Hvordan eksporterer man et digitalt certifikat på en USB-nøgle for at importere det på en anden computer?

At skabe værktøjer, der giver os mulighed for at gøre vores forretning i offentlig administration eller i enhver anden online enhed, er meget nyttig.

I dette tilfælde har vi brug for såkaldte digitale certifikater, men vi aner ikke, hvordan vi downloader og gemmer dem på vores computer. Nu sker det du at vise hvordan eksporterer man et digitalt certifikat på en USB-nøgle for at importere det på en anden computer?

Hver gang du modtager en digitalt certifikat , det er meget praktisk at lave en sikkerhedskopi af det, fordi du aldrig ved hvilke problemer der kan opstå både i din browser og på din pc og du mister dette certifikat. Og for at genoprette det, kan det repræsentere en situation, der genererer en masse stress og spild af kostbar tid.

Brugen af ​​en USB nøgle at optage eller indtaste data i computeren er ved at blive et meget almindeligt middel, siden den virtuelle forsvinden af ​​cd'er. Så det ville være rart, hvis du kender den eksisterende måde at oprette et multi-boot eller multi-boot USB-drev med forskellige Windows- og Linux-systemer trin for trin.

Indeks
  1. Hvordan eksporterer man et digitalt certifikat på en USB-nøgle for at importere det på en anden computer?
  2. Sådan eksporteres et digitalt certifikat fra Mozilla Firefox

Hvordan eksporterer man et digitalt certifikat på en USB-nøgle for at importere det på en anden computer?

At kan eksportere et digitalt certifikat på en USB-nøgle for at importere det til en anden computer, det er nødvendigt for først at have downloadet det på din pc. Til dette vil vi få adgang til vores browser. Og så vil vi forklare dig, hvad du skal gøre, hvis du har en anden browser end Mozilla Firefox , om dette vil vi forklare senere.

For at finde ud af, hvor certifikatet er installeret på din computer, skal du først gå til Start. Så skal du klikke på indstillingen Konfigurer, her vil du have en søgelinje lige ved hånden og skrive internetindstillingerne. Denne handling vil tillade, at en boks med flere faner vises og vælge Indhold.

Umiddelbart, muligheden Certifikater vises i den centrale del, skal du klikke på den, og du vil se fanen Personlig. Det næste trin efter at have fundet certifikatet er at eksportere det, for at gøre dette skal du klikke på denne mulighed. Du bør følge guiden og tage den i betragtning, når du kommer til adgangskodeskærmen.

Her vil du blive stillet et spørgsmål, vil du eksportere den private nøgle med certifikatet? Og du skal klikke på alternativknappen Eksporter privat nøgle. Dette er meget vigtigt, for hvis du ikke vælger denne mulighed, vil du aldrig være i stand til at installere den på nogen pc. Det betyder, at du vil have det der, men det vil ikke have nogen værdi.

Næste trin vil være at indtaste en adgangskode, skrive den ned, du bedst kan lide, men du skal have forudseenhed til holde meget godt og forhindre det i at blive væk. Husk, at intet vil tillade dig at gendanne certifikatet, hvis du glemmer eller mister adgangskoden. Når dette er gjort, vil guiden bede dig om at vælge, hvor på pc'en du vil gemme det digitale certifikat.

Nu har du den på din computer og du kan gøre hvad du vil med den, sende den med posten, du kan gemme den på en USB-stick og på den måde kan du overføre den til en anden computer.

Sådan eksporteres et digitalt certifikat fra Mozilla Firefox

For os at være der er, fordi du har bekræftet, at det er i Navigator og den næste ting, vi vil gøre, er at gå til menuen. Så skal vi vælge Indstillinger, i dette vindue finder vi og vælger muligheden Privatliv og sikkerhed. Her er sektionen Certifikater, og vi vælger indstillingen Vis certifikater.

Næste trin bliver at klikke på fanen Dine certifikater og her skal du lede efter dine digitalt certifikat så skal du klikke på muligheden Lav en kopi. Derefter vil guiden bede dig om at vælge, hvor du vil gemme den. Indtast derefter adgangskoden, og vi vil bede dig igen om at være forsigtig og opbevare den et sikkert sted.

Klar, du har allerede eksporteret det digitale certifikat fra Mozilla Firefox-browseren, som du kan se, tog det dig ikke lang tid, og det voldte dig ikke mange problemer. Og på denne måde har vi gennemført følgende tutorial, som viste dig hvordan man eksporterer et digitalt certifikat til en USB-nøgle for at importere det på en anden computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up