Sådan oplader du min mobil hurtigere - Hurtigoplad iPhone eller Android på 30 minutter

I denne artikel vil jeg lære dig trin for trin hvordan oplader jeg min mobil hurtigere - hurtigoplad din iphone eller android på 30 minutter med at følge en række tips og bruge værktøjerne fra disse mobile operativsystemer på hver enhed. Du kan også lære mere om måde at vide, om din Android-mobiloplader oplader hurtigt.

Hurtig opladning kan bruges i nuværende mobile enheder for at lette 50 % hurtigere opladningshastighed og så få fuldt batteri på kortere tid end før, opnås dette med snydekoder, som vi skal udføre, og med enheder, der bruges sammen med enheders opladningshastighed.

Der er ingen magisk løsning, i dag er det umuligt for vores mobil at genoplade på få sekunder, fordi det ville være farligt, men vi kan foreslå ideer og tilbehør, der gør din opladning hurtigere end normalt.

Indeks
  1. Hvordan genoplader jeg min mobil hurtigere på Android?
  2. Hvordan oplader jeg min mobil hurtigere på iPhone?

Hvordan genoplader jeg min mobil hurtigere på Android?

  • Du bør undgå at oplade din mobilenhed ved hjælp af USB opladning da dette gøres fra en bærbar eller hjemme-pc.
  • Fjern dækslet på mobilenheden under opladning, da mange af dem har et system inde i, at når det når en bestemt temperatur, sænker det batteriopladningen.
  • Brug hurtigopladere, mange mobilmodeller kommer med deres hurtigopladere, som er hjælpeenheder, der giver os en opladning 50 % hurtigere end en normal oplader, og den er så vidt muligt original for vores enheds mærke og modeller for at garantere maksimal succes med hurtig opladning.

Hvordan oplader jeg min mobil hurtigere på iPhone?

Vi kan bruge specielle opladere, der vil hjælpe os i processen med hurtig opladning i iPhone, da denne enhed er delikat, vi skal tage os af visse aspekter for succes hurtig opladning til iphone .

I iPhone blev det foreslået at begynde at bruge hurtig opladning, når dens version iPhone 8 blev lanceret, og de har siden implementeret det som en vigtig brugermulighed.

Det er vigtigt at bemærke, at iPhonen understøtter hurtigopladning, men dernæst, i modsætning til mobile enheder med Android, medfører de ikke muligheden for et hurtigopladnings-plug-in, det vil sige, at vi skal købe et plug-in, der letter hurtigt opladning i iPhone.

I iPhonen får vi et kabel til opladeren men det understøtter ikke hurtig opladning, vi skal købe et USB kabel som understøtter hurtig opladning, er af god kvalitet og har samme stik som vores iPhone. Kablet leveret af iPhone i den originale pakke understøtter kun USB-C-opladning, som er meget brugt til Android-enheder.

Du vil være hårdt presset for at finde et USB-C kabel, der understøtter hurtig opladning i enhver butik, pga Æble er meget detaljeret med sine opladningsenheder og tilbehør, kun i autoriserede butikker vil du finde disse kabler ved hjælp af USB-C teknologi og support. hurtig opladning, fordi den ellers ikke virker på din iPhone enhed, og du vil gerne vide det hvad sker der, hvis du oplader din iPhone med en generisk oplader.

For at finde en opladningskilde skal vi også følge iPhone-reglerne, vi skal finde en kilde, der giver os et output til en USB-C kabel og er kompatibel med opladningskilden, USB Power Delivery (USB-PD), som vi finder i Apple-enheder og det er vigtigt at respektere det.

Siden hvis vi ikke får et kompatibelt kabel og kilde til opladning USB-strømforsyning (USB-PD) i iPhone, vil det være spildte penge, for vi kunne ikke hurtigt lade vores batteri op, selvom denne oplader er et anerkendt mærke og den bedste på verdensmarkedet.

Denne artikel giver dig tips og råd om, hvordan du lærer for at oplade min mobil hurtigere - oplad hurtigt din iPhone eller Android på 30 minutter kl hjælp af hjælpeteknikker og apparater til få hurtig batteriopladning i begge operativsystemer til mobilenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up