Sådan konverterer du nemt et HDMI til RCA-kabel derhjemme

For at nyde high definition billeder eller såkaldte HD , skal vi tilslutte videospilkonsoller eller Blu-Ray-afspillere til vores fjernsyn. Men vi skal gøre det gennem en speciel forbindelse kaldet HDMI. Men hvis dit tv ikke har denne port, kan vi det konverter nemt et HDMI til RCA-kabel derhjemme.

Du burde ikke blive ked af det, hvis dit tv ikke har denne port HDMI, fordi du du kan bruge det kabel, der følger med dit Blu-Ray-udstyr eller din videospilkonsol. Og midlertidigt konvertere det til RCA stik , ja, bruger en konverter til det. På denne måde beder vi dig om at fortsætte med at læse og lære, hvad du skal gøre for at foretage denne konvertering.

Det er vigtigt for dig at vide, at du aldrig skal give op på synlige vanskeligheder før, og at du ved, at der altid er en løsning. Da det selvfølgelig er meget enkelt at lave forbindelser og konverteringer på vores enheder, hvis vi har værktøjerne til at gøre det. Dette er, hvad vi gjorde for at konvertere et PS/2-tastatur til USB-indgang uden større komplikationer.

Indeks
  1. Sådan konverterer du nemt et HDMI til RCA-kabel derhjemme
  2. Trin til nemt at konvertere HDMI til RCA-kabel derhjemme

Sådan konverterer du nemt et HDMI til RCA-kabel derhjemme

Før du starter, vil vi fortælle dig, at denne procedure er meget enkel og hurtig at udføre og giver dig mulighed for at tilslutte en enhed Blu Ray til dit TV. Men med den komplikation, at dit TV ikke har porten hdmi stillet til rådighed . Dernæst skal vi udføre et lille trick, der giver os mulighed for nemt at konvertere et HDMI-kabel til RCA derhjemme.

Et andet vigtigt aspekt er, at vi skal bruge en konverter, der giver os mulighed for det konvertere HDMI-signal til RCA-signal . Det er derfor nødvendigt at anskaffe sig dette tilbehør, så vores trick fungerer uden problemer. En anden vigtig kendsgerning er, at vi ikke kommer til at bruge nogen form for værktøjer til de forbindelser, som vi vil forklare nedenfor.

Trin til nemt at konvertere HDMI til RCA-kabel derhjemme

Som vi allerede har forklaret, er det en meget enkel proces, så længe du kan få den enhed, der giver dig mulighed for at konvertere HDMI-indgang til RCA-udgang . Du vil ikke have noget problem med at få konverteren, da den kan findes i elektronikbutikker.

Så når vi først har dette specielle tilbehør ved hånden, skal vi også have det HDMI kabel og RCA kabel. Med alt dette materiale, lad os starte vores vejledning, og for at starte tager vi HDMI-kablet og forbinder en af ​​dets ender til den HD-enhed, som vi vil forbinde til tv'et, det være sig en videospilkonsol, Blu-Ray eller andet udstyr .

Det næste trin er at tage den anden ende af HDMI-kablet og tilslutte det til HDMI til RCA-konverteren, vi har allerede lavet den første forbindelse og indtil videre er alt meget klart. Lad os gå til næste trin, og det er nu et spørgsmål om at tage RCA-kablet. Og vi vil forbinde en af ​​dens ender til porten, der er på HDMI til RCA-konverteren.

På denne måde har vi allerede lavet alle de nødvendige forbindelser til konverteren, og det ville kun være nødvendigt at lave følgende forbindelse, det vil sige at tage den anden ende af RCA-kablet og tilslutte det til RCA-porten på din TV .

Det næste og sidste trin er at tænde dit TV og finde den RCA-indgang du har tilsluttet og på denne måde har du signalet fra den højopløsningsenhed du har tilsluttet.

Klar, du har allerede oprettet den forbindelse, du troede, du aldrig ville lave, det lyder som magi, men det er det ikke, da konverteren omdanner digitale signaler til analoge signaler. Og tag ikke fejl af det, for der er konvertere, der transformerer analoge signaler til digitale signaler . Det betyder, at vi går fra VGA til HDMI.

På denne måde afslutter vi denne lærerige artikel, der viste dig, hvad analog til digital omformere er og omvendt. Og bedst af alt, jeg lærer dig i et par enkle trin hvordan man nemt konverterer hdmi til rca kabel derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up