Sådan rettes fejlen "Denne applikation kan ikke køres på computeren".

Beskeden "Kan ikke køre dette program på min computer" er mere almindelig, end du måske tror, ​​men det bør ikke betragtes som en standardfejl i systemet Windows 10 betjening.

Den nye version af Microsoft-software er anerkendt for sine nye sikkerhedsmetoder, som forbedrer brugeroplevelsen på din computer.

Da fejlen skyldes almindelige årsager, løsningerne er ret enkle og let at implementere, selv for dem uden computererfaring.

Takket være de enkle metoder, der vil blive forklaret nedenfor, vil du være i stand til at køre programmet med fuld komfort og sikre, at fejlen ikke vises på skærmen igen.

Indeks
  1. Årsager til, hvorfor "Denne applikation kan ikke køres på computeren" vises på pc'en
  2. Liste over løsninger til fejlen "Denne applikation kan ikke køres på computeren".
    1. Tjek softwareversionen
    2. Tjek systemkompatibilitet
    3. Direkte problemer med appen

Årsager til, hvorfor "Denne applikation kan ikke køres på computeren" vises på pc'en

Problemet kan reduceres til en kompatibilitetsfejl med computerens operativsystem eller driftsmetode. Det er derfor besluttet at blokere den automatisk.

Dette bør dog ikke give anledning til bekymring. Nå, en af ​​de fantastiske ting ved Windows er, hvor nemt du kan løse ethvert problem, du har.

Så for enhver situation er der en måde at gøre det på Vend tilbage det pågældende program operationelt. På den måde opnår man fuldførelsen af ​​den opgave, som hver person ønsker at udføre.

Derfor råder vi dig til at følge hver af indikationerne i denne artikel til punkt og prikke. For at fortsætte med at nyde oplevelsen med Windows 10.

Liste over løsninger til fejlen "Denne applikation kan ikke køres på computeren".

Der er helt klart flere grunde til, at denne besked kan vises på din skærm, så det er vigtigt at identificere, hvad der er årsagen der passer bedst til din situation. Da applikationen netop er installeret på computeren, skal ændringerne foretages direkte på udstyret.

Tjek softwareversionen

Vi ved alle, at programmer installeret på enheder har versioner. Som tjener til at tilbyde forbedringer til dem, der beslutter sig for at bruge det.

Af denne grund er det muligt, at det opdateringsnummer, du har installeret på din computer, ikke er det seneste, hvilket forårsager kompatibilitetsproblemer. Derfor er det tilrådeligt at sikre, at du anskaffe den seneste version udgivet af programmørerne. For at undgå denne type situationer.

Tjek systemkompatibilitet

Fortsætter temaet udgivelser, men denne gang i stykker. Der findes programmer, der udelukkende virker for den person, der ejer computeren.

Fremkomsten af ​​meddelelser såsom "Denne applikation kan ikke køres på computeren" kan være forårsaget af installation af den forkerte version til systemet.

Det er tilrådeligt at tjek arkitekturtype med som computeren kører takket være dens egenskaber (32 bit eller 64 bit). For at downloade den passende og kompatibel med udstyret, og dermed undgå denne type fejl.

Direkte problemer med appen

En situation, der direkte påvirker det downloadede program, kan også forårsage disse typer fejl. Så du kan prøve følgende løsninger:

prøve download filen igen sig selv, hvis et forbindelsesproblem forårsager en fejl. Du kan også prøve at køre programmet fra diskdrevsystemet ved at køre filen direkte med en EXE-udvidelse.

Ligeledes er køre genvej som administrator kan også arbejde . I tilfælde af at det er relateret til de tilladelser, som systemet har givet til applikationen.

Afslutningsvis, bekymre dig ikke om fejlen "Kan ikke køre dette program på computeren". Alt, der dukker op i stedet for programmets driftsvindue.

Uanset om det er gennem systembeskyttelse eller en simpel softwarefejl, er der masser af måder at løse disse typer situationer på. Derfor skal du blot følge hver af indikationerne nævnt i dette rum for at kunne drage fordel af de funktioner, som Windows har at tilbyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up