Hvordan ændres brugernavn og adgangskode til WiFi-routerens administrator? - Hurtigt og nemt

I en verden omgivet af teknologi er det praktisk talt vigtigt at være den glade bruger af et Wi-Fi-netværk, da der hver dag er flere enheder, som vi bruger i vores daglige liv, og som skal tilsluttes en internetforbindelse.

Men selvom dette vidunderlige værktøj viser sig at være en velsignelse, når det kommer til at hjælpe os med at forblive forbundet og kommunikeret, kræver det også, at vi bruger det med alle foranstaltninger til at konfigurere og forbedre forbindelsessikkerheden for en WIFI-router. Derfor vil det være meget nyttigt for dig at lære for at ændre WiFi-routerens standardbrugernavn og -adgangskode.

Hvordan ændres brugernavn og adgangskode til WiFi-routerens administrator?

Som du måske allerede ved, er fabriksadgangskoder til routere normalt en kombination af meget generiske og let gættede tal. Derfor beslutter mange brugere at ændre Wi-Fi-adgangskoden for enhver router til den, der er sikrere.

Hvis dette er din sag, og du ønsker ændre din routers standard- eller fabriksadgangskode for en ny netværksbruger er trinene for at opnå dette:

 • Gå til din sædvanlige webbrowser og indtast IP-adressen på dit Wi-Fi-modem, som kan findes på bagsiden af ​​det.
 • Vælg den indstilling, der siger " Gå ind ".
 • Una vez dentro, introducere la contraseña y tunum de usuario de fábrica, por lo general suele ser 'admin' para usuario y contraseña, pero para estar seguro revisa en el manual o caja de tu router para de esta manera poder ingresar a las configuraciones af det samme.
 • Ved at gøre dette kommer du ind på dit modems webside, hvor du skal vælge muligheden "WiFi" eller " Opsætning af trådløst netværk “.
 • Vælg indstillingen "WPA Security Key" eller "WPA Password", hvor du kan ændre adgangskoden til dit Wi-Fi-modem.
 • For at bekræfte de ændringer, du lige har foretaget til routerens adgangskode, skal du klikke på "Gem".

Hvordan bliver jeg ekspert, når jeg opsætter min Wi-Fi-router?

Chancerne er, at efter at have lært og anvende disse nyttige tips , vil du føle dig som en ekspert, og det er netop målet. For at du kan opnå dette, anbefaler vi, at du fortsætter med at lære alt, hvad du kan om din WiFi-router, og især om emnet generelt.

Hvilket niveau af sikkerhed og privatliv kan jeg få med min Wi-Fi-router?

Det ville være godt at huske på, at som en trådløs teknologi, kan vores information rejse gennem radiobølger og gennem, utroligt nok, vores vægge og nå ud til gaderne.

Hvis vi som Wi-Fi-brugere ikke tager de anbefalede sikkerhedsforanstaltninger og holder dem åbne, evt ondsindet person kunne ikke kun få adgang til internettet ved hjælp af vores signal, men kunne også få adgang til alle vores personlige oplysninger og bruge alle vores konti. Så den bedste ting at gøre er at prøve at beskytte dit Wi-Fi og eliminere ubudne gæster, hvis du har nogen.

Hvad kan vi af denne grund gøre for at bidrage og forbedre sikkerheden på vores computere, vores internetforbindelse? Der er mange anbefalede handlinger, vi kan tage som:

 • Skift ordet af passere standard for din Wi-Fi-router (trin, du allerede har lært, takket være denne artikel).
 • Den bruger det mest avancerede og sikre krypteringssystem (WPA2).
 • Skift SSID.
 • Hvis du skal være udenfor, afbryd dit WiFi-udstyr.
 • Definer nøjagtigt det maksimale antal enheder, der kan oprette forbindelse til dit Wi-Fi-udstyr.

Og som et sidste forslag opfordrer vi dig til at fortsætte med at lære, hvordan du konfigurerer din Wi-Fi-router som ekspert og lær for eksempel, hvordan du opretter en QR-kode for at dele dit Wi-Fi-signal.

Det var en fornøjelse at dele denne artikel med dig. Vi håber, at alle oplysningerne kan være nyttige for dig, og at du endda kan bruge dem til at hjælpe din familie og venner.

Indeks
 1. Hvordan ændres brugernavn og adgangskode til WiFi-routerens administrator?
 2. Hvordan bliver jeg ekspert, når jeg opsætter min Wi-Fi-router?
  1. Hvilket niveau af sikkerhed og privatliv kan jeg få med min Wi-Fi-router?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up