Sådan opretter du en txt-tekstfil fra CMD på Windows - Meget nemt

Det er vigtigt at nævne, at CMD betragtes som den indbyggede kommandoprompt til windows systemer . Dette værktøj er altid tilgængeligt for dig at køre, og de har stor kraft, med det kan du udføre en række handlinger gennem tekstkommandoer.

Ligeledes kan dette værktøj bruges af alle, men det anbefales, at kun dem, der ved, hvordan man håndterer det korrekt, bruger det, fordi det ellers kan forårsage skade, mens systemet ændres.

Derudover er dets udseende ret tvivlsomt, da det ikke gør det indeholder kun tekst , dens baggrund er sort, og bogstaverne er kendetegnet ved hvid. Du kan også bruge dette værktøj til at skrive kommandoer og senere kan de udføres.

Indeks
  1. Find ud af, hvordan du åbner en TXT-tekstfil fra CMD på Windows
  2. Trin til at oprette en txt-fil
    1. Kan du oprette et dokument med store oplysninger ved hjælp af en txt-fil?

Find ud af, hvordan du åbner en TXT-tekstfil fra CMD på Windows

I første omgang skal det overvejes, at forskellige applikationer kan åbne filer med txt-udvidelser. Funktionen af ​​udvidelsen er primært at gemme datafiler, disse udvidelser indeholder almindelig tekst og er de samme som dem, der kan findes på en blog.

Derfor skal du trykke på tasterne samtidigt for at kunne oprette disse filer fra CMD "Windows og R" vil dette tillade vinduet "Udfør" for at åbne, og du skal skrive CMD tryk derefter på tasten "Acceptere" .

Dette åbner et nyt vindue som er kommandovinduet, i denne sektion skal du skifte mappe for at kunne åbne den fil du tidligere har oprettet i txt-format. Under hensyntagen til, at du har det på din computer.

Først skal du skrive "cmd" efterfulgt af ordet "skrivebord" som er navnet på skrivebordet og tryk på "enter". Derefter, når den findes på skrivebordsstien, vil kommandoprompten være i stand til at oprette eller åbne teksten med en txt-udvidelse.

Efter at have trykket på Enter, skal du skrive ordet "venlig" efterfulgt af navnet på den fil, du har. For eksempel Text.txt og ved at trykke på "Enter"-tasten, vil du automatisk kunne se, hvad der er inde i denne fil. På denne måde kan du åbne filerne, så længe de indeholder filtypenavnet "txt", andre filer vil ikke blive åbnet med denne kommando.

Trin til at oprette en txt-fil

På samme måde skal det tages i betragtning, at for at åbne filer med en txt-udvidelse i CMD, så er det fordi man skal have oprettet en fil på forhånd. Fremgangsmåden er meget enkel, du skal bare gå til begyndelsen og se tilbehøret til noteværktøj .

Når du åbner notesblok, kan du skrive hvilken tekst du vil, derefter kan du klikke på "fil" og derefter klikke på "Gem som" . Husk, at du kan gemme dem, hvor du vil, det er bedre at gemme det på dit skrivebord for nemmere at finde det.

Også i det foregående afsnit er trinene for at kunne åbne filen, når den er i skrivebordsstien, blevet forklaret, det er en simpel procedure.

Til gengæld udfører disse filer funktionen som gemme oplysninger, men du skal huske på, at txt-udvidelser tager lidt mere plads end nogen anden tekstfil.

Ligeledes kan txt-udvidelsen læses af et hvilket som helst andet tekstbehandlingsprogram, og hvis du støder på en txt-fil på et andet sprog, skal du ikke bekymre dig. Da du kan læse den gennem en Unicode-fil.

Kan du oprette et dokument med store oplysninger ved hjælp af en txt-fil?

Det skal forstås, at denne udvidelse ikke har nogen skrifttyper eller stilarter, det er bare almindelig tekst. Hovedanvendelsen af ​​disse filer er at gemme noter, der hjælper brugerne visuelt.

Derfor, hvis du ønsker at lave en stor tekst, rapport, læseplan eller dokument med store oplysninger, bør du se efter en anden udvidelse såsom ".DOCX" .

Ligeledes integrerer computere med Windows, WordPad eller notesblok dette system, så de vil kunne bruge det. Du bør også overveje, at nogle hardwareenheder, inklusive telefoner, kan genkende disse filer uden problemer.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening: var du i stand til det oprette txt-fil fra CMD på Windows , med disse trin? Giv os dit svar i kommentarerne.

Du kan også være interesseret i, hvordan man nemt kan fed og fremhæve fed tekst i notesblok?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up