Sådan streames eller tilsluttes en tablet til et tv via USB, HDMI, WiFi eller trådløs

Gennem denne guide underviser vi dig på en grundlæggende måde hvordan man sender eller tilslutter en tablet til et TV via USB, HDMI, WiFi eller uden kabler og dermed nyde indholdet af din mobile enhed på en meget større skærm.

Selvom guiden nedenfor vi primært vil fokusere på Android, skal du være opmærksom på, at der også er mulighed for at tilslutte en iPhone til et hvilket som helst tv med et digitalt AV-kabel. I alle sag, alle mulighederne nævnt nedenfor kan være gyldig afhængigt af din mobilenhed.

Indeks
  1. Tilslut en tablet til et tv via HDMI
  2. Tilslut en tablet til et tv via Wi-Fi
  3. Slut en tablet til et tv via USB

Tilslut en tablet til et tv via HDMI

I de fleste tilfælde er det ligetil at tilslutte en tablet til tv'et via HDMI. Dette er selvfølgelig kun gyldigt, når tabletten har en HDMI-udgang. Faktisk er alt hvad du skal gøre tilslut et HDMI-kabel til tabletten og på tv . Alligevel, som du kan se, er eftermiddagens HDMI-udgang generelt mindre.

I de fleste tilfælde har tablets en udgang mini-HDMI og nogle tablets har endda en udgang mikro-HDMI . I lyset af dette vil det være nødvendigt at købe et kabel, der har denne forbindelse og den forbindelse, som dit TV bruger.

Denne mulighed har sine fordele og ulemper, da det er vigtigt at bemærke det praktisk talt alle tv har en HDMI-forbindelse . Under alle omstændigheder er det ikke det mest hensigtsmæssige at have et kabel permanent forbundet til mobilen, og den trådløse forbindelse er måske bedre for dig.

På den anden side, hvis din tablet ikke har en HDMI-udgang, skal du bruge køb et kabel MHL med HDMI-udgang . Selv da er det vigtigt, at din enhed understøtter denne type brug. Glem samtidig ikke Roku TV, som kan være et godt alternativ til at se dit yndlingsindhold på dit TV.

Tilslut en tablet til et tv via Wi-Fi

Der er flere måder at tilslutte en tablet til et tv via Wi-Fi. Under alle omstændigheder er den mest anbefalede, i hvert fald til Android, at brug en Chromecast .

Hvis du ikke ved hvad en Chromecast er, er det en enhed udviklet af Google, som giver dig mulighed for at tilslutte din enhed mobil Android til ethvert tv . Det er uden tvivl en måde at forvandle enheden (tv'et) til en smart enhed.

Ved at bruge en Chromecast kan du nemt se tjenester som Netflix, YouTube og mange flere på dit TV ved at styre dem fra din mobil. Til gengæld er der også mulighed for vise indholdet af din mobil på skærmen .

Under alle omstændigheder vil det være nødvendigt at installere og tilslutte Chromecast til Wi-Fi-netværket og til tv'et for at gøre alt ovenstående. Efter det, du kan nyde alt indholdet din mobil og streamingplatforme på dit fjernsyn.

Slut en tablet til et tv via USB

Det er også muligt at tilslutte mobilen til tv'et via USB-forbindelse af enheden. Hvis du vil overføre filer til dit smart-tv, så fortvivl ikke, mange af dem har Android og registrerer din mobil for at udføre denne procedure.

Vil du derimod bruge USB-forbindelsen til at overføre billedet fra din mobil til fjernsynet, skal du købe et passende kabel. Med andre ord et kabel med tilslutningen USB fra din mobil til HDMI . Som vi påpegede tidligere, skal din mobil være i stand til at transmittere et videosignal, som det er tilfældet med MHL-protokol .

Hvis alt ovenstående er sandt, skulle du ikke have noget problem med at forbinde din mobil eller tablet til dit TV via HDMI. Bare tjek om din mobil og dit TV er kompatible med datatransmissionsteknologier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up