Sådan designer du en tag-sky med CSS på min webside

Du har en digital blog, og du vil indsætte eller designe etiketter som en visuel repræsentation i en liste over elementer og forbedre din webside. Og du vil gerne vide, hvordan du designer disse etiketter, for her viser vi dig, hvordan du skal gøre det trin for trin og uden nogen gener. Du kan selvfølgelig bruge Illustrator til at lave din hjemmeside ordentligt, så du nemt kan lave din tag-sky med CSS-programmet.

Indeks
 1. Hvad er CSS-tags på en webside?
 2. Hvad har du brug for for at designe en tag-sky med CSS?
 3. Trin til at oprette en populær link-tag-sky

Hvad er CSS-tags på en webside?

Tagskyer består af en varieret liste over links som kan ændre sig i størrelse og vægt. Desuden, også afhængigt af den egenskab, der kan måles, kan du ændre dens farve, selvfølgelig gøres alt under programmeringskoder for at ændre CSS-stilen for en skabelon på din webside.

Men de fleste af disse fyrtårne ​​skyer er designet ud fra popularitet genereret af sider med samme tag. Claro's er også skabt ud fra varer, der er opført på hjemmesiden på to forskellige måder.

For eksempel kan du oprette eller ændre en liste over tags og forbinde den til en HTML-webside med en Access-database. Selvfølgelig er dette en første idé om, hvordan man gør det, men hvordan man opretter websiden, vil vi forklare senere.

 • Du kan designe en S-liste i alfabetisk rækkefølge, baseret på populariteten af ​​S på nettet.
 • Baseret på listen over websteder, som har en stil, der markerer populariteten af ​​S.
 • Har en liste over web-skabere i rækkefølge, baseret på pris og det forhold, der eksisterer mellem forlag, der har et sæt på forhånd fastlagte kriterier.
 • Du kan også tegne i listestilene afstanden til dine venners hus.

Hvad har du brug for for at designe en tag-sky med CSS?

Du spekulerer måske på, om det er kompliceret eller meget svært at designe en tag-sky på din hjemmeside, men det er det ikke. Der skal primært to ting til din hjemmeside har en tag-sky her fortæller vi dig, hvad de er:

 1. Du bør have en liste over elementer som websteder.
 2. Have en rangeringsforanstaltning elementer, for eksempel de mest besøgte sider og deres besøgsniveau, hvis det er mellem 1 og 10.

Med Dreamweaver-applikationen kan du indsætte tabeller på websiden som en tagsky. Eller skift nemt dit webbrowser-tema markeret med CSS.

Hvis du har en hjemmeside, vil du genkende, at den har et dagligt antal besøgende, og det kommer med en simpel metrisk. Denne besøgs-metrik giver dig mulighed for have et hierarki, når du designer tagskyen som vil holde brugerne på din webside. Desuden vil du ved at oprette en sofistikeret CSS-header på din webside være i stand til at bevare din status på internettet.

 1. Evaluer det niveau, du ønsker i dit hierarki.
 2. For at undgå irritationen ved at have for mange hierarkiniveauer anbefaler vi mindre end 10 niveauer. Dette er for at forhindre, at kodningen bliver svær at læse i det program, vi bruger, såsom CSS.
 3. Vurder de ønskede skærepunkter for hvert niveau.
 4. Klip de mest viste sider pr. dag på dit websted som 90-100, 80-90, 70-80 og så videre.
 5. Du burde har en liste over varer den mest sete på din side.
 6. Når du har angivet dem, skal du tildele den en rangering blandt de 10 nævnt i trin 2.
 7. Hvis du har en vare i tag-pladserne, så fortvivl ikke, det gør skyen mere interessant.
 8. Arranger listen, du har, i alfabetisk rækkefølge eller også i den rækkefølge, du foretrækker.
 9. Du skal oprette en HTML-kode til websiden med Microsoft Publisher for at bevare klassenummerområdet.

Vi håber, at denne guide vil hjælpe dig med at gøre design af CSS tag-skyer lærerigt og nemt for din webside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up