Sådan gendannes kontakter eller numre fra beskadiget telefon uden kopi til SIM-kort

Det telefoner tillade os at gøre mange ting, såsom at være forbundet med vores familie og venner, uanset om vi bruger sociale netværk eller via WhatsApp. De fleste gemmer normalt alle kontakter på telefonen. Men hvordan gendanne kontakter eller numre fra en beskadiget telefon uden kopi på SIM-kortet.

Nogle gange kan vi ved et uheld slette vores e-mails. Vi skal derfor finde en måde at gendanne slettede kontakter fra et SIM-kort. Men det kan ske, at telefonen er beskadiget, og vi har ikke en kopi af disse registreringer på SIM-kortet.

Hvis dette er sket for dig, skal du ikke bekymre dig, fordi der er løsninger, selv til at gendanne filer fra en mobiltelefon, der ikke tænder. I dag skal vi lære, hvordan du genopretter kontakter eller numre fra en beskadiget telefon uden kopi på SIM-kortet.

Indeks
  1. Gendan kontakter eller numre fra beskadiget telefon uden at kopiere til SIM-kort
  2. Tre metoder til at gendanne kontakter uden at kopiere til SIM-kort
    1. Første metode
    2. Anden metode
    3. Tredje metode

Gendan kontakter eller numre fra beskadiget telefon uden at kopiere til SIM-kort

Generelt, når vi køber en Android-telefon, gemmer vi normalt kontakterne i telefonens hukommelse, men vi glemmer at lave en kopi på SIM-kortet.

Det er vigtigt at lave en kopi af kontakter eller numre på SIM-kortet , dette giver dig mulighed for at gendanne disse kontakter, når telefonen er beskadiget eller stjålet. Dette er dog ikke den eneste måde at komme sig på; Du kan også få dem, hvis du tidligere var i stand til at eksportere eller overføre kontakter fra din Android-mobil til din Gmail-konto.

Også selvom du stadig har din gamle telefonmodel; En anden måde at have en sikkerhedskopi af dine kontakter på er at have den forholdsregel at overføre dine kontakter fra en mobiltelefon til en anden på Android.

Der er flere måder at gendanne kontakter eller numre fra en beskadiget telefon uden kopi på SIM-kortet. For eksempel backup-programmer, telefonsynkronisering, blandt andet. Her skal vi lære dig tre forskellige metoder, som du kan gøre for at få dem tilbage.

Tre metoder til at gendanne kontakter uden at kopiere til SIM-kort

Første metode

Log ind på din trådløse konto på hjemmesiden for din telefontjeneste. Få adgang til sikkerhedskopieringsguiden, så længe du abonnerer på den. Disse backup-programmer, såsom Verizon Wireless' "Backup Assistant", gemmer automatisk dine telefonnumre eller kontakter.

Takket være disse backup programmer, brugere kan få adgang til kontakter, samt tilføje, redigere og slette kontakter eller numre online. Selvfølgelig kan du gøre dette fra ethvert sted eller tidspunkt.

Du skal dog udføre en minimumsbetaling noget relativt svagt, hvis det giver dig adgang til kontakter eller numre, uanset telefonens tilstand.

Anden metode

Du kan synkronisere din nye telefon med din computer, hvis du har lavet en sikkerhedskopi på din gamle telefon. Mobile enheder leveres med deres USB-kabel giver dette kabel dig mulighed for at synkronisere telefonen eller gemme de oplysninger, den indeholder.

Ved at synkronisere telefonen kan du hente kontakter eller numre , musik, kalenderposter og andre tilgængelige funktioner. Dette kan hentes til enhver tid.

Hvis du derfor tidligere har synkroniseret din beskadigede telefon, kan du tilslutte den nye telefon til din computer og dermed downloade de gemte informationer.

Bemærk venligst, at hvis du Gemme fra kontakter eller yderligere numre siden sidste synkronisering, vil disse kontakter ikke være tilgængelige. Det vil sige, at hvis du sidst synkroniserede for tre uger siden, vil eventuelle kontakter eller numre, der er tilføjet siden da, ikke være på computeren.

Tredje metode

Besøg en lokal forhandler og bed dem om at overføre kontakterne eller numrene til din nye telefon. Dette kan gøres ved at tilslutte telefonerne til et computersystem. Hvis telefonen er blevet beskadiget ved nedsænkning i vand, vil forhandleren ikke være i stand til at anvende denne metode.

Denne service er normalt gratis og tager et par minutter. Men hvis du har købt din telefon fra et andet firma eller gennem en ven, er der sandsynligvis en omkostning.

Der er forskellige metoder til gendanne kontakter uden kopi på SIM-kortet . Du kan gøre dette gennem backup-programmer, telefonsynkronisering eller ved at besøge en forhandler. Det er kun dig, der bestemmer, hvilken metode der passer bedst til dine behov.

Vi håber, du kunne lide denne artikel, skriv dine kommentarer til os og husk at bruge passende sprog. Din mening er vigtig for os, den hjælper os med at forbedre vores indhold. Del denne besked med din familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up