Sådan opretter du bannere til mine online sociale netværk gratis med PicMonkey

Når du begynder at blogge med Blogger, Wix, blandt andre platforme, er det vigtigt at have alle mulige værktøjer lige ved hånden. På den baggrund er det vigtigt at give en identitet til dit webhotel. Dette kan gøres ved at tilføje billeder, bannere, musik og endda annoncer. Det bannere er meget vigtige elementer, som vi skal give dem den betydning, de fortjener.

I dem kan vi placere endeløse beskeder, informationer, billeder og endda annoncere nogle mærker på sociale netværk, YouTube-videoer eller folk, der støtter os i dette projekt.

Men for mange mennesker er denne opgave kompliceret, da de mener, at den bedste måde at gøre det på er at bruge Photoshop. Men dette er ikke tilfældet. På nettet kan du finde forskellige platforme, der kan hjælpe dig med denne opgave uanset hvad eller hvordan.

Til denne og mange andre funktioner, PicMonkey er den perfekte app til dig. Dette værktøj Web er baseret på en online fotoeditor, som er helt gratis, selvom nogle funktioner kun kan findes, hvis du betaler for medlemskab.

Men i dens gratis version kan du finde flere værktøjer, der vil få dig til at føle dig som en redigeringsprofessionel. Med dette værktøj kan du oprette flere bannere eller overskrifter til din blog med forskellige billeder og specielle effekter.

Indeks
  1. Hvilke andre måder kan jeg bruge denne platform?
  2. Sådan opretter du et banner med PicMonkey

Hvilke andre måder kan jeg bruge denne platform?

  • Du kan lave forskellige collager og collager af billeder for at vise dem til opgaver, vægmalerier, tæpper og diverse værker.
  • Her kan du også lave originale designs til bannere, plakater og endda til infografik.
  • Også her kan du lære forskellige grundlæggende teknikker til røre op forskellige billeder.

Sådan opretter du et banner med PicMonkey

For at starte skal du vælge, hvor dit banner skal placeres. Ligeledes er det vigtigt, at du kender en del af dens målinger, for ikke at lave fejl og skade. Når du har disse oplysninger, skal du gå til PicMonkeys officielle side og indtast din profil.

Hvis du ikke har en konto på denne side, anbefaler vi, at du åbner en hurtigst muligt, det vil være en meget nyttig ressource i det lange løb. Derefter skal du oprette det lærred, du vil male på, eller oprette dit banner.

For at udføre denne opgave skal du gå til Knappen "Opret collage". . Der vil du se, at et nyt vindue åbner, hvor du bliver nødt til at skubbe på symbolet Layouts. Det er i denne sektion, du kan placere målene på vores banner. Når disse oplysninger er indtastet, klikker vi på hængelåsen for at justere disse mål.

Når alt er klar på vores lærred klikker vi på knappen "Optage" . Der vil vi give den et navn og gemme den. Det er her det sjove begynder.

For at gøre dette åbner vi PicMonkey-siden igen og går ind i sektionen "Rediger et billede" . Der vil siden bede os om at vælge det foto, vi ønsker redigere som i vores tilfælde vil være det lærred, vi gemte tidligere.

Ved at placere os i venstremenuen kan vi begynde at trække forskellige geometriske figurer, foruden tekster og ikoner, hvis farve og størrelse vi skal ændre osv.

I redigeringssektionen vil du se, at der er flere funktioner, der har en krone øverst, dette indikerer, at det er betalte applikationer, som med mindre du betaler for dem, vil vi ikke kunne bruge dem.

Når dit banner er færdigt, skal du fortsætte med at klikke på knappen » Optage og det vil automatisk blive gemt på dit skrivebord.

Og klar. Med alle disse trin og super enkle instruktioner, vil du ikke have noget problem med at oprette og uploade et banner til din yndlingswebside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up