Sådan fjerner eller fjerner du fiskeøjeeffekten fra mine billeder - Hurtigt og nemt

Mennesker har altid ønsket forevige øjeblikke så de varer evigt og huskes gennem historien. Takket være dette ønske, som mennesket havde, har vi i dag kameraer, der tillader os netop det, at forevige et øjeblik af tid.

Fotografering er nået langt i disse dage takket være computerprogrammer, der blev udviklet med tanken om at være et nyttigt værktøj. For eksempel, hvor et billede ikke havde tilstrækkelig kontrast, kunne der ikke gøres noget, og billedet skulle tages igen.

Nu er det så enkelt som at bruge en integreret funktion ved kamera at øge kontrasten digitalt. Det er en lettelse at have disse værktøjer til at forbedre kvaliteten af ​​vores arbejde og ikke skulle gentage billedproduktionsprocessen, hvis noget fejler.

En meget almindelig effekt i visse typer billeder er den velkendte fiskeøjeeffekt, der opstår, når man tager et panoramabillede. Det har aldrig været nemmere at fjerne denne effekt uden hjælp fra billedredigeringssoftware.

Vil du vide, hvordan du fjerner denne effekt på dine billeder? Så fortsæt med at læse vores artikel, hvor vi vil vise dig, hvordan du løser det. På denne måde du vil ikke længere lide af denne effekt, hvilket for nogle er irriterende, og du vil se, at dine billeder vil se meget bedre ud efter at have rettet dem.

Indeks
  1. Hvad er fiskeøjeeffekten?
  2. Hvordan fjerner man fiskeøjeeffekten?
    1. Trin 1
    2. 2. trin
    3. Trin 3

Hvad er fiskeøjeeffekten?

Inden vi fortsætter med ansøgningen, vil vi først forklare, hvad denne effekt er, for at få emnet mere klart og forstå det bedre. Hvis du ikke ved, hvad fiskeøjeeffekten er, er det den optiske effekt, der give alle briller inkl synsvinklen overstiger 180°.

Dette giver billederne fra disse linser et konkavt udseende, som om du så på dem gennem en fisks øjne. At fjerne denne effekt med de programmer, der findes i dag er meget simpelt, du behøver ikke engang at installere noget på din pc, da det kan gøres ved linje.

Dernæst viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt løser fiskeøjeeffekten ved hjælp af et gratis onlineprogram. For at gøre dette skal du sørge for at have en god internetforbindelse, så du ikke har nogen problemer i den procedure, vi skal vise dig.

Hvordan fjerner man fiskeøjeeffekten?

At fjerne denne effekt er ikke noget ud over det sædvanlige, til dette vil vi bruge et online værktøj kaldet Photo-Kako. Med det vil alle dine problemer blive løst, fordi det er nemt at bruge og vil rette alle de billeder, du ønsker.

Trin 1

Du skal have adgang til hjemmesiden for onlineapplikationen for at begynde processen med at fjerne fiskeøjeeffekten fra dine billeder. Indtast blot navnet “Foto-Kako” i din søgemaskine og indtaste den, er det sikreste, at det er i første omgang i resultaterne.

2. trin

Når du er inde, skal du gå til den øverste venstre del af grænsefladen for at tilføje filen, der skal redigeres i sektionen "Vælg fil" . På denne måde vil du blandt filerne på din computer søge efter det pågældende billede, som den ønskede korrektion vil blive anvendt på.

Trin 3

Efter at have valgt det billede, du vil rette og uploadet, vil du se, at du i venstre side kan bruge flere muligheder. Den mulighed, vi er interesseret i, hedder "Main Config Items", hvor du vil ændre "Lens" indstilling over et interval på 50-50.

Dette område fungerer muligvis ikke i alle tilfælde, så du bliver nødt til at justere linsens vinkel, indtil du når den, du ønsker. Og med det ville du være færdig, alt du skal gøre er at downloade billedet, og du vil allerede have slettet fiskeøje effekt.

Det var virkelig enkelt, det her online ansøgning tilbyder dig også andre redigeringsværktøjer, så du er velkommen til at bruge dem så mange gange du vil.

Du kan dermed give en bedre finish til alle dine billeder ved at udnytte alle de værktøjer, der Foto-kako stiller til din rådighed. Vi er allerede ved slutningen af ​​forklaringen, og vi håber, at denne guide har været nyttig for dig.

Hvis du er fotografentusiast og gerne vil lære at tage bedre billeder, har vi to artikler specielt til dig, Hvordan tager du professionelle billeder af mennesker med din mobiltelefon? Og også Hvordan tager du nemt godnatbilleder med din Android-mobil?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up