Sådan rettes Blue Screen Registry-fejl 0x00000051

Windows kræver læsning af logfiler og filer for normal drift. Hvis der er uregelmæssige indtastninger eller fejlkonfiguration i systemet, vil fejl 0x00000051 opstå. Af denne grund anbefaler vi, at du læser denne artikel, som du vil lære hvordan man kan rette blå skærm registreringsdatabasen fejl 0x00000051

Indeks
 1. Hvad er fejl 0x00000051?
  1. Årsager til fejl 0x00000051
 2. Sådan rettes Blue Screen Registry-fejl 0x00000051
  1. Gå ind i systemvedligeholdelsesmappen
  2. Deaktiver systemvedligeholdelsesmulighed
  3. Brug CCleaner-appen
  4. Gå til "Systemgendannelse"

Hvad er fejl 0x00000051?

Fejl 0x00000051 er en kode, der viser en meddelelse om en registreringsfejl eller REGISTRY_ERROR. Nogle gange vises det lige efter genstart af Windows-systemet og er kendetegnet ved at præsentere "BSOD" eller Blue Screen of Death. Af denne grund spekulerer mange brugere på, hvordan man løser blå skærmfejl i Windows? .

Ofte, når dette problem opstår, vil den computeren lukker pludselig ned, og systemet genstarter . Derfor vises en meddelelse med koden 0x00000051, som kan referere til en registreringsfejl.

Årsager til fejl 0x00000051

Tit, fejl 0x00000051 er forårsaget af registreringsdatabasen fejl . Der er dog andre årsager, der kan forårsage dette problem. Disse omfatter tilstedeværelsen af ​​malware på computeren, en virus, der får systemet til at genstarte, en fejl i RAM-hukommelsen, korrupte filer i Windows eller problemer på grund af forældede drivere.

Sådan rettes Blue Screen Registry-fejl 0x00000051

Det er nødvendigt rette registreringsdatabasen fejl 0x00000051 fordi dette problem vil forhindre dig i at starte systemet normalt. Det er også en god idé at fejlfinde fejl i Windows-problemrapporter for at få den bedste ydeevne fra dit system. Af denne grund råder vi dig til at følge nogle trin, så du nemt kan løse denne fejl.

Gå ind i systemvedligeholdelsesmappen

For at deaktivere systemvedligeholdelse skal du få adgang til Windows Registry Editor . Tryk først på "Win+R"-tasterne for at åbne vinduet "Kør". Der skal du skrive "regedit" og trykke på "Enter"-tasten.

Med det samme åbnes "Registry Editor", hvor du skal finde HKEY_LOCAL_MACHINE-mappen. Gå derefter til "SOFTWARE", og find "Microsoft" i denne mappe. Søg efter "Windows NT" og "CurrentVersion". Find mappen "Planlægning" der, og vælg inde i den "Vedligeholdelse". På denne måde kan du deaktivere eller fjerne automatisk vedligeholdelse i Windows.

Deaktiver systemvedligeholdelsesmulighed

Når du kommer til "Vedligeholdelse", skal du højreklikke på et tomt felt i højre side af panelet og under "Ny" vælge "DWORD (32-bit) værdi". Indtast navnet "Vedligeholdelse deaktiveret" og tryk på "Enter".

Dobbeltklik på den nye værdi og indtast 1 i feltet "Værdidata". Tryk til sidst på knappen "OK" og genstart styresystemet for at kontrollere, om fejlen er løst. Hvis problemet fortsætter, skal du læse næste trin.

Brug CCleaner-appen

"CCleaner" er et værktøj, der giver dig mulighed for at rette fejl 0x00000051 ved at optimere computeren og reparation af registre . Du kan downloade denne software fra CCleaners websted. Dobbeltklik på den eksekverbare fil og vent på, at programmet installeres på dit system.

Åbn CCleaner og til venstre for panelet se efter muligheden "Tilmeld". Der finder du "Registry Cleaner", som dækker komponenter som delte og manglende .dll-filer eller forældede programmer. Tryk på knappen "Kontroller for problemer", og vent på, at CCleaner finder fejl. Når søgningen er færdig, skal du trykke på "Repair Selected" og "Repair Input".

Gå til "Systemgendannelse"

Du kan også bruge muligheden Gendannelse ved hjælp af et Windows 10-billede. For at gøre dette skal du gå til Windows-indstillinger og vælge afsnittet "Opdatering og sikkerhed" . Der skal du trykke på knappen "Genstart nu", så du kan starte systembilledet fra CD/DVD-drev eller USB-drev.

Når du har åbnet systembilledet, skal du vælge "Reparer din computer", trykke på knappen "Næste" og til sidst klikke på "Startreparation". På denne måde vil systemet være i stand til at reparere fejl i registreringsdatabasen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up