Sådan ændrer du nemt ikonet for en EXE-fil uden programmer

Nogle parametre kan ikke indstilles uden at bruge et tredjepartsprogram, og det samme gælder, hvis vi ønsker at ændre ikonet for en EXE-fil. Til dette skal vi bruge applikationer som GConvert eller Resource. Men i denne artikel vil vi vise dig et alternativ til at lære for nemt at ændre ikonet for en EXE-fil uden programmer.

Da vi ikke planlægger at bruge en ekstern applikation til at ændre ikonet for en EXE-fil , vi skal bruge et tip, hvor vi skal lave en genvej til filen. Så vil vi redigere ikonet for denne genvej, så vi kan opfylde vores krav uden at skulle bruge en applikation eller et program til det.

For nemt at ændre ikonet for en EXE-fil uden programmer, vil vi bruge forskellige metoder. Du skal bare følge de trin, vi skal vise dig i denne tutorial, hvor vi som i en anden artikel har gjort det. Og du kan nemt ændre skrivebordsikoner, filer og mapper i Windows 10.

Indeks
  1. Sådan ændres ikonet for en EXE-fil uden programmer
  2. Trin til at ændre ikonet for en EXE-fil

Sådan ændres ikonet for en EXE-fil uden programmer

Da det, vi planlægger at gøre, ikke ville være effektivt uden brug af et program, vil vi anvende et trick, der vil skabe en genvej til dette EXE-fil på bordet. Så til denne genvej, vil vi ændre ikonet og den originale EXE-fil, du vil gemme den i en mappe. Vi vil derfor bruge genvejen, der findes på skrivebordet, som om det var den originale fil.

Det er vigtigt, at du forstår, at du aldrig bør flytte den originale fil fra det sted, hvor du gemte den. Når du har oprettet skrivebordsgenvejen, vil linket til den originale fil blive brudt. Med disse anbefalinger i tankerne, lad os starte med selvstudiet.

Trin til at ændre ikonet for en EXE-fil

Den første ting, vi skal gøre, før vi opretter vores skrivebordsgenvej, er at søge efter et ikon, vi skal få fat i ikonfil til brug . Denne ikonfil, som vi vil tildele genvejen, skal være af ICO-typen. Det vil være umuligt at bruge billeder, du skal bruge søgemaskinen for at downloade ikonet fra en webside.

Du skal sikre dig, at når du vælger ikonbilledet, er det uploadet i det rigtige format, altså ICO og ikke for eksempel PNG eller JPG. Gem ikonfilen i en mappe, som du ikke behøver at ændre, det er bedre at gøre det i mappen Billeder. Vi går nu videre til næste trin, som er at oprette genvejen på skrivebordet til EXE-fil.

Find et ledigt område på skrivebordet og lokaliser dig selv med musemarkøren, højreklik, denne handling vil generere en menu med forskellige muligheder. I den skal du vælge indstillingen Ny, og en anden menu vil blive vist, her skal du vælge indstillingen Direkte adgang. Og vinduet til at oprette en genvej vil blive vist på skrivebordet.

Næste trin er at klikke på knappen Gennemse, dette vil finde det element, du vil oprette en genvej til. Foretag valget af EXE-filen, du skal gå til den placering, hvor filen er placeret, når du har fundet den, skal du klikke på den. Nu skal du klikke på OK-knappen, og denne handling vil oprette EXE-filen som genvejsdestination.

Fortsæt med guiden og klik nu på knappen Næste, næste trin er at tildele et navn til genvejen og til sidst klik på Udfør. Og det vil vise en genvej på dit skrivebord til EXE-filen. Det næste trin er at ændre ikonet, og det gør vi ved at højreklikke på genvejen, som vil åbne en valgmenu.

Vælg Egenskaber og derefter Rediger ikon, i dette vindue skal du klikke på knappen Gennemse for at finde og vælge ikonfilen. Klik derefter på Åbn, derefter på OK igen og til sidst på knappen Anvend og derefter på OK. Dette er, hvad du skal gøre for at ændre nemt ikonet for en EXE-fil uden programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up