Hvad er de bedste cloud storage-tjenester til gratis backup?

Hvis du vil gemme oplysningerne korrekt og smidigt, er det bedre at vælge cloud storage-tjenester . For at forstå dette, vil vi i dag tale om Hvad er de bedste cloud-lagringstjenester til gratis sikkerhedskopiering?

Indeks
  1. Hvad er de bedste cloud storage-tjenester til gratis backup?
    1. iCloud
    2. Dropbox
    3. Google Drev
  2. En mulighed, som de færreste forventer
    1. MEGA

Hvad er de bedste cloud storage-tjenester til gratis backup?

Der er mange tjenester til opbevaring af dokumenter og filer i skyen , hvilket utvivlsomt stærkt anbefales for sikkert at gemme værdifuld information. Nogle af de bedst kendte og anbefalede tjenester til cloud storage er:

iCloud

Apple-virksomheden har også sin andel i cloud-lagringstjenester, inden da har vi ICloud-forslaget, en tjeneste, som du kan gemme dine filer med i helt sikkert i skyen .

Ved at bruge iCloud-appen kan du får 5 GB gratis på samme måde som vi har meget effektive 20 GB-planer, der kun betaler $0,99 pr. måned, 200 GB, hvor betalingen er $4 pr. måned og en mere omfattende 1 TB-tjeneste, hvor du betaler $10 hver måned.

For at begynde at bruge denne platform, vil det være nødvendigt at konfigurere fillagring i iCloud på iPhone eller iPad. Det er uden tvivl en af ​​de mest anbefalede muligheder for Apple-enheder.

Dropbox

Dropbox er en af vigtigste platforme i cloud storage-verdenen har det tilbudt denne service i mange år, stadig i dag som en banebrydende og permanent virksomhed.

Et af de mest interessante aspekter ved Dropbox er, at det giver dig mulighed for at uploade og gemme filer uanset deres karakteristika og format. Det er et enestående værktøj til at beskytte vores dokumenter, da det også giver mulighed for at synkronisere mapperne på vores computer med pladsen i skyen.

Vi får 2GB plads gratis, men hvis du er villig til at betale for større service, for $10 om måneden vil give dig 1TB ledig plads til at gemme dine filer sikkert i skyen.

Upload og deling af filer via Dropbox er en meget enkel proces, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for både at sikkerhedskopiere dine oplysninger og dele dem med andre.

Google Drev

Google er uden tvivl en af ​​de førende virksomheder i teknologiverdenen på et generelt plan, så det kunne ikke stå tilbage, når det kommer til cloud-tjenester. Google har den såkaldte Google Drev en meget effektiv skytjeneste.

Med denne platform kan du få muligheder for den gennemsnitlige bruger, startende med 15 GB gratis (gratis), 100 GB betaler $2 pr. måned og 1 TB betaler $9,99 pr. måned. På den anden side har vi også de mere professionelle muligheder med 10TB for $99,99 pr. måned, 20TB for $199,99 pr. måned og 30TB for $299,99 pr. måned.

Sandheden er, at Google Drev er en meget interessant platform, så vi anbefaler, at du lærer at bruge funktionerne i Google Drev, som vil hjælpe dig med at bruge dette værktøj bedre.

En mulighed, som de færreste forventer

Ovenstående er de bedst kendte muligheder og de mest anerkendte virksomheder, under alle omstændigheder inkluderer de ikke alle de valgfrie muligheder, der er tilgængelige i forhold til cloud-tjenester. Vi har også andre meget populære værktøjer, der normalt ikke vises på lister, som f.eks MEGA.

MEGA

Hvis du er en tidligere internetbruger, er du muligvis stødt på den berømte Megaupload, en side, der var dedikeret til opbevaring af filer og dokumenter , meget relevant på det tidspunkt. Desværre er Megaupload blevet lukket ned af FBI på grund af påstande om krænkelse af ophavsretten.

I hvert fald er der med tiden dukket et nyt firma op, MEGA, en hjemmeside, der fokuserer mere på Sky lagring , men blev født af den samme udvikler som Megaupload. Dette er den service, vi ønsker at præsentere for dig i dag.

Nogle af fordelene ved MEGA er, at du meget nemt kan dele det indhold, du downloader, på samme måde som det er beskyttet af krypteringsværktøjer. Først vil du have en 50 GB grænse, som en gratis bruger, men dette kan forlænges, hvis du betaler for mere avancerede tjenester.

MEGA kan bruges både fra computere og mobile enheder, med meget effektive applikationer, der tillader sikkerhedskopiering af filer på en meget enkel og intuitiv måde.

Endelig, hvis du er interesseret i platformen, kan du lære her, hvordan du registrerer eller opretter en konto hos Mega gratis og begynder at bruge tjenesterne på denne stadig mere velkendte side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up