Sådan sætter eller laver udråbstegn eller udråbstegn på pc-tastaturet

På skrift er der flere punktum , som ofte bruges til at henvise til en form for ændring i intonation. Dur- eller moltegnet, spørgsmålstegnet, parentesen blandt mange andre, men det, der er ret vigtigt, er f.eks. udråbstegn.

Ligeledes påvirker disse tegn hensigten med det budskab, der skal formidles. På denne måde lader vi disse tegn hjælpe os med at specificere, hvilke følelser vi ønsker at udtrykke i artikel eller i skrivning .

Deres brug er stærkt baseret på brugen og kontekst i som de anvendes. Ligeledes svarer det til at bruge dem korrekt til en god forståelse af, hvad vi skriver, men det er vigtigt at vide, hvor du skal finde og bruge dem på vores computer for at få mest muligt ud af det.

Indeks
 1. Sådan placeres udråbstegn på dit pc-tastatur
  1. Gør dette fra en Windows-enhed:
  2. Anbringelse af udråbstegn på en pc med LINUX-operativsystem:
 2. I hvilken sammenhæng bruges udråbstegn?
 3. Hvad er dens korrekte brug?

Sådan placeres udråbstegn på dit pc-tastatur

Gør dette fra en Windows-enhed:

Dette er en metode, der virker på computere med et styresystem som f.eks Windows 8, Win 7, Vista, Windows XP osv.

 1. For at starte skal du finde og trykke på røre ved " Alt ”, som du kan finde på dit tastatur nederst. Det er vigtigt, at du ikke slipper nævnte nøgle under denne proces. Ellers bliver resultatet ikke det samme.
 2. Så skal du placere dig på dit tastatur digital og tryk på nummeret " 33 ". Husk alt dette, mens du altid opretholder røre ved " Alt ".
 3. Når du har trykket på denne kombination, kan du slippe "Alt"-tasten, og du vil se, hvordan tegnene automatisk vises foran din skærmen . På samme måde kan du aktivere det virtuelle tastatur på din pc-skærm, så du nemmere kan skrive dette tegn, hvis du ønsker det.

Anbringelse af udråbstegn på en pc med LINUX-operativsystem:

Selvom det måske ikke ser sådan ud, i disse computere er deres rækkefølge og funktionsmåde ret forskellige, så det er nødvendigt at bruge forskellige koder. Disse vil fungere på enheder, hvis operativsystem er GNU/Linux, såsom Ubuntu.

 1. For at starte skal du trykke på følgende tastekombination: "CTRL + SHIFT + u" der er vigtigt, at alle taster bliver trykket kontinuerligt, indtil processen er afsluttet, for på denne måde vil du se tegnet på din skærm.
 2. Derefter og uden at stoppe med at trykke på nøgler " CTRL+SHIFT+u ", du skal trykke på tastaturet kontinuerligt på den numeriske kombination" 21 «, som er den hexadecimale værdi af symbolet «!» i ASCII kode.
 3. Når du har gjort disse trin, skal du stoppe med at trykke på alle taster og voila, du vil se symbolerne på din skærm.

I hvilken sammenhæng bruges udråbstegn?

Disse tegn er normalt ganske alsidig og er generelt velegnede til flere sammenhænge og endda tekster , da deres anvendelse er ret bred og accepteret. I flere fortællende tekster er de væsentlige, for at placere den person, der læser denne historie, endnu mere i miljøet.

Når vi finder romaner som ikke har disse tegn, bliver det lidt trættende og svært at forstå den situation eller den historie, man forsøger at generere. Og endda i opsigelsesbreve, kærlighed, sorg, bl.a.

I marken videnskabelig er dette tegn meget udbredt, da det bruges i tekster, hvis transskriptioner skal være nøjagtige for at sikre de oplysninger, der deponeres deri, og hvormed man søger at afspejle hensigten hos den person, der taler, og den bedste måde at gøre det på er gennem disse tegn.

Hvad er dens korrekte brug?

I det spanske sprog er det et tegn på, at betegner overraskelse og generelt kan det ene ikke eksistere uden det andet, så det er almindeligt at finde en åbning (!) Og en lukning (!) . Dette betragtes som en reglen om grundlag.

Med denne lille vejledning vil du ikke længere blive forvirret, når det kommer til at placere dette skilt i din skrivning og du vil være i stand til at gøre det med fuld normalitet og kvalitet som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up