Hvad er det, og hvordan opretter man et underdomæne på få minutter?

Mange iværksættere søger udvide deres territorium skabe flere domæner, der dækker andre domæner uden at skulle opgive det navn, der identificerer dem på internettet, og ved at læse lidt opdager de, at de kan opnå dette ved at oprette et underdomæne på få minutter.

Du har allerede set, hvordan du opretter en webside i Microsoft Azure. Lav endda en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering. Men hvad er et underdomæne, og hvordan opretter jeg det? Hvis du bliver ved med at læse, vil du være i stand til at besvare begge disse spørgsmål.

Der kan være mange grunde eller omstændigheder til, at nogen tvinger dem til at udvide deres territorium på nettet, og det giver mening at beholde et mærke eller segl, der identificerer dem. Nå, den subdomæner er løsningen .

For eksempel når du vil klone et websted i WordPress til et underdomæne for at øge omfanget af, hvad der tilbydes.

Hvis dette er dit tilfælde, og du ikke ved, hvad et underdomæne er, og hvordan du opretter eller konfigurerer det, vil denne korte guide give dig al den hjælp, du har brug for.

Indeks
  1. Hvad er et underdomæne?
  2. Hvordan opretter man et underdomæne?

Hvad er et underdomæne?

I bund og grund er et underdomæne eller refererer til en helt ny URL-adresse, som søger at erstatte det berømte og traditionelle triple double v (www) ved at erstatte det med det ord, du ønsker.

Hvis du har en personlig identitet til websider, men ønsker at administrere flere domæner uden at ændre navnet, oprette et underdomæne på få minutter kan hjælpe dig med at udvide dit cyberimperium uden at skulle overveje muligheden for at bruge et andet navn.

Forudsat at du for eksempel allerede har en webside til det designs i træ med følgende URL: http://www.diseñosmadera.com. Og du beslutter dig for at åbne en virtuel butik for at sælge nævnte kunsthåndværk, men du vil beholde dit varemærke af en eller anden grund.

Når du opretter et underdomæne, erstatter du www og sætter et ord relateret til den nye hjemmeside, som i dette tilfælde kunne være: http: //shop.diseñosmadera.com. På denne måde kan du bevare identiteten på din side .

Men hvordan opretter man et underdomæne? Er det ligesom at oprette en webside? Svaret er: slet ikke, selvom det ikke virker som det, er det nemt at oprette et underdomæne, hvis du ved, hvordan du følger trinene nøjagtigt.

Hvordan opretter man et underdomæne?

Når du erhverver et domæne, købt eller gennem anden metode, får vi også et administrativt panel, hvor vi kan administrere og administrere vores hjemmeside .

Måden at gå ind i det administrative panel for vores domæne er ved at gøre følgende:

  • I vores internet side, vi går til browserbjælken, hvor URL'en er skrevet, eksempel: designmadera.com.
  • Vi klikker, hvor det ender, og skriver følgende: /cpanel. Det skulle se sådan ud: wooddesigns.com/cpanel. Vi trykkede på Enter-tasten.

Det vil derefter omdirigere os til en side, hvor det vil bede dig om vores panelbrugernavn og adgangskode, som vil blive leveret af de personer, der sælger dig domænet. Derfor forbinder vi.

Det findes forskellige typer paneler for domæner, men i dag er de blevet standardiseret på samme måde som nævnt ovenfor.

Når vi først er inde i kontrolpanelet på dit domæne, vil vi se en simpel fordeling af muligheder, organiseret i en liste for ikke at forvirre nye brugere . Det kan også tilpasses, hvis du ikke kan lide, hvordan det ser ud.

Men nok cirkler, måden at oprette et underdomæne på på få minutter fra panelet er:

  1. Fra listen over muligheder vælger vi: "Domæner". Hvem er ansvarlig for at administrere tilknyttede muligheder.
  2. Ved at klikke på det vil rulle ned og vise en række muligheder, vi vil vælge » underdomæner “. Hvilket vil lede os til en anden side.
  3. Denne websektion vil vise os tre felter, i den første af dem vil vi skrive navnet på underdomænet. Bemærk, du er ikke forpligtet til at skrive hele adressen eller url'en, det er nok at sætte ordet som vil erstatte www .
  4. I den næste boks vil den bede os om at vælge det domæne, som vi ønsker at underdomænet skal linkes til. Hvis du kun har én, så lad den være som den er. Men hvis du har to eller flere, skal du sørge for at vælge den, du foretrækker at være forbundet til.
  5. Det sidste felt udfyldes automatisk, fordi det er rodmappen på dit underdomæne, og når det er oprettet, genererer panelet en mappe, hvori alle oplysninger om ham vil blive gemt .
  6. Endelig skaber vi

Med dette har du oprettet dit eget underdomæne, som vil blive knyttet til dit hoveddomæne og fra panelet, du kan klare det og ændre det efter behag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up