Sådan klones computer eller bærbar harddisk med Acronis True Image

At vide, hvordan man kloner en harddisk, er vigtigt for at kunne udføre forskellige typer procedurer inden for pc'en, og der er flere programmer, der hjælper dig med det, men i dag vil vi tale om især én.

Dette program hedder Acronis True Image, og det er et af de bedste software som du kan finde på nettet i dag, fordi dets egenskaber gør det til en af ​​de bedste muligheder for denne procedure. Men de færreste ved, hvordan man bruger det, og det er derfor, vi har udarbejdet denne artikel for at vise dig, hvordan du bruger det.

Indeks
 1. Hvad er Acronis True Image?
 2. Hvordan klones computerens harddisk med Acronis True Image?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
  5. Trin 5
  6. Trin 6

Hvad er Acronis True Image?

Acronis True Image er et program, der giver dig mulighed for oprette diskbilleder selv når Microsoft Windows kører. Grundlæggende er det en software, der giver dig mulighed for at lave en sikkerhedskopi af din computers harddisk eller med andre ord at lave en sikkerhedskopi af dokumenter og programmer.

Du kan lave kopier af et diskdrev, nogle tidligere valgte partitioner, du kan klone operativsystemet, du kan endda gendanne data, der tidligere blev gemt i en sikkerhedskopi, og du kan endda oprette medier fra en USB-drev eller USB-disk.

Acronis True Image har evnen til at gendanne billede tidligere fanget på en anden disk. Da det også har mulighed for at lave en nøjagtig kopi af strukturen og indholdet til en anden disk, giver det dig også mulighed for at ændre partitionsstørrelsen, hvis den nye disk har en anden kapacitet. Samtidig benytter vi lejligheden til at informere dig om, at du kan klone harddisk fra pc eller laptop uden at formatere den

For at downloade og installere dette program på din computer, er det vigtigt, at du overvejer visse krav. Du skal have styresystemet Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista (SP1), Linux og Live CD. Det er også vigtigt at have administratorrettigheder.

Hvordan klones computerens harddisk med Acronis True Image?

Når du har installeret denne software, skal du registrere dig for at aktivere den, så du bliver nødt til det give personlige oplysninger så du kan have din Kingston SSD forbundet til dit system, hvilket giver dig mulighed for at starte kloningsprocessen.

Det er også vigtigt, at du indtaster en adgangskode på mindst 16 tegn, systemet vil vise den som en kort adgangskode og selvfølgelig internetadgang for at aktivere produktet.

I betragtning af alt dette og efter at have aktiveret din konto og produktet, er det tid til at fortsætte med kloningen af ​​harddisken. Du skal blot følge de trin, som vi viser dig nedenfor.

Trin 1

Den første ting at gøre er at starte Acronis True Image-applikationen og derefter klikke direkte på indstillingen Klon disk.

2. trin

I dette andet trin skal du angive, hvilken kloningsmetode du vil bruge, i dette tilfælde skal du vælge Automatisk og derefter skal du klikke på Næste.

Trin 3

Nu skal du vælge kildedisken, du skal vælge den disk du vil klone og derefter klikke på Næste. Så skal du vælge destinationsdisk altså den disk, som du vil oprette klonen på, så skal du klikke på Næste.

Trin 4

Dette trin er resuméet. Du bør bekræfte, at du har valgt kilde- og destinationsdiskene korrekt. Du kan også tjekke under Før- og Efter-indstillingerne for ændringer, der er foretaget på destinationsdisken. Så skal du klikke videre Blive ved for at gå til næste trin.

Trin 5

I dette femte trin skal du overføre dataene. Du vil kunne se en besked på skærmen, der informerer dig om, at det er tid til at genstarte din computer. Du skal lukke alle applikationer at du har åbnet, og derefter kan du klikke på Genstart.

Derefter, når din computer genstarter, vil den være med softwaren. Acronis True Image kloning og dataoverførslen starter automatisk. Når denne overførselsproces er afsluttet, betaler din computer sig automatisk.

Trin 6

Det er allerede enden på kloningen. Din harddiskkloningsproces vil være færdig. Du kan frakoble kildedisken fra din computer, så længe systemet er slukket. Alt du skal gøre er at tænde din computer igen, og den starter automatisk med Kingston SSD'er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up