Sådan downloader du et optaget online webinar gratis

Det webinarer er et meget nyttigt pædagogisk element. Hvis du har set en og vil tjekke den ud senere, viser vi dig nogle alternativer til at downloade et optaget online webinar gratis.

Denne pædagogiske ressource skylder sit navn til kombinationen af ​​engelske ord "web" og "seminar", de bestå af at præsentere information i forklaringsvideoer, hvor indholdsudviklerskærmen normalt vises.

Selvom det har mange uddannelsesmæssige applikationer, er det ikke begrænset til det, da det også kan bruges til markedsføringsstrategier for at informere potentielle kunder lidt mere. Hvis du vil vide mere om markedsføring, må du undre dig over, hvad digital markedsføring er, og hvorfor er det så vigtigt i dag?

Dette undervisningsformat, der giver mulighed for interaktion ved hjælp af information fra visuel og auditiv er blevet attraktivt, især i denne periode med isolation. Af denne grund er det mere og mere almindeligt at høre om nye platforme, der muliggør videokonferencer.

Alternativer til at downloade et online webinar

Webinar-formatet er beregnet til en online præsentation så oplægsholderen kan forklare del for del ved hjælp af visuelle hjælpemidler.

I nogle tilfælde er disse oplysninger registreres og du kan få adgang til dem for at konsultere dem, hvis du har brug for det. Her er nogle muligheder for at downloade det.

Mulighed 1

Gå til side, hvor webinaret er vært og prøv at finde den downloadbare version af det ugeblad, du ønsker. Mange gange vil værten gøre oplysningerne tilgængelige for brugeren i PPT- eller slide-format, men de inkluderer normalt ikke lyd.

Mulighed 2

Gå ind i side, hvor seminaret er offentliggjort hold musemarkøren over ressourcen, højreklik og vælg indstillingen Gem til destination som.

Vælg nu den mappe, hvor du vil gemme den, og tryk derefter på knappen Gem og vent et stykke tid, mens processen afsluttes. Denne mulighed vil ikke altid være der.

Mulighed 3

Kontakt den ansvarlige for webinaret, som du ønsker at anmode om, hvis det er tilgængeligt, indholdet præsenteret i form af dias eller video for at downloade det til din computer.

Mulighed 4

Som en sidste mulighed kan du installere skærmoptagelsessoftware på din computer, som f.eks CamStudio eller Replay Video Capture som er tilgængelige til gratis download og fungerer nemt.

På denne måde kan du gemme indhold som den præsenteres, og du vil kunne konsultere den så mange gange, du ønsker.

Populære platforme til webinarer

Hvis du ønsker at udgive eller se en webinar, du kan få adgang til en af ​​de nuværende eksisterende platforme for at lette denne opgave. Her viser vi dig en liste over de mest populære.

GoToWebinar

Denne platforms motto er "Fejlsikre webinarer" og dets mål er at tilbyde de nødvendige værktøjer, så oplægsholderen og deltagerne kan få en optimal oplevelse.

For eksempel kan oplægsholderen tilføje fra præsentationer Power point Forberedt, stil spørgsmål i realtid for at give deltagerne mulighed for at interagere.

Hertil kommer oplægsholderens evne til at igangsætte private samtaler med en deltager giver dem mulighed for at give dig personlig assistance.

Tavle

Blackboard er en læringsplatform tilgængelig i et par år, som er blevet opdateret for at give en bedre oplevelse.

Blandt de værktøjer, den tilbyder, er der mulighed for at tage noter fra platformen og udføre opgaver gennem den. Derudover tilbyder det en sikkerhedssystem ganske pålidelig, så platformen kan også bruges i det professionelle miljø.

Hver oplægsholder kan tilpasse deres platform, tilpasse den til deres præferencer og kravene til det specifikke domæne. Selvom det er en betalt platform, tilbyder den en 30 dages gratis prøveperiode for at kontrollere dens effektivitet.

Zoom

Zoom er en anden platform, der er blevet populær i de seneste måneder, på grund af behovet for online kommunikation, der er blevet genereret. Hvis du stadig ikke har det, kan du downloade det til din Windows- eller Mac-computer eller pc

Denne intuitive software tilbyder i sin gratis version 40 minutters videokonference, du kan også deltage i et Zoom-møde fra din pc.

Det er en fantastisk platform til webinar, da det giver mulighed for skærmdeling , hvormed oplægsholderen kan præsentere billeder, dias eller videoer i realtid uden at skulle indlæse dem først. Til længere møder eller med et stort antal deltagere tilbyder Zoom betalingsplaner, der starter ved $14,99 pr. måned.

Indeks
 1. Alternativer til at downloade et online webinar
  1. Mulighed 1
  2. Mulighed 2
  3. Mulighed 3
  4. Mulighed 4
 2. Populære platforme til webinarer
  1. GoToWebinar
  2. Tavle
  3. Zoom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up