Hvorfor er billederne i mit galleri på min mobiltelefon slørede og halvgrå?

For mange mennesker er telefonens kamera er en forlængelse af sig selv. Enten fordi du godt kan lide at tage billeder for at dokumentere alt hvad du laver, eller fordi du er meget aktiv med dine sociale netværk. Derfor, når vores billeder ikke bliver som forventet, kan det føre til katastrofe. Dette løser, hvorfor dine galleribilleder på mobiltelefon ser slørede ud.

Generelt, når billederne af din mobiltelefon galleri er slørede, er dette et problem forbundet med Android-enheder. Og det viser sig, at det er en mere end almindelig situation, men når først du har prøvet disse løsninger, skulle problemet ikke gentage sig, og hvis det sker, ved du, hvad du skal gøre. Men når det lykkes dig at løse problemet, vil du være i stand til at tage billeder med en professionel finish.

Indeks
  1. Find ud af, hvorfor dine galleribilleder på din mobiltelefon ser slørede ud
  2. Sensor rengøring
    1. Genstart appen
  3. Start softwaren fra din mobile enhed

Find ud af, hvorfor dine galleribilleder på din mobiltelefon ser slørede ud

Smartphones er en højteknologisk maskine som har udviklet sig over tid og i stigende grad fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen. Smartphones bringer mange værktøjer til at tilbyde brugeren den største komfort i enhver opgave, et af dem er magten til at gøre kameraet lydløst, når du tager et billede.

Det er grunden til, at den på trods af sin lille størrelse indeholder og konvergerer forskellige funktioner, der tillader dens drift. Mange gange, i det øjeblik, hvor vi fejler, kan vi finde svarene lige ved hånden.

Problemet, når billederne i dit galleri på mobiltelefonen ser slørede ud, er normalt fordi vædde til automatisk søm holdt op med at fungere ordentligt. Dette kan ske på grund af flere faktorer, den mest almindelige er nedenfor:

Sensor rengøring

Kameraer er konstrueret af små linser, der arbejder mekanisk med at fokusere og ændre afstande mellem objektiv og sensor. Alle disse operationer er nødvendige for vædde til automatisk søm, som er telefonkameraets hovedfunktion.

Når dette sker, uanset om det er front- eller bagkameraet, der gør dine galleribilleder på mobiltelefonen slørede, er det bedre at rense sensorerne. At vil eliminere det støv og snavs, der blokerer betjeningsmekanismen. Det er bedst at gøre dette gradvist for at forhindre fejlen i at ske igen.

Genstart appen

Hvis du anvender det tidligere alternativ, og dine galleribilleder på mobiltelefonen stadig er slørede, kan fejlen findes direkte i kamera-appen af telefonen. Prøv at afslutte appen og luk den direkte fra din mobils åbne apps-menu. Genstart den efter et par minutter og tag testen.

Hvis det heller ikke virker, så prøv at genstarte selve enheden nu, det kan være et softwareproblem. Disse fejl er normale på grund af alle de processer, der udføres i en smartphone, som påvirker nogle applikationer mere end andre.

Det, der sker, når du genstarter telefonen, er det disse processer er afsluttet og at alt starter igen, som om det var nul. Der er telefoner som Samsung Galaxy, hvis kamera-app har en fejl, men bare rolig, du kan nemt løse dette problem.

Start softwaren fra din mobile enhed

Dette er en sidste mulighed og også en af ​​de mest risikable, og består af gendanne alle oplysninger på din mobiltelefon . Med dette vil din mobil vende tilbage til sin nultilstand, som om du startede den for første gang. Måske forsvinder alle dine mobiltelefonproblemer efter det i det mindste for et stykke tid.

Det er vigtigt at understrege, at før du udfører denne proces, skal du udføre en backup af alle dine vigtige oplysninger hos en tredjepart. Således vil du undgå dårlige tider og unødvendige tab, for når først denne proces er afsluttet, vil du ikke være i stand til at gendanne noget, du efterlod på enheden.

Hvis intet af dette har virket for dig, er en af ​​de smarteste løsninger at konsultere en betroet tekniker for yderligere at konfigurere software og hardware og hjælpe dig med at løse problemet sikkert.

En anden måde at få mest muligt ud af dit mobiltelefonkamera er at bruge kamera-apps med filtre, der giver dine billeder en ny og original finish.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up