Hvordan kan jeg opsige Yoigo-linjekontrakten?

Yoigo, hvis du ikke ved det, er en af ​​de bedste telefonoperatører, som har gennemgået en stor udvikling i de seneste år, og koncentrerer sine tjenester for at give mere komfort til sine brugere.

Vi kan bekræfte alt i betragtning af de forhold, hvorunder forretning begyndte at vokse, hvilket giver sine brugere bedre muligheder og fordele, når de får deres bundter og planer mobil kommunikation.

Det er kendt for at være en del af kategorien gruppe af virksomheder lavpris, denne virksomhed har også været aktiv siden 2006 . Blandt de pakker, som dette firma tilbyder sine brugere, kan vi finde dem, der tilbyder forskellige tilbud på mobillinjer og faste linjer, samt på internetforbindelsen.

Selvom alt, hvad vi har diskuteret her, er det vigtigt at bemærke, at der er forskellige faktorer, der måske ikke appellerer til mange af disse mennesker. For hvilke nogle af dets tjenester ikke er egnede eller optimeret til visse typer mennesker, handler det om at detaljere informationen.

Ud fra dette er det ret almindeligt, at nogle mennesker bliver sure og derfor ønsker at afslutte deres forretningsforbindelse med virksomheden næsten helt. I denne artikel vil vi forklare den korrekte måde at afmelde denne tjeneste uden problemer.

Indeks
  1. Afmeld Yoigo via telefon
  2. Afmeld via nettet

Afmeld Yoigo via telefon

At kunne afmelde denne platform er lige så simpelt som i tilfældet med Orange og endda Movistar, et af de første skridt du kan gøre er via telefon, service er hurtig og opmærksom, så det bør ikke tage dig mere end et par minutter at gøre det.

Hvis du ønsker at afmelde, vil vi efterlade dig her alle trin, instruktioner og kontaktnumre, så du kan gøre det, du skal bare følge nedenstående instruktioner, det er de telefoner, du skal ringe til. Fra et Yoigo-nummer 622 fra en anden operatør 1707 det samme, hvis du ringer fra EU +34 633 800 800 og endelig, hvis du ringer, er det fra lande uden for EU +34 622 622 622

Når du har startet opkaldet, vil du blive assisteret af en kundeserviceoperatør, til denne person skal du angive behovet for at blive henvist til afskrivningstjenesten, når du starter vil de bede dig om vigtige oplysninger for at bekræfte din identitet.

Blandt de data, der vil blive anmodet om fra dig, vil de bede dig om at sende en e-mail via internettet til følgende adresse: [email protected] , hvor du skal vedhæfte et foto af din værelse af identitet af to sider, dette for at bekræfte din identitet Når denne e-mail ankommer, vil de begynde processen med at afmelde platformen.

Afmeld via nettet

Hvis du klarer dig efter telefon de er ikke din stærke side, det er muligt, at du gør hele denne proces gennem nettet med total komfort og sikkerhed, for denne mulighed skal du også sende en e-mail, hvor du skal angive nogle vigtige punkter.

Der henvises hertil, grundet behovet for de forretning for at bekræfte din identificere for at starte med anmodningen om at afmelde det nævnte firma, skal du starte med at sende en e-mail til denne konto [email protected] , i e-mailen skal du angive følgende oplysninger:

  • I emnet for e-mailen er det vigtigt, at du angiver årsagen til at sende den nævnte e-mail, udover at tilføje nummeret på linje du vil annullere.
  • I e-mailens brødtekst er det vigtigt, at du meget nøje beskriver, hvilke Yoigo-tjenester du ønsker at annullere i forbindelse med kontoen.

Når Yoigo har modtaget din E-mail , vil den sende dig en besked, hvori den vil bede dig om at sende forskellige data for at bekræfte din identitet. Når denne proces er fuldført, kan det tage 2-3 dage, og din konto vil blive lukket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up