Hvordan afinstallerer man apache-serveren fuldstændigt med kommandolinjen?

Hvis du er den stolte ejer af et websted, bør du vide, hvad en webserver er og dens eksisterende typer, blandt hvilke Apache skiller sig ud. Denne server er vært for mindst 46 % af verdens websteder. Det er netop derfor, at det er vigtigt at vide, hvordan man bruger det, så med dette i tankerne i dag vil du se Hvordan afinstallerer man apache-serveren fuldstændigt med kommandolinjen? Og at vide, hvordan man fjerner eller fjerner programmer, der ikke kan fjernes, er lige så vigtigt som at lære, hvordan man installerer det, for hvis du formår at håndtere begge ting perfekt, vil du ikke have noget problem med at bruge det, når du ønsker det.

Indeks
  1. Hvordan afinstallerer man apache-serveren fuldstændigt med kommandolinjen?
  2. Linux installeret med RPM-pakke
  3. Sådan afinstalleres Apache Server fra Windows

Hvordan afinstallerer man apache-serveren fuldstændigt med kommandolinjen?

Før du begynder at læse hvad der er nedenfor, skal du tage højde for, at tutorialen vil være opdelt i flere dele, for for at afinstallere Apache-serveren skal du bruge flere metoder, i afhængigt af det operativsystem, det kører på, og hvordan det blev installeret. .

Den første, der vil blive præsenteret for dig i dag, så du kan fuldføre målet med fuldstændig at afinstallere Apache-serveren med kommandolinjen, er metoden til at afinstallere på Linux, hvis du har installeret Apache fra kildekoden. Husk, at det er muligt at fjerne Linux-applikationer, når du vil. Bliv ikke afskrækket!

For at gøre dette skal du gå til "Applikation" af operativsystemet, og vælg "Systemværktøj" eller " Hjælpeprogrammer en af ​​dem vil åbne terminalen. I den skal du placere kommandoen su (som giver dig mulighed for at ændre root-brugeren).

Kom ind derefter kommandoen "/etc/init.d/httpd stop", denne handling vil stoppe apache-serveren Kom ind "rm-rf /usr/local/apache2" dette vil slette programbiblioteket. Til sidst skal du klikke på "Afslut", og det er det. Med dette er det allerede lykkedes dig helt at eliminere Apache fra dit system.

Husk at du kan downloade det når som helst du vil igen uden problemer (der skulle ikke opstå en fejl for at have haft det før). Faktisk, hvis du er en Ubuntu-bruger, vil det være nemt at installere Apache 2 på Ubuntu, det er den nye version, der er fantastisk.

Linux installeret med RPM-pakke

Hvis du har installeret apache på linux med RPM-pakke , skal du vende tilbage til et terminalvindue og i dette tilfælde indtaste kommandoen su. Sæt derefter “/etc/init.d/httpd stop”.

Efter at have gjort alt dette, vil Apache blive stoppet, det har du tilbage så mere sæt "rpm-e apache-", med denne kommando bliver programmet fuldstændig elimineret fra din computer, så det sidste trin er at klikke på "Afslut" for at vende tilbage til hovedskærmen.

Sådan afinstalleres Apache Server fra Windows

For at gøre dette skal du først åbne et kommandovindue, du kan gøre dette ved at gå til 'Alle programmer' og derfra til 'Tilbehør', når du har din aktive linje indtast kommandoen "cd C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin", dette fører dig til apache installationsmappen.

Sæt derefter "apache k uninstall", som automatisk fjerner tjenesten fra computeren , nu skal du bare gå til kontrolpanelet på din pc. I den skal du åbne "Tilføj/fjern programmer", og inde i den, se efter indstillingen, der hedder "Apache HTTP Server", når du ser den, klik på "Fjern" og c 'er alt. Med dette vil der absolut ikke være spor af Apache.

Nu hvor du ved alt det, er der intet andet du kan lære for i dag, så du kan sige spørgsmålet Hvordan afinstallerer man apache-serveren fuldstændigt med kommandolinjen? modtog et fuldstændigt svar.

Husk at dette program er meget godt, så du bør ikke skifte til et andet (hvis det er dine planer, når du afinstallerer det), du skal bare lære at bruge det ved at søge efter guider, der vil hjælpe dig. vil hjælpe dig få mest muligt ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up