Hvordan kan jeg forbedre latency og sænke mit internet-ping? - Trin for trin

En af de vigtigste ting i det moderne liv er Internettet . Der er mange daglige opgaver, der går ud på at have denne service under optimale forhold. Nå, samtidig kan du søge mange gode alternativer dagligt gennem din browser.

Det er ikke kun det faktum, at det skal være hurtigt, men også at det ikke skal have nogen form for fejl i sin fart eller dens drift. Så mange gange vælger du at genoprette forbindelse til dit internet.

Pingen er blandt en af ​​de vigtigste faktorer ved internetforbindelsen, for hvis den ikke er under optimale forhold, kan det påvirke vores oplevelse af at surfe på nettet eller endda spille spil. Så du vil helt sikkert øge hastigheden på din internetforbindelse så meget som muligt.

I denne artikel vil vi give dig nogle vigtige data, som du kan forbedre din ping-internetforbindelse med.

Indeks
  1. Start med at kontrollere signalstyrken
  2. Det er vigtigt at tjekke kablernes tilstand
  3. Skift med jævne mellemrum en router til en bedre
  4. Prøv at undgå VPN-forbindelser og proxyer

Start med at kontrollere signalstyrken

En af faktorerne til, at internettet kan blive langsomt, skyldes WiFi-forbindelsen, som afhængigt af dens afstand kan eller måske ikke bliver langsom og dermed svække signalet.

En af hovedfaktorerne, der forårsager denne svaghed, er imidlertid forbindelsens afstand og de forhindringer, der kan placeres mellem forbindelsen.

Hvis du bemærker, at din Log på Internettet lider af høj ping, det vigtigste at tjekke er, at signal WiFi fra routeren når din enhed på en acceptabel måde.

Det er vigtigt at tjekke kablernes tilstand

På en meget almindelig måde kan det ske, at nogle brugere formår at installere kablerne på den forkerte måde, eller at de ved deres skyld helt glemmer deres vedligeholdelse og hvordan man bruger dem korrekt.

Som de fleste genstande lider kabler typisk af forskellige former for slitage over tid og brug. Dette slid kan øge kablernes funktion i forhold til strømmen og den forbindelse, der falder ind under deres ansvar.

Ud over at forårsage problemer af interferens, kan anden elektronik blive permanent beskadiget, hvis disse kabler ikke repareres eller udskiftes korrekt.

Alle disse kan i væsentlig grad påvirke spindlen af Log på . Af denne grund er det vigtigt, at der med jævne mellemrum foretages en standardundersøgelse af kablernes tilstand.

Skift med jævne mellemrum en router til en bedre

Når internetadgang er kontraheret gennem en ISP , giver denne aftale os normalt en router som en del af kontrakten. Denne router har forskellige præsentationer, der spænder fra de mest basale til de bedste af de bedste mht Log på og manipulation.

Disse routere er vigtige dele af den browsingoplevelse, vi får, så det er ekstremt vigtigt, at de altid holder sig opdateret med bedste versioner så altid at have de bedste værktøjer.

Prøv at undgå VPN-forbindelser og proxyer

Dette er et usædvanligt, men meget vigtigt forslag. Flere brugere bruger typisk flere forbindelser vpn og med dem til forskellige tjenester proxy som hjælper dig med at få adgang til bestemt indhold, der er begrænset i visse lande.

Det er dog almindeligt, at begge disse tilføjer lavere hastighed til dit internet på grund af de forbindelser, det skal lave. Den bedste ting at gøre i disse tilfælde er at spørge dig selv om reelt behov brug af proxyen eller, i modsat fald, på VPN-tjenesten.

Når du slukker det, vil du måske indse, at de tager en masse belastning af din internetforbindelse, og det vil dramatisk forbedre din forbindelses ydeevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up