Sådan optimerer du søgeord på min blog for nemt at forbedre SEO

I dagens artikel vil vi se hvordan man optimerer søgeord på min blog for nemt at forbedre SEO . På denne måde kan du øge antallet af besøg, du modtager dagligt.

SEO er afgørende for at få flere besøg, hvilket er det, vi alle ønsker, når vi opretter vores blog. Men i disse dage er det ikke så nemt som at bygge en professionel hjemmeside og sidde og vente på, at besøgene kommer ind, man skal arbejde på det. Til dette er det vigtigt at optimere søgeord, for at placere min WEB-side i blandt andet Google.

Indeks
 1. Optimer søgeord for at forbedre SEO på min blog
  1. Udfør en søgeordsundersøgelse
  2. Optimer dine artikeltitler
 2. Sådan forbedrer du min blogs SEO ved at optimere til søgeord
  1. Vigtigheden af ​​"Titel"-tagget
  2. Venlige URL'er er afgørende
  3. Optimering af objektivbeskrivelser

Optimer søgeord for at forbedre SEO på min blog

Udfør en søgeordsundersøgelse

For at forbedre SEO og webpositionering er den første ting at gøre at udføre en ordstudienøgler og bruge en planlægger ord nøgler , skal vi være klar over de mest søgte søgeord hver måned og de emner, vi skal dække. Til dette kan vi bruge et af disse værktøjer eller en kombination af alle:

 • Google Adwords søgeordsplanlægning
 • SEMrush
 • google trends
 • keywordtool.io

Med disse værktøjer kan vi søge på nøgleord efter emne og måle antallet af månedlige søgninger for hver af dem. Derefter skal du bruge søgemaskinen i inkognitotilstand og indtaste de søgeord, du er interesseret i.

Hvis du bemærker det, giver Google os altid anbefalinger til relaterede søgninger. Disse resultater er de søgninger, som brugerne udfører. Dette er en fantastisk metode til at få flere søgeord, som kan være meget nyttige for os.

Optimer dine artikeltitler

Titlerne på dine artikler er essentielle, en af ​​de vigtigste ting, du skal bruge for at sikre, at de er perfekte. Ideelt set burde de være det kort og prangende , ikke mere end 10 til 14 ord. Til gengæld skal de indeholde de søgeord, du vil placere, jo vigtigere søgeordet er, jo vigtigere skal det være i begyndelsen.

Sådan forbedrer du min blogs SEO ved at optimere til søgeord

Vigtigheden af ​​"Titel"-tagget

Hvis du bruger WordPress og har installeret et SEO-plugin, vil du helt sikkert kunne rediger "Titel"-tag separat . Denne titel vises i søgeresultaterne, og som du forestiller dig, er det vigtigt at fange dine potentielle besøgendes opmærksomhed.

For at optimere det, skal du inkludere søgeordene, og de vigtigste skal være i begyndelsen, den bør ikke indeholde mere end 15 ord og især ting, der er meget slående.

I øjeblikket registrerer Google visse ikoner, som du kan bruge, det vil øge procentdelen af ​​mennesker, der klikker på dette resultat. Det er vigtigt at fange deres opmærksomhed, og med ikoner kan dette gøres uden problemer.

Venlige URL'er er afgørende

Sneglen eller sidens URL oprettes ud fra den titel, vi tilføjer til artiklen. Men i dette tilfælde vil vi ændre det lidt, så det er perfekt optimeret, fordi URL'erne skal være som venlig end muligt.

Til det er vi nødt til at fjerne de ord, der er ubrugelige. Lad os gå med et praktisk eksempel: Titlen på denne artikel er: Sådan optimerer jeg mine blogsøgeord for nemt at forbedre SEO. Hvordan ville URL'en se ud uden at ændre noget? Det kunne se sådan ud: "hvordan-man-optimerer-søgeord-i-min-blog-for-at-forbedre-seo-nemt".

Lyder det som en optimeret snegl for dig? Absolut ikke, den bedste måde at forlade sneglen eller sidens URL ville være: "optimize-keywords-blog-seo-easy" på denne måde vil vi have en kort url med de søgeord, vi ønsker at placere.

Optimering af objektivbeskrivelser

En anden ting, vi kan se i Google-resultaterne, er meta beskrivelser , det er netop, hvad der står under artiklens titel. Dette er også vigtigt, fordi vi kan tilføje søgeord, som vi ønsker at placere.

Målbeskrivelser bør ikke være længere end 20-30 ord, så uanset hvad vi skriver ind Google dukker op. Du bør følge de samme regler som i titler, søgeordet skal være i begyndelsen, og du bør forsøge at kalde den potentielle besøgende til handling.

Det betyder at få deres opmærksomhed eller som vi siger i marketing” opfordring til handling " til motivere læseren til at besøge siden . Du kan stille ham et spørgsmål, et problem og så forsikre ham om, at du har løsningen osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up