Sådan åbner du en DXF-fil gratis online

Hej, takket være fremskridt inden for databehandling, computer hjulpet design er et værktøj, der er meget brugt af forskellige fagfolk, såsom arkitekter, ingeniører, grafiske designere, industrifolk, blandt andre.

Denne assistance udføres ved hjælp af AutoCAD, dvs. CAD-software , udviklet af Autodesk-virksomheden i 1982; værktøj, der gør det muligt for disse fagfolk at udføre både todimensionelle tegninger og tredimensionel modellering.

Nu har AutoCAD-programmet flere udvidelser, bl.a DWG og DXF filformater . Der er flere programmer til at åbne DWG-filer uden AutoCAD, og ​​begge er ens; da de blev skabt til at udveksle information mellem forskellige CAD-programmer og tegneprogrammer.

Indeks
  1. Hvad er CAD-software, og hvad bruges det til?
  2. Hvad er fordelene ved at bruge CAD-software for professionelle?
  3. Hvad er en DXF fil?
  4. Hvordan åbner man en DXF-fil gratis online?

Hvad er CAD-software, og hvad bruges det til?

Denne software, der bruges af forskellige fagfolk via computer, gør det muligt at præsentere informationen med en bedre struktur, uanset om dette projekt er i gang eller skal udvikles; erstatte den manuelle procedure med en automatiseret procedure .

Det vil sige, du kan beskrive hele manipulationen, ikke kun oprette den, men også ændre den og endda gøre den anden og tredje dimensionelle grafiske repræsentationer ; det bruges også i computer-niveau animation og specielle effekter.

Hvad er fordelene ved at bruge CAD-software for professionelle?

Designet kan ændres flere gange, indtil det relevante design er godkendt, hvilket tillader en reduktion i projektomkostningerne; desuden vinder den fart og hurtighed, en tidsbesparelse i præsentationen af ​​prototypen der er tale om.

Selvfølgelig vi garanti også a bedste kvalitet og præcision , fordi rettelserne blev foretaget på det rigtige tidspunkt, hvilket reducerede mulige fejl; visualisering af samlingen af ​​dele til den endelige finish.

Hvad er en DXF fil?

Akronymet DXF på engelsk, Darwing Exchange Format, betyder, at det er en udvekslingsformat til tegninger fra forskellige designere, med tanken om, at det kan bruges som et universelt format; være i stand til at eksportere eller importere materialet med lethed og enkelthed.

Målet er at gøre driften mellem de DWG-formater og andre programmer af markedet; da det er en lukket model ejet af Autodesk; mens DXF har en semi-offentlig model.

DXF er en databaselignende model til tegninger, hvor tekstmæssige oplysninger om beskrivelsen af ​​designet at udføre er gemt; Der er flere programmer til at administrere DXF, nogle tillader dig kun at se tegningerne og andre, som du kan ændre dem.

Her er nogle programmer tager til sig oplade DXF-format; blandt dem har vi AutoCAD, CorelDraw, ArchiCAD, FreeCAD, AdobeIllustrator, Paint Shop Pro, TurboCAD, Cinema 4D, FreeCAD og Microsoft Office Visio.

Hvordan åbner man en DXF-fil gratis online?

I øjeblikket er der mange websider til at se og konvertere forskellige formater; som at åbne en PowerPoint pptx-fil online. DXF-filer kan også åbnes gratis. Vi vil citere de tre bedste :

  • ProfiCad
  • ShareCad (filer op til 50 MB)
  • Autodesk Viewer (du skal registrere dig gratis og logge ind)

For eksempel i tilfælde af første ProfiCAD-adresse når du har indtastet, vil den vise dig mod højre side af skærmen, et stort prikket rektangel med to muligheder for at åbne DXF-filen.

Vælg den mulighed, du bedst kan lide, dig kan klikke på "Vælg en DWG- eller DXF-fil" (vinduet vises, så du kan uploade dine DXF-filer) eller "Træk og slip det her", dvs. fra placeringen af ​​filerne på din computer.

Når først åbnet, du kan navigere ved hjælp af mus eller mus , hold venstre side nede for at flytte rundt og rotere de forskellige panoramaudsigter; det centrale hjul giver dig mulighed for at tage forskellige billeder, zoomtype.

Der findes en bred vifte af online muligheder , som ikke er begrænset til DXF-format. Du kan også konvertere en DWF-fil til AutoCAD DWG-format eller endda konvertere en PDF til en online-redigerbar DWG-fil.

Derfor kan vi konkludere, at denne type software er meget nyttig for en mangfoldighed af fagfolk, sparer tid, penge, reducerer fremtidige nedbrud ikke forudset på forhånd og væsentligt forbedrer produktets kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up