Sådan laver du Windows UWP-apps i fuld skærm

En af de største klager fra Windows 10-brugere er manglende evne til at placere deres Microsoft Edge-browser fuldt ud skærmen .

Denne handling er ekstra for mange brugere, grundet søgemaskinens store kapacitet til at kunne udføre denne opgave på en korrekt og yderst optimeret måde, samtidig med at søgningen bliver en ægte tortur, som er umulig at håndtere.

Hvad dog ikke alle ved er det faktum, at Microsoft Edge har en tilstand, hvor du kan sætte denne skærm i fuld tilstand på din computer. Alt sammen takket være de opdateringer, der har deres seneste version.

Hvis du bruger Windows 10, det indeholder nogle grundlæggende tips, tricks og genveje, der vil være meget nyttige afhængigt af, hvordan du bruger det, for eksempel ikke at vide, hvordan du geninstallerer denne browser på din pc, eller måske fordi du skal deaktivere den automatiske start af han . Men ikke alle kender dem, og vi vil ikke afsætte dem til denne artikel.

Indeks
  1. Sådan bruger du fuldskærmsgenveje
  2. Fuldskærm i Windows 10 til UWP

Sådan bruger du fuldskærmsgenveje

En af de vigtigste genveje at kende er: Shift + Win + Enter som udelukkende virker i applikationer UWP ; Du kan prøve denne særlige genvej med nogle specifikke Microsoft Edge-websider, såsom Netflix og Youtube hvormed du kan udføre enhver funktion på disse hjemmesider på en normal og behagelig måde.

Hvis du vil forlade fuldskærmstilstand, er det vigtigt, at du trykker på den samme genvej igen, hvormed du automatisk kan annullere den indledende mulighed, og skærmen vender tilbage til normal.

En anden mulighed, du kan gøre, er at flytte musen lige øverst til højre på din skærmen så skal du vente et par sekunder, og du vil se hvordan titellinjen kommer til at se ud og med denne vil du kunne se exit-knappen på nævnte fuldskærm, hvormed du bare skal klikke på den og alt bliver klar igen.

Du bemærker måske, at når applikationen er fuld, fortsætter den med at svare alle swipe-bevægelser udført.

Ud fra dette kan de to former for bevægelser ved swiping, ses jævnt og normalt, både i appen og i systemet.

I Edge, for eksempel, har du mulighed for at stryge til venstre, så du kan få adgang til de næste sider eller endda dem før værktøjslinjen. historisk .

Fuldskærm i Windows 10 til UWP

Hvis du bruger tilstanden Fuld skærm i Windows 10 med UWP-apps vil du bemærke, at visningen er bedre, end når du bruger fuldskærmen, som er indlejret i appen.

Ligeledes er den fulde skærm, der giver os let adgang til proceslinjen, når du bevæger musen, bare ned skærmen .

Du skal dog huske, at desktop-applikationer som Chrome, har deres egen fuldskærmstilstand indbygget, men dette giver dig ikke adgang til proceslinjen.

Og selvom det lyder som en god idé til hverdagsbrug, har fuldskærmstilstand nogle ulemper såsom fiasko af nogle UWP-apps er der ligeledes risikoen for, at du ikke kan have mere end én app i din fuldskærmssession, du vil ikke engang være i stand til at swipe mellem dem.

Når du er kommet ind i fuld skærm af en UWP-app i Windows 10 vil den ikke blive integreret med en alarm på skærmen, der giver os besked om alt, hvad der sker med systemet.

Ligeledes kan fuldskærmstilstand ikke afsluttes ved at trykke på ESC-tasten, som er en gammel funktion, der er blevet tilpasset forskellige styresystemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up