncer, der vises i Google Chrome.

Enkelheden af ​​dette lille stykke software betyder, at det kan bruges som en simpel udvidelse af din yndlingsbrowser. Det integreres meget nemt med Google Chrome og resten af de mest berømte browsere, og det er også muligt at konfigurere det på forskellige måder.

Ud over alt det ovenstående skal det bemærkes, at dette er en gratis annonceblokering, under alle omstændigheder er det muligt at donere, hvis du føler dig tilfreds med applikationens ydeevne. Du kan få denne blokering på Chrome fra AdBlock – Chrome Webshop.

Opera

Opera er ikke en fuldgyldig annonceblokering, det er faktisk en internetbrowser, som faktisk har opnået stor berømmelse og positionerer sig som den tredje fremragende mulighed efter Google Chrome og Firefox . Under alle omstændigheder integrerer denne browser andre meget interessante funktioner, såsom annonceblokering.

Faktisk browseren Opera har standard af en integreret annonceblokering til ansøgningen. Dette er især nyttigt, hvis du ikke ønsker at bruge applikationer fra andre udviklere, Opera-browseren tager højde for dit ønske om at browse uden reklamer og integrerer denne interessante funktion.

Dette er ikke det eneste punkt til fordel for denne browser, faktisk er den bredt anerkendt for konstant at lave forbedringer, der ikke er til stede i andre applikationer af dens egenskaber. Dette er tilfældet med VPN-funktionen eller muligheden for at installere forskellige applikationer i den samme browser.

Du kan få denne meget vigtige browser gennem dens officielle hjemmeside - Opera. Ved at downloade den kan du bruge dens annonceblokering og muligheden for at bruge en nyttig VPN.

AdFender

Som navnet antyder, søger AdFender at være forsvareren mod alle de irriterende reklamer, der normalt vises på mange websteder. I modsætning til de muligheder, vi nævnte ovenfor, er det en betalt annonceblokering, under alle omstændigheder indeholder den interessante funktioner, der gør den til en fremragende mulighed.

Som en god betalt app er det har avancerede tilpasningsmuligheder som ikke er til stede i andre anvendelser af disse egenskaber. Ligeledes er det muligt at surfe på internettet med sin interne browser, som tilbyder og endda udvidede privatlivsmuligheder.

Du kan bruge denne app gratis, fordi den har en prøveperiode. Adgang til det via dets officielle websted - Adfender, sandheden er, at det er et godt alternativ til at blokere annoncer på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up